|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Necrooo
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 19:36 10. Feb 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
G14 wrote: hrac po tellu: //za chvili prijdu,jen tu ted honim kobolda:) Hrac po tellu: //nehonim tě.) jen sem si až teď přečetl že si napsal Yop... sem si toho nevšiml odpoved: //Sem rad ze me nehonis  ten dalsi tell radsi nebudu psat ani uz 
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 20:39 10. Feb 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Necrooo wrote: G14 wrote: hrac po tellu: //za chvili prijdu,jen tu ted honim kobolda:) Hrac po tellu: //nehonim tě.) jen sem si až teď přečetl že si napsal Yop... sem si toho nevšiml odpoved: //Sem rad ze me nehonis  ten dalsi tell radsi nebudu psat ani uz  Klidně ho napiš  Já se nestydím 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 09:02 11. Feb 2010 |
|
|
Bahnak wrote: ...Na předwipove thalii byly upravy zbrani rešeny přes ten dialog co si pamatuju, akorát tam byly dost šílené vzhledy... (obouručák ala lightsabre ze star wars) Kdyby šlo udělat něco podobného... Hihihihi, chápu jak jsi to myslel, ale vyznělo to vtipně padavane 
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 21:46 24. Feb 2010 |
|
|
Nejmenovaná ženská postava v dílnách: *je jí vidět* 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 21:50 24. Feb 2010 |
|
|
Před pár dny opět nějaký hráč omylem zakřičel na celý server a krom jiného tam stálo ".... je mu videt jen ocas ... ". Zastihlo nás to běhěm craftu, tak jsme s kolegou poté docela dlouho debatovali po tellu ... jak to asi mohl myslet 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 04:36 01. Mar 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
*sedí na kládě*
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 21:20 01. Mar 2010 |
|
|
Aria: Ne aby sis tam vodila milence. Rafael: Dovol. Aria: Dovolím. Rafael: Tak dík...
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 23:35 01. Mar 2010 |
|
|
Drowka drowovi v dilnach: *chtěla mu pomoct s podržením předmětu* Pane, podržím vám.Tak nevím... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 14:26 07. Mar 2010 |
|
|
Kate Orre: "Vytáhne ho a zapne si pásek." Aria: "Sis ho tam mohla nechat."
Samozřejmě se jednalo o kamínek který Kate zapadl do kalhot, na co jste zas mysleli?
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 18:10 14. Mar 2010 |
|
|
Aria: Jedééém.... Svině jeď.... zalez tam ty malá fialová mrcho!
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 07:27 15. Mar 2010 |
|
|
Modrovousice wrote: Aria: Jedééém.... Svině jeď.... zalez tam ty malá fialová mrcho! Ehmm taky se jednalo o kamínek, který Aria cpala do platinového šperku 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 23:02 15. Mar 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Sice ne z Thalie ale taky pěkné. Quote: Prezident Klaus to má malé. Expremiér Paroubek to má průměrné. Arnold Schwarzenegger to má velké. Madonna to nemá. Papež to má, ale nepoužívá to. Co to je? Příjmení!
Co vás napadalo jako první? 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 09:03 16. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mozek 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 11:18 16. Mar 2010 |
|
|
Krata wrote: mozek  to by tam bylo "parouback to má sexy" ne? xD
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Dvojsmysly Posted: 19:00 17. Mar 2010 |
|
|
Sice není ze hry, ale sklidil úspěch  Dnes na výletě v závodu Škoda Auto. Průvodkyně: Po pravé ruce máte Kalírnu, kalí se tam ve třech směnách... *smích davu*
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|