|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneIceOne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:33 14. Jul 2011 |
|
|
Braenn wrote: Kristýnka  ))) * Mlaskne * Dobře Kucík... 
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
Last edited by OneIceOne on 17:28 14. Jul 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:41 14. Jul 2011 |
|
|
Kucik +1 bod za kanectví.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:50 14. Jul 2011 |
|
|
Vy jste kluci normální šovinistická prasata:) Slečna je zábavná, pohledná, chytrá, vtipná a jediný, co vám utkví v paměti jsou KOZY a ještě ne že je to její přednost, je to přednost Kucikova? 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:54 14. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hlavne si, blbouni, nechte ty obdivny pohledy. Kdo s ni ma pak vydrzet?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:05 14. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: Hlavne si, blbouni, nechte ty obdivny pohledy. Kdo s ni ma pak vydrzet? Pha, já se slečně Kristýnce díval jako správný paladin pouze do očí (dobře, dobře, byly i výjimky), se vší galantností. A vydržet s ní máš ty... aspoň to je moje doporučení!  ))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:09 14. Jul 2011 |
|
|
Tss, náhodou žlutá limonáda byla fajn, neboť jsem díky ní mohl řídit domů a v 5 ráno vstávat do práce. A přece by jste do mladistvých drowů nelili pívo?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:14 14. Jul 2011 |
|
|
No pokud vim urlaen je už dávno nad hranicí a ten zbytek taky nák tak... neb to byli zas jiný drowáci? Se tu lidi střídaj jak u běžícího pásu ve fabrice...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:21 14. Jul 2011 |
|
|
Pojď příště na sraz a dozvíš se to.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:31 14. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: Kdo s ni ma pak vydrzet? chudák pít nemohla, brzo musela domu, se nediv *odchází si sednout na šovinistickou hanbu*
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:07 14. Jul 2011 |
|
|
OneIceOne wrote: Na otázku proč? Protože Dark side voe...  - hospodská nekromancie  Bejt tam, tak tohle se mě dotklo  Doufám že příští středu jdete taky. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:22 14. Jul 2011 |
|
|
uvidíme uvidíme
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:33 14. Jul 2011 |
|
|
Někdy bych ten sraz přesunul na pátek ať taky mužu chlastat až do bludnýho rána... Prašule byli tentokrát problém to jo.. nejen tentokrát hehe, ale nějak bych se vo to měl postarat. Nečekal sem že tam zustanu tak dlouho  Každopádně opět děkuji za učast.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:10 14. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Bahnak wrote: Tss, náhodou žlutá limonáda byla fajn, neboť jsem díky ní mohl řídit domů a v 5 ráno vstávat do práce. A přece by jste do mladistvých drowů nelili pívo? Jeden řídí, druhej abstinent a já co od konce října minulýho roku nepil kvůli mononukleoze musim pomalu To vysvětluje proč ty paladini pak padaj v těch bitvách, jsou věčně nachcaný, koukaj jen do "očí" a neumí pořádně držet meč  To vás pak slupnem jak malinu 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:01 14. Jul 2011 |
|
|
Příští pátek je totálně zabitej...
osobně bych spíš navrhla něco jiného než hospodu, když jde o víkend. Výlet, kupříkladu, s hezkým počasím klidně pod širákem.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:50 14. Jul 2011 |
|
|
Středa 20.7. od 17.00 Vyšák ?? Půjdete?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|