|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:46 09. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
kokosak wrote: Potěšils mě, Nalku.  Co vše stačí kokosákovi... najít během ani pěti minut stejnou verzi, jen o malinko "vtipnější". 
_________________ .
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:47 09. Mar 2012 |
|
|
Kluci, nechte si spamm do spammu, odkazy a obrázky obzvláště. Tak tu úplně zanikne to podstatné - kdo chce přijít dřív, může, najde tam mandose, kokosáka a poníky.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:48 09. Mar 2012 |
|
|
Recht. *jde odpovědět Nalkovi do SPAMu*
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:18 09. Mar 2012 |
|
|
Dnes nedojdu, v práci jsem se nezastavil, bolí mě hlava, leze na mě chřipajzna, jdu spát. Hezkou zábavu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:55 09. Mar 2012 |
|
|
Tak to mě těší, chlape, že sem tam na tebe nakonec nečekal. Fajná akce, toho lidu tam bylo teda jak o posvícení.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 02:45 10. Mar 2012 |
|
|
kokosak wrote: Tak to mě těší, chlape, že sem tam na tebe nakonec nečekal. Fajná akce, toho lidu tam bylo teda jak o posvícení. Pravda pravdoucí  skoda ze jsem nestihnul Miell a Nalka Xd
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:44 10. Mar 2012 |
|
|
Jojo.. super to bylo Darku.. tak doraž dneska na Kladno.. asi půjdeme courat po okolí a pak někam zalezeme.. chce se ještě někdo přidat? 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
FroziKk
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:50 10. Mar 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tak jo, pěknej sraz. Ale dneska bych šel ještě někam - zůstaly mi peníze. 
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:05 10. Mar 2012 |
|
|
Miell wrote: Jojo.. super to bylo Darku.. tak doraž dneska na Kladno.. asi půjdeme courat po okolí a pak někam zalezeme.. chce se ještě někdo přidat?  Promiň ale už jsem byl domluvenej s Frozikem že budem na Žižkově přes víkend 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:08 10. Mar 2012 |
|
|
DarK_cz wrote: Miell wrote: Jojo.. super to bylo Darku.. tak doraž dneska na Kladno.. asi půjdeme courat po okolí a pak někam zalezeme.. chce se ještě někdo přidat?  Promiň ale už jsem byl domluvenej s Frozikem že budem na Žižkově přes víkend  No a? To máte na vlak kousek 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:10 10. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Kdybyste viděli to ego v oblacích! A zabiju alleka a poníky! Do jednoho! Ale koláče ubývá...
_________________ .
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:10 10. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:18 10. Mar 2012 |
|
|
Miell wrote: DarK_cz wrote: Miell wrote: Jojo.. super to bylo Darku.. tak doraž dneska na Kladno.. asi půjdeme courat po okolí a pak někam zalezeme.. chce se ještě někdo přidat?  Promiň ale už jsem byl domluvenej s Frozikem že budem na Žižkově přes víkend  No a? To máte na vlak kousek  No z Hostivic je to kousek  ale z Masaryčky...... to jedině že bych zase usnul ve vlaku a přejel bych  :D
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:29 10. Mar 2012 |
|
|
DarK_cz wrote: No z Hostivic je to kousek  ale z Masaryčky...... to jedině že bych zase usnul ve vlaku a přejel bych  :D Výmluvy! 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:36 10. Mar 2012 |
|
|
Uf, tak nějak vstáváme a rozcházíme kocovinu... čím jsem starší, tím hůř snáším pití a míň vydržím. Děs. Byl to velice příjemný večer, fotky mám, nasdílím. Kolik nás tam sakra... dvacet pět? Každopádně kvalitní sestava. No a příště už vážně jinde  )
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|