|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:53 15. Jun 2011 |
|
|
Jde naštvané prasátko lesem a potká zajíce ... Zajíc se podívá na něho podívá a řekne : "Copak se ti stalo..?" Prase na to : "Nestarej se ty svině ušatá".. a jde dál Po chvíli potká medvěda a ten se taktéž zeptá " Co se ti stalo ..? " Prasátko: " Co ti je do toho ty chlupatá koule " a pokračuje dál lesem.. Poté potká lesní vílu , která se rozhodne prasátku splnit dvě přání... Tak prasátko si přeje aby přes celý les byla kupa hoven . Vílá chvíli přemýšlí ale nakonec prasátku vyhoví. Máchne hůlkou a přes celý les je najednou velká kupa hoven. Po té se ho ptá : " A jaké je to druhé přání.? " Prasátko se na ní podívá a řekne: " Tak , a teď to všechno sežer ty kurvo..." 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:56 15. Jun 2011 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:33 15. Jun 2011 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:48 15. Jun 2011 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 06:57 16. Jun 2011 |
|
|
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:52 16. Jun 2011 |
|
|
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:50 16. Jun 2011 |
|
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:34 17. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:41 17. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Citace z nejmenovaného filmu
Drak: Dobře čaroději, můžeš mi položit dvě otázky, na které ti pravdivě odpovím. Čaroděj: Neměly to být tři? Drak: Ano. A teď jsi zpátky na dvou.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:08 17. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Citace z nejmenovaného filmu
Drak: Dobře čaroději, můžeš mi položit dvě otázky, na které ti pravdivě odpovím. Čaroděj: Neměly to být tři? Drak: Ano. A teď jsi zpátky na dvou. Jmenuj... nemám na co koukat 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:28 18. Jun 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
myslim že Šrek 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:33 18. Jun 2011 |
|
|
hmm princ a pruďas?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:37 18. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Braenn wrote: hmm princ a pruďas? Tam není drak
_________________ .
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:09 20. Jun 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Dva spřátelené manželské páry hrály jednoho večera žolíky. Petrovi spadla na zem karta. Když se pro ni sehnul, všiml si, že Dana, Honzova manželka, má široce roztažené nohy a nemá kalhotky! Petr nedal samozřejmě na sobě nic znát. Později, když šel do kuchyně pro piti, přišla za ním Dana s otázkou: „Viděl jsi pod stolem něco, co se ti líbilo?“ Petr, překvapený její otevřenosti, přikývl a ona pokračovala: „Můžeš to mít! Bude tě to ale stát tisíc korun.“ Petr zhodnotil svoje finanční možnosti, potlačil morální předsudky a na dohodu přikývl. Dana mu připomněla, že její muž pracuje v pátek vždy déle, a že se tedy Petr má u ní ve dvě odpoledne ukázat. Samozřejmě, že Petr byl přesný, dal jí tisícovku a pak spolu celou hodinu kvalitně souložili. Asi v půl čtvrté Petr odešel. Honza se vrátil, tak jako každý pátek, v šest večer. Hned po příchodu se ptá své ženy: „Byl tu dnes odpoledne Petr?“ Dana, i když šokována, klidně odpovídá: „Ano, zastavil se na pár minut.“ „A dal ti tisíc korun?“ Daně se podlomila kolena. Myslela, že je konec... Nasadila kamenný výraz a povídá: „Ano, dal mi tisícovku.“ Manžel se spokojeně usmál: „Víš, Petr přišel dnes ráno do kanceláře a půjčil si ode mě tisíc korun. Slíbil, že se dnes odpoledne u nás zastaví a vrátí je. Vidím, že nekecal a slib splnil. Když bude potřebovat, půjčím mu zase.“ Dana omdlela.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:59 20. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Cheche tos mi připomněl:
Pepíček a Mařenka si hrajou u lesa, když najednou Pepíček vytáhne z kapsy lízátko a udělá lákavou nabídku: "Maruško, tohle ti dám, když vylezeš támhle na ten strom." Maruška je čilá holčička a tak výzvu přijme a opravdu - vyleze na strom a od Pepíčka dostane lízátko. Přijde na večer domů a hned se chlubí mamince. Maminka si povzdcyhne a odvětí: "Ty hloupá, vždyť ti viděl kalhotky!" Další den si ti dva spolu hrají zas a Pepíček to zkusí nanovo. Maruška se nejdřív zdráhá ale po nabídce lízátek dvou, se na Pepíčka mazaně podívá a výzvu přijme a opět vyleze na strom a domů si odnáší lízátka dvě. Když o tom povídá mamince, následuje stejná odpověď jako předešlého dne. "Ty hlupačko už zase? Vždyť ti viděl kalhotky!" Maruška ale okamžitě odvětí: "Neviděl! Já si je předtím sundala!"
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|