|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:19 01. Nov 2011 |
|
|
..a hnědonosování, nezapomeň na hnědonosování.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:55 01. Nov 2011 |
|
|
kucik wrote: Máme od firmy pronajatou tělocvičnu V Liboci. Nj, to je někde úplně v řiti. Proč mně to nepřekvapuje. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:37 01. Nov 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Nejspíš dorazím (minimálně abych dořešil nějaké resty s pár přítomnými). Molly23 wrote: S tím čekáním půl hodiny si mi připomněl střílené v šárce... Sraz na Vypichu byl. Já tam čekám na lavičce s knížkou, vedle sebe mám batoh z kterýho trčí toulec a opřený luk. Široko daleko žádný střelec nebyl  . Čtu si knihu, najednou vidím, člověka, neznám ho, ale vím že má dorazit nějaký Fryn, možná to je on, člověk vystoupil z tramvaje, rozhlíží se, někoho hledá. Pak najednou spatří lavičku kousek vedle mě, když přichází ke mě, nápadně jsem se na něj podíval a čekal zda se nepodívá také. Prošel okolo, zased na lavičku a čekal. Hmm tak asi nic. No a takhle sedíme taky tak nějak půl hodiny. Pak dorazila Braenn a Bahnák, oba dva se zvedáme a zjišťujeme, že patříme do stejné party  :D:D. A to jsem zažil sraz, kdy dva na sebe čekali na prázdném náměstí a pak se nasraně oba otočili a šli domů a pak se sprdli na ICQ kde sakra ten druhej byl  :D:D:D Njn  , já tě viděl předtím jen jednou v životě a to ještě docela krátce, takže (snad neurazím) jsem si tě nestačil zapamatovat. Chvíli jsem měl podezření jestli k nám nepatříš, ale když jsem prošel kolem, nevím proč, nějak se to přiklonilo víc k tomu "nepatří"  (ten luk jsem zahlédl nebo spíš nějaký dřevěný části, ale - a to se opětovně omlouvám - jako luk na mě nezapůsobily  ).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:48 01. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
šak v pohodě, já měl knížku 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:26 01. Nov 2011 |
|
|
Přijdu o něco později, musím se otočit ve svém oblíbeném obchodě, a jak se do něj dostanu, obvykle zapomínám na čas. Doslova, ale zavíračku mají v pět, takže do půl šesté jsem na místě...
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:27 01. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Kdo tam teda bude na pátou? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:27 01. Nov 2011 |
|
|
Braenn wrote: Přijdu o něco později, musím se otočit ve svém oblíbeném obchodě, a jak se do něj dostanu, obvykle zapomínám na čas. Doslova, ale zavíračku mají v pět, takže do půl šesté jsem na místě... Jakej krám?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:35 01. Nov 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Molly23 wrote: šak v pohodě, já měl knížku  Já jen svačinu, která mi bohužel zase tolik času k zabavení neposkytla. Konečné zjištění, že čekáme na stejné osoby mě ale taky pobavilo.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 06:54 02. Nov 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Jakej krám? Metráž vlny a lnu, hň hň 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:08 02. Nov 2011 |
|
|
Přijdu taky kolem 17:30 - 18:00
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:19 02. Nov 2011 |
|
|
Derken- wrote: Kdo tam teda bude na pátou?  Já doufám že aspoň ty, ať to není trapný 
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:36 02. Nov 2011 |
|
|
Derken- wrote: Kdo tam teda bude na pátou?  *Hlásí se*
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:58 02. Nov 2011 |
|
|
Já také když nezapomenu na čas jako minule
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:54 02. Nov 2011 |
|
|
Já taky stíhám
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:58 08. Nov 2011 |
|
|
Jen tak mimochodem, pro nějakou budoucí středu, co si střihnout komorní LARPík? 120 korun za jeden běh. http://hraj.larp.cz/
|
|
Top |
|