|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:42 09. Nov 2011 |
|
|
Sen noci svatojánské: Do toho se mi zrovna moc nechce, je to takové hodně "čudné" i na mě... Leda by Braenn použila nějakou zákeřnou přesvědčovací taktiku. Quote: Hra lehká jako elfí políbení a svěží jako lehký vánek za teplé letní noci. Tahle věta mě definitivně odradila, zrovna moc v lásce nemám veverkomily a jinou havět hrající si na "teplou" letní noc v půlce listopadu... Bunkr: Zní o poznání zajímavěji, to je moje krevní skupina. Hra bude surová, realistická a nejspíše i dost zajímavá. Záleží na charakterech a okolnostech, ale rozhodně lepší než ta první elfovina. MASH: Kdyby šlo o hru na toto téma, pěkně v maskáčích a hráli by jsme si na nemocnici v poli, tak bych do toho šel, ale hrát si na setkání po 5-ti letech kdy budeme vzpomínat na fiktivní události a plácat se po ramenech? To není nic pro mě.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:46 09. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak si uděláme larpík vlastní a bude  soukromej! Třeba trpasličí chlastačku
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:49 09. Nov 2011 |
|
|
Tak jako nějakých LARPů jsem se už naorganizoval.... Téma trpaslíci?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:54 09. Nov 2011 |
|
|
Téma kozáci 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:57 09. Nov 2011 |
|
|
Hehe, no jo, co bys čekal o Snu noci svatojánské než... no, Sen noci svatojánské. Víly, elfové, pán s oslí hlavou...  ) A přesvědčování si budu šetřit na nějaké důležitější věci, třeba nový level, a tak! Bunkr je prej dobrej, říkali ti co ho hráli, taky by mi sedl... můžu se poptat, jestli ti to vychází časově. A u MASHe nevím, ale nebojím se, že by nebylo co dělat. Od toho je ta hra nějak sestavená. Už byl hranej, ale nedaří se mi dohledat nějaké reference. Zkusím to na FB. A nezapomínejte v tom nadšení, kluci, že komorní LARP je o trochu jiná legrace než běžné déle trvající kousky nebo šašení v kostýmech u bojovek 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:06 09. Nov 2011 |
|
|
Braenn wrote: Bunkr je prej dobrej, říkali ti co ho hráli, taky by mi sedl... můžu se poptat, jestli ti to vychází časově. Pravda, nevychází, ale snad by šla prohodit směna... Braenn wrote: A nezapomínejte v tom nadšení, kluci, že komorní LARP je o trochu jiná legrace než běžné déle trvající kousky nebo šašení v kostýmech u bojovek No jooo, i když já orgoval i půldenní komoráky pro 2-4 lidi, v kostýmech a dokonce i bojovky, hádanky, systém magie, povolání, kouzel a levlování. Ale potřeboval bych někoho k ruce na organizaci - hlavně na sehrávání potvor a NPCček  Ale dá se, coby ne... Na pajzly bych měl i kostýmek, vousy se dají vyrobit za pár korun, obecně vzato bych trpasličí LARPík coby procházečku v družince byl schopnej zorgovat. Kozáci - šlo by ale kostým nedám. A dělat kozáky bez kostýmu, bez šavliček a bez mušket je nuda...
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:19 09. Nov 2011 |
|
|
Tohle jsou komoráky bez NPC, čistě interakce hráčů mezi sebou, na základě rozdanejch rolí. Kostýmy jak kdy - a co se týče vlastního LARPíku - do trpasličího by mě nikdo nikdo nedostal! Nakonec ale, kdyby se našlo dost zájemců (čemuž teda moc nevěřím, lemry shnilé!), mohla by být docela vtipná nějaká obyčejnější bojovka! I takhle na zimu, ať děláme něco akčního do doby, než napadne sníh. (Ideálně v místě, kde nás nikdo nezná, třebaaa.... třebaaa Plzeň  )
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:20 09. Nov 2011 |
|
|
Já co se týče převleku... Mám svou "made in India" šavlu a ten varkoč ze srazu  dál jsem zatím nedošel... nejsou peníze, nebo odhodlanost zkusit vyrobit hehe 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:53 09. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Akce akce akce... co třeba? http://www.hrabarev.cz/ -> Ale asi by to chtělo trošku víc lidí než nás běžně chodí do čajovny 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:08 09. Nov 2011 |
|
|
Derken- wrote: Akce akce akce... co třeba? http://www.hrabarev.cz/ -> Ale asi by to chtělo trošku víc lidí než nás běžně chodí do čajovny  Ooo no jako ne že ne. A víc, stačí tak pět na pět, ne? Bohatě. Ale v zimě, venku?
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:12 09. Nov 2011 |
|
|
já si myslím, že i 4 na 4 by bylo v poho, otázka je cena, střelivo, čas  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:19 09. Nov 2011 |
|
|
Proč ne v zimě?  Dokážu si představit, že 4v4 ve sněhové vánici by mě bavilo víc jak 5v5 v garážích starého Tesca  Ale ne že s náma půjde nějakej paladin a bude řvát "Já jsem tank!" 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:25 09. Nov 2011 |
|
|
Neboj, víš jak je to s náma paladinama IR 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:28 09. Nov 2011 |
|
|
šak toho budou litovat... my paladini máme IR maskování tváří! Ale nevím jak do sněhu... do bláta určitě.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:29 09. Nov 2011 |
|
|
No jo, takovej evil curse song co ze sebe dokáže vydat Payne jsem ještě neviděl 
|
|
Top |
|