|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:28 08. Nov 2011 |
|
|
To vypadá dobře, tak co Thalijčani, zkousneme něco nového?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:26 08. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
No... mě by dost zajímalo jak by to vypadalo, jediná tomuto podobná akce na které jsem byl, byl letní sraz  tak nějak moc nevím zda bych dokázal se do toho ponořit, záleží asi co by tam bylo za lidi. Jako nejsem proti, vše se musí zkusit, ale nevím zda mě to zaujme a zda to neovlivní i hru  . Takhle.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:08 08. Nov 2011 |
|
|
A co zitra? Je neco v planu nebo mam jit fandit cvutackym hokejistum?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:23 08. Nov 2011 |
|
|
Dneska mam po 18:00 sezeni Pod Vyšehradem, kdyby se chtěl někdo stavět na kus řeči, nebo se mrknout jak se hraje Ornilie.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:45 08. Nov 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: Dneska mam po 18:00 sezeni Pod Vyšehradem, kdyby se chtěl někdo stavět na kus řeči, nebo se mrknout jak se hraje Ornilie. Standa tam bude?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:56 08. Nov 2011 |
|
|
Domluvený není.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:57 08. Nov 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: Domluvený není. Tak to je škoda, musíme se někdy sejít a dohrát tu hru.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:58 08. Nov 2011 |
|
|
Jj, nějak to se Standou domluv.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:16 08. Nov 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: Dneska mam po 18:00 sezeni Pod Vyšehradem, kdyby se chtěl někdo stavět na kus řeči, nebo se mrknout jak se hraje Ornilie. Co je to Ornilie? Myšák: tohle jsou krátké, komorná larpy s rolí, kterou předem dostaneš na papíře, tedy je to dost podobní divadlu. Většinou není součástí boj, jako spíš interakce v rámci tvé role, prostě je na tobě a na těch okolo, jak se nastavený příběh rozjede a jak skončí. Tak či tak - 120 korun je myslím celkem slušná částka na to si to "zkusit" a klidně zjistit, že "tudy ne". Optám se jich na volná místa....
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:22 08. Nov 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:34 08. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ty Larpy vypadaj zajímavě. Hlavně pokud tam budou lidi, který budou fakt chtít hrát a ná sedět a kecat nad šálkem čaje. Zajímalo by mě, jestli se tam nějak řešej kostýmy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:51 08. Nov 2011 |
|
|
kucik wrote: Ty Larpy vypadaj zajímavě. Hlavně pokud tam budou lidi, který budou fakt chtít hrát a ná sedět a kecat nad šálkem čaje. Zajímalo by mě, jestli se tam nějak řešej kostýmy. Koukni na jednotlivý. Pro mě připadá časově v úvahu Sen noci svatojánské a ob týden na to M*A*S*H. Ani jedenkostýmy nevyžaduje. A myslím, že sezení a nehraní neexistuje, vzhledem ke krátkému časovému úseku, ve kterém se to odehrává:) DG: Dík
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:23 09. Nov 2011 |
|
|
Ad ty LARPy - ( http://hraj.larp.cz/) Odpověděli mi, a na příští týden je volná jedna ženská a pět pánských rolí, to je ten Sen noci Svatojánské. MASH za tři týdny ještě nemá otevřené přihlašování, tak se vyjádřete, jestli chcete a co vás víc láká, pokud se teda bude něco podnikat! Detaily o jednotlivých hrách se dozvíte rozkliknutím názvu, no, zkrátka, vyjádřete se!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:27 09. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já poslední tejdny vůbec nestíhám, takže ne. Radši za čas. Až nebudu počítat volnej čas po minutách.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:30 09. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já bych se osobně raději zapojiil k tomu mashi  mash totiž celkem znám, a snad by to pro mě mohlo býti tím pádem lehčí.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|