|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:40 18. Oct 2011 |
|
|
Přidá se někdo další k čajovně a deskovkám zítra? Zatím co jsem si psala i bokem je to na 4 lidech, takřka klasická sestava - co Fryn, Missak?
Jo a Missaku, prosímtě, ještě ty se vyjádři k divadlu, zatím to vypadá že Praha vede, tak jestli nejsi vysloveně proti, zarezervuju to.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:46 18. Oct 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
do toho divadla bych šel taky...zatím tam mám volno a pratchett je užasnej a jsem fakt zvědavej 
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:00 18. Oct 2011 |
|
|
Bahňák dorazit na čajovna i divdlák! Rezervovat pro něj místenka.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:18 18. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
14.11. na Práčeta samozdřejmost, mám celý den volno!!! čajovna ještě uvidím, zkontroluju kalendář.
EDIT: No snad bych mohl, to jako zítra??? Jinak můžu donést BANG!!!!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:43 18. Oct 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Docela bych zašel, ale ještě nevím jak to vyjde. Zítra mě čeká v práci přesčas, takže asi podle stupně únavy/nálady.
EDIT: To představení vypadá fakt lákavě, jak je to s volným místem ?
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:30 18. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Od 4 odpoledne bych mohl. Zajdu rád na vodničku a stolní hry. A taky můžeme s Bahnáčkem pořešit, kde budeme v budoucnu na hraně a kde ne 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:41 19. Oct 2011 |
|
|
Kde že je ta čajka?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:50 19. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Shangri-laKolik nás teda bude?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:53 19. Oct 2011 |
|
|
Myšák, Braenn, Derken, Bahnak, Mandos a ty Kuciku. Možná dojde i Fryn. Zapoměl jsem na někoho?
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:10 19. Oct 2011 |
|
|
Takže 14.11. zamlouvam divadlo pro: Kucik, Bahnak, Fryn, Myšák, Práček, Braenn, tedy 6 lidí s tím, že případní další zájemci si musí pospíšit. Vyzjistím jak je to s placením.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:17 19. Oct 2011 |
|
|
Jinak, doufám že nikomu nebude vadit, že nebudeme sedět všichni u sebe? Respektive rozdělení na dvě skupiny, protože všichni spolu by znamenalo hůř vidět vzadu na balkoně. Zabrala jsem posledni místa na balkone v prvni rade, bohuzel na krajich, stred je zabran nekolik rad dozadu... ale treba se neco uvolni. A mimochodem, v prvni rade na kraji je jeste 1 misto, kdyby nekdo chtel Vstupenky je nutne vyzvednout do 24.10.2011 19:30. Proto poprosim ty, co budou v cajce a zároven chteji jit na divadlo, aby mi prinesli 250 kč!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:24 19. Oct 2011 |
|
|
Prosimtě já jako obvykle +1! Jinak bych měl zas tichou domácnost.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:27 19. Oct 2011 |
|
|
ok, přidáno další místo, Thalie bezezbytku vyplnila první řadu:D
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:36 19. Oct 2011 |
|
|
P.S. Od kdy že je ta čajka rezervovaná? A ještě k divadlu, na prosinec případně pozdější listopad můžu doporučit (taktéž shlédnutou hru hostujícího příbramského divadla) komedii Každý den šťastný den. Jo a hraje tam Hrzánová, ta co dostala ceu Thálie za Hrdý Budžes. Jak příznačné:) http://www.zdjc.cz/hry/hoste/kazdy-den-stastny-denJen ji ty skety opět téměř vyprodaly 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:03 19. Oct 2011 |
|
|
Ještě jsem nic nerezervoval. Já tam budu nejdřív v půl osmý. Co vy?
|
|
Top |
|