|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:29 16. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nalkanar wrote: A Jon pravil, že je takový suverén, že musí být po jeho, i kdyby se měli ostatní posrat! Ne, Jon pouze pravil, že do nekuřáckého nejde. Nemáš občas trochu problém s chápáním psaného textu nalku?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:37 16. Oct 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Ne, Jon pouze pravil, že do nekuřáckého nejde. Nemáš občas trochu problém s chápáním psaného textu nalku? Neee, měls ho v tom nechat  ) Tak, a teď vážně. Já vám ze své moci ZAKAZUJU cokoliv POŘÁDAT v NEKUŘÁCKÝCH prostorách 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:38 16. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já kuřák, welv kuřák, bahnák kuřák, dark občasný kuřák 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:41 16. Oct 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Tak já bych se pravděpodobně ukázal taky a taky bych preferoval kuřácký prostory 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:53 16. Oct 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
J.F.Payne wrote: ... Tak, a teď vážně. Já vám ze své moci ZAKAZUJU cokoliv POŘÁDAT v NEKUŘÁCKÝCH prostorách  Do hajzlu, vidíš Nalku co děláš těmahle narážkama ?? Teď to máme bílý na černým a budem se podle toho muset povinně řídit. Sakra práce.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:17 16. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Fryn wrote: J.F.Payne wrote: ... Tak, a teď vážně. Já vám ze své moci ZAKAZUJU cokoliv POŘÁDAT v NEKUŘÁCKÝCH prostorách  Do hajzlu, vidíš Nalku co děláš těmahle narážkama ?? Teď to máme bílý na černým a budem se podle toho muset povinně řídit. Sakra práce. Urychlil jsem vám domlouvání o dvě strany 
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:40 16. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:52 16. Oct 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Do nekuřáckýho mě nedostanete, alébrž se mi nechce chodit odsedávat do kuřáckého nebo, nedej bože, chodit v týhle zatracený zimě kouřit ven. Tak či vonak, já stejne budu muset chodit ven  Budeš mi moci dělat společnost 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:55 16. Oct 2012 |
|
|
Vyhovuje mi nekuřácký prostor, i jako kuřákovi. Ideálně tak, aby se dalo pouze přejít do vedlejšího salónku a foukat vší silou kouř směrem k nekuřákům, odděleným nějakým tím hezkým obloukem bez dveří.
Když musím odcházet na cigaretu od stolu, vykouřím jich méně a další den ráno je můj stav adekvátní tomuto poměru. Kéž by se to tak dalo udělat i s alkoholem!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:10 17. Oct 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: J.F.Payne wrote: Do nekuřáckýho mě nedostanete, alébrž se mi nechce chodit odsedávat do kuřáckého nebo, nedej bože, chodit v týhle zatracený zimě kouřit ven. Tak či vonak, já stejne budu muset chodit ven  Budeš mi moci dělat společnost  Braenn wrote: Vyhovuje mi nekuřácký prostor, i jako kuřákovi. Ideálně tak, aby se dalo pouze přejít do vedlejšího salónku a foukat vší silou kouř směrem k nekuřákům, odděleným nějakým tím hezkým obloukem bez dveří.
Když musím odcházet na cigaretu od stolu, vykouřím jich méně a další den ráno je můj stav adekvátní tomuto poměru. Kéž by se to tak dalo udělat i s alkoholem! To tě zklamu, jsou tam takové ty posuvné dveře, takže se dají poměrně dobře zaklapnout a nikdo tam nedofoukne
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:17 17. Oct 2012 |
|
|
A vůbec jestli na grilovačku přijde pan suterén a neukáže se ani jedno WB nebo aspoň DM tak to nemá cenu tam chodit a kašlu na to, ztráta času a ještě budu smrdět kouřem
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:50 17. Oct 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Absinthorix wrote: řitipráce a já myslel, že jednou budu z putyky vonět jen kolínskou...  .....] Uááá, fuj Kubera...
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:50 17. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:56 17. Oct 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Ten troll na obrázku! Teplický primátor a doufám že i nadále senátor... militantní kuřák
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:59 17. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|