|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:08 14. Sep 2011 |
|
|
Jde se. Od pěti a dál na Vyšehradě, pokud bude hnusně, pak pod vyšehradem u té Kotvy, nebo jak se to tam jmenuje. Kdyby někdo vzal míč...  )
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:11 14. Sep 2011 |
|
|
kokosak wrote: Ne, až dneska se de. Dneska je totiž středa  Já to psal po půlnoci  Fajn asi se stavím 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:57 16. Sep 2011 |
|
|
jak to vypadá s vyšehradským srazem příští týden? kdo jde? možná bych se stavil 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:24 16. Sep 2011 |
|
|
Já nebudu 100%
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:58 19. Sep 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Já tenhle týden taky nebudu jsem nachcípanej.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:04 19. Sep 2011 |
|
|
Chrchly chrchly.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:11 19. Sep 2011 |
|
|
Hmmm, sice nemužu chlastat (ráno job) ale tak coby ne...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:43 19. Sep 2011 |
|
|
Kdo v tomto počasí, pravda, není nachlazen? Na nějaké popíjení to asi nevidím...
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:37 21. Sep 2011 |
|
|
Tak jsem chtěl přijít, ale odkládám na příští středu. Kamarád slaví narozeniny.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:42 21. Sep 2011 |
|
|
Okrem svých běžných finančních trablů mám momentálně aj chřipku takže to se mnou taky padá  . je to dlouho co sem byl tak mě to mrzí.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:07 23. Sep 2011 |
|
|
Zajímavý program v sobotu na Petříně - Trnkobraní. Košty pálenek, všechno se švestkami a cimbál. Mhm? http://www.prazskeveze.cz/zdarile-oslav ... 37495.htmlVstupné: Plné: 100 Kč Děti 6 -15 let, studenti do 26 let (po předložení dokladu o studiu), důchodci nad 65 let: 50 Kč Děti do 6 let, invalidé ZTP, ZTP+P, novináři: 20 Kč Rodinné vstupné: 250 Kč (2 dospělí s až 4 dětmi do 15 let) Majitelé karty Opencard mají slevu ze standardní výše vstupného (100,-) na jednotnou cenu 50,- Kč za jeden vstup a 20% slevu ze zvýhodněného vstupného. Asi si ještě dnes skočím vyzvednout dlouho opomínejnou Opencard:))
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:04 26. Sep 2011 |
|
|
Tuhle středu jdeme střílet z luku na Bílou horu, zatím v počtu Mišák/Vil, Bahňák a něco Mišákovách kamarádů. Místo srazu i čas bude upřesněno, ale vidím to kolem na poledne, stejně je státní svátek... Luky budou asi dva.
Kdyby se někdo chtěl přidat, prosím!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:54 26. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ode mě bude jeden člověk a luky snad budou teda dva no  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:00 26. Sep 2011 |
|
|
škoda že s mýma kvérama nemůžeme na veřejnosti střílet... to by se strážcům zákona nelíbilo...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:04 26. Sep 2011 |
|
|
Když přijdou strážníci, odhodíme píšťalu do trávy, chopíme se luků a budeme se tvářit, jako že nic?
|
|
Top |
|