|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:21 21. May 2010 |
|
|
http://www.google.czdnešní pac-man na googlu mě dostal 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:34 21. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Drsný  Štěstí, že jsem to nenašela ráno. To bych moc neudělal 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:35 23. May 2010 |
|
|
Trocha překladů... Quote: Vrhl na ni dlouhý pohled. – He vomited a long postcard on her. Škoda mluvit. – Damage to speak. Odpočívej v pokoji. – Relax in the living room. Tvé oči září. – Your eyes september. Tažní ptáci. – Pulling birds. Trávicí ústrojí. – Poisoning mechanism. Výběrové řízení. – Selective driving. Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic. – Christopher The Bastard from Afterspoons and Withnout Satellites.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:46 23. May 2010 |
|
|
Radostná zpráva pro ekology: Podařilo se postavit auto, které jezdí na vodu!!! Zatím to ale musí být voda z Mexického zálivu.
V Americe lidé pracují, když jim dobře platí. V ČR lidé pracují. Když jim platí, je to dobře. V Číně lidé pracují. A to je dobře
Stařik nastoupí do taxíku. Mercedes vyrazí a dědek se ptá řidiče: "Na copak tam vpředu máte tu hvezdičku?" "Byl jste na vojně? To je zaměřovač, neco jako muska na pušce. Když se mi někdo dostane pred kapotu, zaměřim, buch... a je po něm!" Jedou dál, najednou strašná rána. Řidič se otočí, co se deje, dědek vzadu vyčítavě kývá hlavou: "Že prej zaměřovac... človece, vždyť vy jste toho cyklistu minul, jen taktak jsem ho stačil vzit dviřkama..."
Zpěvák Bono jednou na koncertě gesty zklidnil publikum a pak začal do úplného ticha pomalu tleskat. Tleskal delší dobu, než vysvětlil: "Chci, abyste si něco uvědomili. Pokaždé, když tlesknu, umře v Africe jedno dítě." Kdosi z publika zařval: "Tak přestaň tleskat, ty idiote!"
Starý penzista má na konci své velké zahrady krásné udržované jezírko a okolo něho vysazené ovocné stromy. Jednoho letního odpoledne se rozhodne, že si nasbírá čerstvé ovoce. Vezme si plastový kbelík a jde k jezírku. Jakmile však dorazí na místo, zjistí, že se v jezírku koupe pět nahých mladých slečen. Slečny se při spatření starého pána shluknou do středu jezírka a ponoří po krk do vody. Po chvíli jedna volá na dědu: "Tak co, přišel jste nás očumovat a teď čekáte, že vylezeme z vody, vy úchyláku?" Na to děda zamává kbelíkem a s nevinným úsměvem odpoví: "Ale kdepak dívky, já jen přišel nakrmit aligátora."
Za komunistů vleze chlap do Prioru a prochází se mezi regály. Sem tam se u nějakého zastaví a říká: "Výborná klimatizace." Pak přejde zase jinam opět se zastaví, kouká na další vybrakovaný regál a opět prohlásí: "Výborná klimatizace." Když takhle chodí asi čtvrt hodiny, prodavačům už to přijde divné. Zavolají vedoucího, ten chlapa zastaví a ptá se: "Pane, co to tu prosím vás pořád děláte?" Chlap odpoví: "Ale jen chválím vaši výbornou klimatizaci, máte tady hovno a vůbec to tu nesmrdí."
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:51 24. May 2010 |
|
|
Rejty wrote: Trocha překladů... Quote: Vrhl na ni dlouhý pohled. – He vomited a long postcard on her. Škoda mluvit. – Damage to speak. Odpočívej v pokoji. – Relax in the living room. Tvé oči září. – Your eyes september. Tažní ptáci. – Pulling birds. Trávicí ústrojí. – Poisoning mechanism. Výběrové řízení. – Selective driving. Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic. – Christopher The Bastard from Afterspoons and Withnout Satellites. Po výkendu ve stanu s pár lidma *koukne na dva kolegy nejmenované drowy*, je ten překlad pro "trávící ústrojí" více než odpovídající.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:49 24. May 2010 |
|
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:10 24. May 2010 |
|
|
Tak takovou kočku chci domů. Vynalézavá, ale občas pěkně hloupá a hravá  . EDIT: PArdon! chybějící link: http://www.youtube.com/watch?v=w-iIbotFkzQ
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
Last edited by Lenulasek on 09:41 26. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Extreme Sheep LED Art Posted: 17:38 25. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Extreme Sheep LED Art Posted: 12:44 27. May 2010 |
|
|
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:43 27. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
božeeeeeee, ta ženská by měla jít k psychoušovi.. 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:46 27. May 2010 |
|
|
Krata wrote: božeeeeeee, ta ženská by měla jít k psychoušovi..  pozdě, navrhuji odstřel v rámci akce "chceme zdravější svět"
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:54 27. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
u soudu by možná stačilo ukázat jedinou vytištěnou stránku a dali by ti milost a ještě se omluvili 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:58 27. May 2010 |
|
|
Krata wrote: u soudu by možná stačilo ukázat jedinou vytištěnou stránku a dali by ti milost a ještě se omluvili  bych ještě dostala peněžní bonus 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
v_sude
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:07 28. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:51 28. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|