|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
davidsoft
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:32 25. Jul 2011 |
|
|
Thuereg wrote: davidsoft wrote: Ve hře se to nestalo, ale napadlo mě to, tak to dávám sem:
Na Karathské kolbiště přišel neznámý muž, kterého ani Aria Oria ještě v životě neviděla. Přistoupil k ní. Muž: *mluví zřetelně* Modrý den. Slušel jsem, že se tu mají kopat dvě aukce Morusova spánku: *významně se odmlčí* veřejná dlažba a soupeř o nejhebčího votrávěče. Jsem tu zdárně? Aria Oria: Eh, ano, bude dražba a soutěž o nejlepšího vyprávěče. Muž: A pudou se dlažit i mějaké štěrky? Blsdeny a omelety? Ať žije halo halo:D uplně sem si vzpoměl na pošťáka:D Craptree byl, myslím, policista, ale jinak trefa. 
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:36 25. Jul 2011 |
|
|
Kdo by neznal "Bodré podoledne" 
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:06 26. Jul 2011 |
|
|
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:54 26. Jul 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:29 27. Jul 2011 |
|
|
Já vim že ten prasák co nedělá nic než že čučí na baby jsem tu většinou já, ale nedávno jsme s kamarádem sledovali tohle video... http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=9792Komentáře byli asi takýhle: "Ty vole, to je paráda." "No jo, čum na ty křivky..." "vydíš tu křivku toho zadku? Tu parádní voblinu to je sakra nádhera." takhle to ještě chvíli pokračovalo.... než sme si uvědomili, že zatimco on komentoval baby já si jich ani nevšim a slintal nad autem 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:39 27. Jul 2011 |
|
|
Zrovna dva takovyhle kousky jsem videl v minulem tydnu v Chuchli, staly u pumpy. Nemluve o tom, ze prahou projizdely v sobotu zástupy Corvette
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:04 27. Jul 2011 |
|
|
je libo hudbu naživo a nemáte muzikanty? žádnej problém:D http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=9765
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:09 27. Jul 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:35 27. Jul 2011 |
|
|
"was it what i think it was?" "If you think a giant flying eye, then yes" "do you think it saw us?" "it was A GIANT FLYING EYE, what do you think?"
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:55 28. Jul 2011 |
|
|
Cheche sranda, hlavně ti lidi jak čumíja a diví se http://navratdoreality.cz/?p=view&id=9836
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:44 01. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:46 02. Aug 2011 |
|
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:45 04. Aug 2011 |
|
|
tohle je moc 
Attachments: |

vtip.jpg [ 202.62 KiB | Viewed 4260 times ]
|
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:03 04. Aug 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Thuereg wrote: tohle je moc  hmm...a co tohle  ? Dvě těhotné pletou svetříky.. První povídá: "Doufám, že to bude holčička. Už mám jen růžovou vlnu.." Druhá povída: "Doufám, že to bude kripl. Zk*pííp*ila jsem rukáv.."
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:48 04. Aug 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.