|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:20 26. Sep 2008 |
|
|
 Heh...že se nestydíš, zveřejňovat takovýhle smutný osobní příběh zde na fóru! Ale safra, safra...já jsem teď už mimo, podat pomocnou ruku nebo postel Nomisovi jaksi nemohu.  Leda až zítra odpoledne, ale to už bude mít, obávám se, pražských pamětihodností napozorováno protentokrat hojně. Jenom tak mimochodem, taky jsem dlouho trpěl utkvělou představou, že 27. je pátek...no jo, jenomže i kdybych vyrazil, tak určitě ne tak zdaleka. Alespoň Nomisovi imaginárně přeju hodně zdaru.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:36 27. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Vse dopadlo uplne suprove. Sem zavolal svemu kamaradovy z Opavy z detstvi, sice by v praci, ale sel sem pit z jeho holkou a byla to dobra sranda. Plany sem na dnesek stejne nemel zadne, tak se mi to aspon zaplnilo a beru to jako daleko lepsi straveni casu, nez doma, kde jeste furt nemam net. Byl bych tam sam a asi se jen koukal na filmy. Takhle sem navstivil stare zname a to se vyplati 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:06 14. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
hehe par fotek ze hry  helmice se za mnou stáčí když žádnou nemá 
Attachments: |

Helmice.JPG [ 104.11 KiB | Viewed 3901 times ]
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Last edited by Tretas on 09:13 14. Oct 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:08 14. Oct 2008 |
|
|
a další... hehe on chce zabit puldraka po puldrakovi 

Puldrak.JPG [ 110.2 KiB | Viewed 3895 times ]
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:10 14. Oct 2008 |
|
|
asi nové oblečení  jeden bílý jak stěna druhý černý jak uhel 

Strážní.JPG [ 50.92 KiB | Viewed 3880 times ]
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:38 22. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:43 25. Oct 2008 |
|
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:36 25. Oct 2008 |
|
|
http://www.ceknito.sk/video/237865hlavne odporucam chlapika cca v 2:00-3:00 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:34 28. Oct 2008 |
|
|
Trollové se po střechách domů vkradli do města. Poté, co Profig nekompromisně praštil chlápka, který náhodou otevřel okno, když šli kolem. Tetra: "Říkal jsem nenápadně!" Profig: "No však toho teď nenapadne dlouho nic."
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Wolf
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:44 29. Oct 2008 |
|
|
Ná žádost nejmenováneho sem dám krátký příběh Wolfgara, který dopadá na smolařství jeho hráče Moje postava dostane další lvl, no co rychle neudělám, jdu si ten lvl dát. Po delší operaci, jakou odbornost zvolit a kolik do jaké dovednosti dát, jsem zjistil, že si moje postava hodila -1 na životy. Čili mi životy na dalším lvlu klesly o 1. Po krátkém řešení přes DM ve hře jsem si řekl, že bude mnohem snažší se zabít a tudíž si schodit lvl a životy hodit znova. jenže co nejzistím. Koupil jsem si lístek na loď. Dobře, tak když už mám ten lístek odpluju. Příjdu k lodi a co nezjistím, že loď odplula. nechtělo se mi tudíž čekat a řekl sem si, že když umřu, objevím se tam kde chci a ještě si pak budu moct hodit "lepší" životy a nemuset to nějak komplikovat ( sem línej hráč ). Když tedy vyrazím plánovaně se zabít všechny bestie a zvěř si hazí na strach neúspěch. To už mě teda vážně dostalo  . Naštěstí sem vběhl do nějáké jeskyně kde byl semnou hnedka amen. A chudák Wulfy na moje smolařství doplácí 
_________________ Elisia Relvenith - duchovní vůdce
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:45 05. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:42 07. Nov 2008 |
|
|
je to az prilis pravdive 

ako vieš, že žiješ v roku 2008.jpg [ 331.89 KiB | Viewed 3873 times ]
|
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:46 07. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:30 07. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:35 07. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: http://www.youtube.com/watch?v=ly-Ht7-tjxU Bezpečnost práce, není pro slabé žaludky  tak toto je ale pekny huuuumuss  co som poznal jedneho "jasterkara" ten sa posilnil nejakou tou zeleninou a potom tahal aj 16 hod v kuse 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|