|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:05 26. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bahnak wrote: škoda že s mýma kvérama nemůžeme na veřejnosti střílet... to by se strážcům zákona nelíbilo... máš bauuku jo? na bílou horu bych se i stavil ale středu mám komplet vytíženou
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:28 26. Sep 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Hmm, možná bych se na nějaké to střílení dovlekl.
Bahňák: Neměl jsi náhodou i nějaký (menší) kanón/tarasnici ?
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:17 26. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Když přijdou strážníci, odhodíme píšťalu do trávy, chopíme se luků a budeme se tvářit, jako že nic? V tomto směru už jsem si nejednou popovídání se strážníky zažil a NE, není to OK, takže smolík. Fryn wrote: Bahňák: Neměl jsi náhodou i nějaký (menší) kanón/tarasnici ? Kanoń ne, tarasnici jednu dobu jo, stejně jako nějakou tu hákovnici. Ale v Praze mám momentálně pouze píšťalu, bohužel pro nás dělá větší kravál než kdejaké to dělo. Prasokralik wrote: máš bauuku jo? Bazuku jsem jednu chvíli měl, nyní už ne, kupodivu střelba z ní byla po úpravě munice bezpečná. (věděli jste že americká skládačka má průměr hlavně přesně velikosti plechovky od coly? Stačí jen přidat sádru, zápalku, prach a oddělit komory a "téměř" bezpečná hračka je na světě  ) Takže raději zůstaneme u luků... Za ty mi klepeta nedají...snad...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:22 27. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Když se dostaví více luků tak to bude fajn  můžeme pak rozhodnout kdo si vyslouží titul AA!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:32 27. Sep 2011 |
|
|
Zastřel si svého pražáka
Středa, 13:00 tramvajová zastávka Vypich. Jezdí tam 22, 25, a autobus 57.
Půjdeme asi někam do obory směr Hvězda. S sebou (kdo má) vlastní luk a střelivo, ušpinitelný oděv, svačinku do baťůžku, povolení od maminky a tak vůbec.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:21 27. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Pokud možno terč  kdo má... nezapomente také na ochranné pomůcky!!!  Už se těším 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:35 27. Sep 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Pokud možno terč  kdo má... nezapomente také na ochranné pomůcky!!!  Už se těším  A nůž! Kdyby se někdo špatně trefil, nebo oběť přiběhla moc blízko. Edit: Jinak jsem teď zjistila, že mám půlku šípů bez hrotů. Kupovat dřevěné šípy z velkovýroby hrubě nedoporučuji, zlatý kovový. Ale stejně je vezmu, alespoň to bude více... alternativní:)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:43 27. Sep 2011 |
|
|
OK, budu tam. Pro nepražské: tramvaj 22 doporučuji, jede i z I.P.Pavlova či Malostranská a máte to okružní jízdou kolem hradu až na flek. Jakmile z okna uvidíte Kaufland či obří louku zakončenou zdí tak jste správně. Terč snad bude, původně jsem ho chtěl udělat v práci ale mám tu dnes frmol tak ho snad udělám z dovezeného materiálu doma.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:49 27. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Edit: Jinak jsem teď zjistila, že mám půlku šípů bez hrotů. *podívá se po ní POHLEDEM*
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:53 27. Sep 2011 |
|
|
kokosak wrote: Braenn wrote: Edit: Jinak jsem teď zjistila, že mám půlku šípů bez hrotů. *podívá se po ní POHLEDEM* mých šípů! Tvé jsou stále... inu, kovové.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:02 27. Sep 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahnak wrote: ... Takže raději zůstaneme u luků... Za ty mi klepeta nedají...snad... Záleží na terčích, popřípadě jejich okolí.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:41 27. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Zastřel si svého pražáka
Půjdeme asi někam do obory směr Hvězda. S sebou (kdo má) vlastní luk a střelivo, ušpinitelný oděv, svačinku do baťůžku, povolení od maminky a tak vůbec. Hlavně, že ty ten svůj máš pořád u mě. V Praze jsem do 7:00 (Florenc). Připojil bych se, ale jedu na východ degustovat vínko.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:15 27. Sep 2011 |
|
|
drake127 wrote: Braenn wrote: Zastřel si svého pražáka
Půjdeme asi někam do obory směr Hvězda. S sebou (kdo má) vlastní luk a střelivo, ušpinitelný oděv, svačinku do baťůžku, povolení od maminky a tak vůbec. Hlavně, že ty ten svůj máš pořád u mě. V Praze jsem do 7:00 (Florenc). Připojil bych se, ale jedu na východ degustovat vínko. Inu, mám, mám. Ale stejně je bez tětivy, protože ta padla ta vlast při té velké párty na závěr Peruna... utopená bohové ví kde. Takže bych na něj mohla tak koukat, a v 7:00 na Florenc mě nedostaneš ani párem volů:)
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:21 27. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Inu, mám, mám. Ale stejně je bez tětivy, protože ta padla ta vlast při té velké párty na závěr Peruna... utopená bohové ví kde. Takže bych na něj mohla tak koukat, a v 7:00 na Florenc mě nedostaneš ani párem volů:) Tak na tětivu tu, holka, právě koukám. To její padnutí za vlast bylo totiž jen zdánlivé, měla jsi ji jen na dně toho pytlíku.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:26 27. Sep 2011 |
|
|
To ne:))) Co jsem se jí nahledala v bahně okolo stanu, co jsem se utěšovala myšlenkou, že ztratit půlku zbraně až po akci není taková ostuda, jako ztratit jí na začátku, a já jsem jen slepá. Díky, lektore! Nooo a nechce se ti jet na východ v nějakou civilizovanější hodinu, asi, co?  Třeba v 10? Když je tětiva, přemýšlím jak se k tomu luku dostat...
|
|
Top |
|