|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:19 12. Jan 2012 |
|
|
Jo a čajovníková část je za vchodem doprava.... spoń myslim. 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:47 12. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Uvidim v kolik dorazím domů a dám ještě nějak vědět sms zda dorazím  Myslel jsem, že půjdem více večer 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:49 12. Jan 2012 |
|
|
Derken- wrote: Uvidim v kolik dorazím domů a dám ještě nějak vědět sms zda dorazím  Myslel jsem, že půjdem více večer  Doraž, třeba se pak přesunem do hospy:) A klasicky, deskovky sebou. A taky karetní hry a tak vůbec.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:51 12. Jan 2012 |
|
|
Tak hry mám citadelu, ohraný BANG a nějakou věž  Tak něco vezmu asi. Ale stejnak to Braenn se mnou nebaví hrát, prej jsem moc rafinovanej a vypočítavej drow 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:26 12. Jan 2012 |
|
|
To si moje slova nějak špatně pamatuješ, kamaráde. A navíc, jedno štěstí výhru nedělá! 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:03 12. Jan 2012 |
|
|
maliarda wrote: já bych beach plácání do balonu docela dala ... tak když to bude v nějaký rozumný čas, tak klíďo píďo V tom případě bych taky příští víkend šel na beach  , ale předem říkám že jsem to dlouho nehrál. Braenn wrote: A klasicky, deskovky s sebou. A taky karetní hry a tak vůbec. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:05 12. Jan 2012 |
|
|
Oky, to už je nás minimálně pět. Tak já to zařídím, tak třeba na čtvrtou?
dark: Recht.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:06 12. Jan 2012 |
|
|
Nejdříve od 11nácti ráno, pak už mi to je jedno od kolika přesně 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:44 12. Jan 2012 |
|
|
Braenn wrote: Oky, to už je nás minimálně pět. Tak já to zařídím, tak třeba na čtvrtou?
třeba 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:58 12. Jan 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Beach bych dal rozhodně, minulý rok mi zcela utekla sezóna (tím neříkám, že bych to nějak uměl, jen mě to vždycky bavilo).
Jinak jestli s přítelkyní dorazíme do čajky, tak sebou přitáhnem možná Alhambru (taková nenásilná budovací hra, u které se člověk i tak dokáže pěkně naštvat).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:28 12. Jan 2012 |
|
|
S SEBOU !! (pokad přesouvám něco někam)
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:33 12. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:41 12. Jan 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:02 13. Jan 2012 |
|
|
S SEBOU !!
..a nedělejte mi to schválně! DERKEN !!
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:21 13. Jan 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: S SEBOU !!
..a nedělejte mi to schválně! DERKEN !! jo, mrskněte s sebou do SPAMU. (Já vím, Darku, ale nešlo odolat  ) Takže, tedy, abychom nebyli mimo, tuto sobotu od tří čajovna příští sobotu předběžně od čtyř beach, složení Maliarda, Fryn, Bahňák, Darkvision, Braenn a zapomněla jsem na někoho?
Last edited by Braenn on 00:23 13. Jan 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|