|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
drake127
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:32 27. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Nooo nechce se ti jet na východ v nějakou civilizovanější hodinu, asi, co?  Třeba v 10? Nope, už tak nestíhám, ale dneska už nic nejelo. Můžu ti ji tu nechat a spolubydlící předají, ale nevím, jak tu budou, teď tu nejsou. Kdyžtak mi zavolej, spát ještě nejdu.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:00 28. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Bahňákův lukostřelecký šampionát v oboře hvězdaStříleli se tři šípy a kdo byl nejblíže středu vyhrál! Volba šípu i luku byla volná. 4. místo - Bahňák! Nutno uznat, že všechny tři šípy byli zabodnuté velmi blízko u sebe, ale aby se umístil aspon na to třetí místo, musel by se trefit do terče. 3. místo - Braenn! Soutěžící s největšími zkušenostmi s lukem. Překvapení turnaje. 2. místo - Molly! Člověk co střílel z "pořádného" luku podruhé v životě. 1. místo - Čarostřelec Fryn! Největší překvapení turnaje, šíp umístil neskutečně blízko středu. PS:Nutno podotknout, že ale úspěšnost střelby (myšleno trefení terče) mimo soutěž měli nejlepší asi Braenn s Bahňákem a Bahňák si může doma namalovat medajli za ránu nejblíže středu (mimo soutěž). Nejlepší mimo střelec jsem byl já... Fryn zase předváděl pěkné kousky s vrhacími noži! Užili jsme si mnoho srandy jak dokazuje přiložená fotografie! Attachment:
DSC00333.JPG [ 475.13 KiB | Viewed 3673 times ]
A brzy se těšte i na video...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:17 28. Sep 2011 |
|
|
Jé, díky všem za účast, bavil jsem se skvěle, i kino následně bylo fajn. Doufám že naše jádro rozšíří časem i další Thalijec, byť toto složení je prostě boží. Slává Frynovi - Robin Hood hadra!
Video? To jsi jako i něco točil? A já furt co mi to děláte za zadkem když lezu po skále...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:52 28. Sep 2011 |
|
|
Ty sis nás nevšiml?  Aranžovali jsme to tam s Mišákem dobrých pět minut! A přidávám se k poděkování, je skvělé užít si posledních hezkých dnů *kašly kašly* sportem a vůbec něčím jiným, než hospodou. Příští týden, milí vážení, se v případě hezkého počasí jdou pouštět draci, pokud Mišák dotáhne ten svůj aeroplán  )
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:45 29. Sep 2011 |
|
|
Tak to videjko asi nemá smysl, blbá kvalita a navíc tam není nic moc zajímavého... příště to chce fakt vzít foták hehe, tak na to mysleme  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:36 29. Sep 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Já se snad začnu červenat. No, "překvapení", nijak zvlášť se lukostřelbě nevěnuji, ale nebylo to poprvé, co bych měl luk v ruce. Taky to, že jsem jako jediný dvakrát zamířil tak blízko středu ... (jen mi nechte trochu toho chvástání, když už jsem vyhrál  ). Bahňákova trefa byla ale o poznání lepší a mě opravdu nesmírně potěšilo, že přišla až po soutěži  . Molly23 wrote: ... Fryn zase předváděl pěkné kousky s vrhacími noži! Škoda, že mi to nedá, abych toto tvrzení neuvedl na pravou míru  , po tom infu o výhře v lukostřeleckém turnaji bych pěkně zazářil. Před rokem a něco jsem ale opravdu dokázal většinou zabodnout tak dva nože ze tří, jak to bylo teď, se raději ani nezmiňuju (kdo taky háže, ví jak těžké je se něco takového naučit a jak se nesmí polevovat v tréninku). Akce to byla moc hezká, počasí nám přálo, prostředí lahodilo oku, společnost jak se patří vybraná, velký výběr luků, dostatek šípů, nosič šípů (škoda, že ho pak jeho rodiče zprostili služby), schopní a zkušenější soupeři, kteří popoháněli k lepším výkonům, kino, lekání Braenn (které sem tam způsobovalo i mé lekání) a to všechno spojené s návratem domů v rozumnou hodinu, bez strachování kdy (jestli vůbec) a v jakém stavu vstanu do práce. Co víc si přát  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:52 29. Sep 2011 |
|
|
Bylo to super. Snad počasí chvíli vydrží, nemám ráda takový ten přechod mezi "pojďme si užívat sluníčka" a "pojďme sáňkovat" A ti draci platí!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:55 29. Sep 2011 |
|
|
Draky bych moc rád, uvidím jak na tom budu s časem, od čtvrtka do neděle mám být na slovensku, zatím jsem ještě nezkoumal kdy mám vyrazit, jestli ve čtvrtek ráno nebo už ve středu. Raději nic neslibuju... Ale úterý by asi bylo na drakyjádu vhodnější... vyhovovalo by vám to?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:07 29. Sep 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Mam do pěti, ale klidně bych se objevil a rozloučil s tebou, když odjíždíš na drow party na dovolenou 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:11 29. Sep 2011 |
|
|
Za mě dobrý, a Rina/Maliarda taky že jo i s dvěma piškoty. Dokonce i draka má!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:41 29. Sep 2011 |
|
|
Já v úterý můžu, draka dovezůůůů!!!! JUCHUUU se těším
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:45 29. Sep 2011 |
|
|
Taky přijdu 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:51 29. Sep 2011 |
|
|
A berte draky! Uzměte mladším sourozencům, mladší ročníky mohou vyhrabat své vlastní, starší ročníky seberou dětem... 
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:14 29. Sep 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
že bych se ukázal? a pučil si draka....řiditelného 
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:41 29. Sep 2011 |
|
|
Práček wrote: že bych se ukázal? a pučil si draka....řiditelného  Chceš mi konkurovat?!!! já už lítám s řiditelnýma několik let 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|