|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Marvin
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 16:37 24. Oct 2008 |
|
|
Vyprava...dobrudruhovia stretnu Balora...po par ranach Balor pada k zemi... -rozhovor po vyprave: Marvin (tell to Krata): len skoda ze ten balor padel tak rychle, ani sem si nezabojoval Krata: bal sem se ze vas vsechny zabije, tak sem dal slabsiho Marvin: nebojseeee Krata: dobre, priste dam silnejsiho
Dalsie stretnutie s Balorom Mannaz Dotian: *trpaslik se vyziva v boji* *Balor utoci na Mannaz Dotian* ... *Kriticky zasah* *Mannaz Dotian hod na ohrozeni... neuspech .... nahravam oblast: podsveti*
Marvin (tell to Krata) no ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 19:57 24. Oct 2008 |
|
|
Ravangorn: Garette neboj se, ty pavouci ti nic neudelaj
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 12:28 28. Oct 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Na Charaxsských branách:
"Myslíš, že když toho beholdera píchnu do voka, tak to ucítí?"
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 21:52 31. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
RRaaragh (bojový pokřik  )
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 14:30 04. Nov 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
*tak si El říká co si udělat válet do močálního ěmsta a vyrazí..Zapoměla však mapu a potkala plno divných tvorů až když utíkala před vínem v bažině utekla na místo kde byla véélká skála vešla dovnitřNedbala na to ,ž e jí pajky přemlouvá at de pryč a šla furt a v tom uviděla dráčka..vzala nohy na ramena a napsala rychle zkrvácenou rukou dopis a poslala ho po orlovi.Vešla opět donitř* Třeba ho porazim ...*bum bác a bya v podsvětí* příště když budu chtít heldat draka , tak anjdu město! //musim uznat sama sem se lekla jak sem se tam dostala 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 08:13 05. Nov 2008 |
|
|
Pajule wrote: *tak si El říká co si udělat válet do močálního ěmsta a vyrazí..Zapoměla však mapu a potkala plno divných tvorů až když utíkala před vínem v bažině utekla na místo kde byla véélká skála vešla dovnitřNedbala na to ,ž e jí pajky přemlouvá at de pryč a šla furt a v tom uviděla dráčka..vzala nohy na ramena a napsala rychle zkrvácenou rukou dopis a poslala ho po orlovi.Vešla opět donitř* Třeba ho porazim ...*bum bác a bya v podsvětí* příště když budu chtít heldat draka , tak anjdu město! //musim uznat sama sem se lekla jak sem se tam dostala  Tak budeme chodit spolu, mě se podařilo zabloudit i Karathě (to myslím smrtelně vážně), víš co najdeme nových krásných lokací přeba po cestě Karatha - Ivory. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 10:05 05. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
no vzhledem ktomu, ze posledni veta pred smrti pajky byla: Ja uz se zacnu ucit jenom tuto.... - tak to muzete zacit prochazet nejspis az bude nekde na ucnaku, pac sem ji zabanoval porty na veskery NWN servery. ( sem zvedavej na tu reakci az se to dovi) 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 10:36 05. Nov 2008 |
|
|
Kiri wrote: no vzhledem ktomu, ze posledni veta pred smrti pajky byla: Ja uz se zacnu ucit jenom tuto.... - tak to muzete zacit prochazet nejspis az bude nekde na ucnaku, pac sem ji zabanoval porty na veskery NWN servery. ( sem zvedavej na tu reakci az se to dovi)   ...... tak tomu říkám skvělá věta před smrtí, a přiměřená reakce pana bratra ..... skoro tak dobrá jako "ještě chvilku mami" 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 11:28 06. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Theogil I wrote: Kiri wrote: no vzhledem ktomu, ze posledni veta pred smrti pajky byla: Ja uz se zacnu ucit jenom tuto.... - tak to muzete zacit prochazet nejspis az bude nekde na ucnaku, pac sem ji zabanoval porty na veskery NWN servery. ( sem zvedavej na tu reakci az se to dovi)   ...... tak tomu říkám skvělá věta před smrtí, a přiměřená reakce pana bratra ..... skoro tak dobrá jako "ještě chvilku mami"   diky, jenom doufam, ze ji nekdo neporadi jak to obejit!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 21:21 06. Nov 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hmm tvoje sestra byla moc chytrá , věděla to , ale NWN smazala
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 14:40 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Na smazání NWN bych neměl sílu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 16:49 16. Feb 2009 |
|
|
Asshen jde na sefa orku snad podesate.... *premysli* pekne si ho vylakam a pak ho sejmu.... Attachment:
Thalie 1.9_0001e.jpg [ 194.92 KiB | Viewed 5942 times ]
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 08:10 08. Mar 2009 |
|
|
...mmm, velkej vůdce jetyjů, mmmm, na tebe by meli tři smrtící pasti stačit.....
//NESTAČILY//
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 16:31 02. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
V lokaci krokodýlů... Elvin: Zkusíme si zablbnout? Samantha, Elvin a Grombo 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poslední věty před smrtí Posted: 18:12 02. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
DM Neithan: dneska je nuda, killnem někoho? DM Krata: tak jo
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|