|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:33 19. Jun 2013 |
|
|
To já si dal včera dvě piva a solidně mě to v tom vedru setlo  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:35 19. Jun 2013 |
|
|
Mě včera stačilo i jedno. Asi to dnes bude rychlý večírek...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:12 19. Jun 2013 |
|
|
Kdo můžete, vemte deku... Když bude plno, tak si prostě stín najdem na zemi.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:05 19. Jun 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Až někdy omrzí Vyšák a ty hordy lidí, přes které se musí člověk dostat pro něco k pití, poznal jsem o víkendu fajn alternativu. Jedná se o park opravdu velmi blízko stanice metra Pankrác. Mají tam velmi dobrý kvasničák za příznivou cenu, chutný nakládaný hermelín (plus spoustu dalších dobrot - podle mě s lepším výběrem než na Vyšáku) a kdyby se chtělo, tak i dostatečnou plochu ke "sportovnějšímu" vyblbnutí. Jedinou nevýhodou tohoto místa je, že tam není moc míst k sezení, ale v tomto počasí sedět na trávě myslím není až takový problém.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:56 19. Jun 2013 |
|
|
Fryn wrote: Až někdy omrzí Vyšák a ty hordy lidí, přes které se musí člověk dostat pro něco k pití, poznal jsem o víkendu fajn alternativu. Jedná se o park opravdu velmi blízko stanice metra Pankrác. Mají tam velmi dobrý kvasničák za příznivou cenu, chutný nakládaný hermelín (plus spoustu dalších dobrot - podle mě s lepším výběrem než na Vyšáku) a kdyby se chtělo, tak i dostatečnou plochu ke "sportovnějšímu" vyblbnutí. Jedinou nevýhodou tohoto místa je, že tam není moc míst k sezení, ale v tomto počasí sedět na trávě myslím není až takový problém. Tak můžem zkusit příští týden. hoď mapku.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:36 19. Jun 2013 |
|
|
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:42 20. Jun 2013 |
|
|
Pokud je tam alespoň poloviční fronta na pivko tak jsem pro zkoušku.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:58 20. Jun 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
noooo proč by ne... třeba dovedu i práčka a matýska
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:16 21. Jun 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
J.F.Payne wrote: Trefa (přibližně v místě kde je to velké "A" se také nachází i ten občerstvovací podnik  ). Bahnak wrote: Pokud je tam alespoň poloviční fronta na pivko tak jsem pro zkoušku. Byl jsem tam jen jednou, v sobotu a počet lidí mi přišel o poznání menší (ve frontě u pultu, jsem před sebou potkával tak max. tři lidi). Jinak oproti Vyšáku tam myslím nemají v nabídce nic grilovaného, ale i tak mi ten výběr přišel sympatičtější (možná prvotní dojem z nového místa).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:27 25. Jun 2013 |
|
|
Ve středu, místo Vyšáku Stará doba 17:00 +. (U Tančícího domu).
Při dostatečném počtu Th účastníků hromadná modlidba za zjevení Tartenu, otevření podtemna a zmizení entů z hlavní cesty.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:48 01. Jul 2013 |
|
|
Co dneska zajít na pivo. Hlásí se někdo ?
|
klobouk
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:30 01. Jul 2013 |
|
|
Diemo wrote: Co dneska zajít na pivo. Hlásí se někdo ? Tedy teď už sice nejdu (a tenhle týden vůbec), ale zajímám se pro příště: kde to pivo má být? V Praze?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:21 02. Jul 2013 |
|
|
Přijedte někdo na prajzkou a můžem zajít na nanuk (s pivem jsem skončil).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:49 08. Jul 2013 |
|
|
Vyšák, středa, bude hezky!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:50 08. Jul 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Bude Bahno? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|