|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:03 07. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
fuxxo wrote: je to az prilis pravdive  tohle nemá vůbec chybu, přesně jak to tam je tak to by jsem si mohl vytisknout a řídit se podle toho, a přitom by se nic v mém životě nezměnilo 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:35 09. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Z testovani modelu satu. Attachment:
haktest3.jpg [ 139.89 KiB | Viewed 3897 times ]
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:11 10. Nov 2008 |
|
|
Zda se mi to nebo opravdu ma ten koblod na sobe neco uplne jineho nez ostatni?
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:25 10. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, kobold má dost omezenej šatník.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:33 21. Nov 2008 |
|
|
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:08 21. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:39 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sem slavnej! pecka 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:06 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
tak to je husty vole.. fakt husty.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:40 21. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
dobře odhalili ste mou tajnou spolupráci s výrobcem piva Pardal.. já všude vykládám, že mi to pivo nechutná a oni zato vyvěsujou cedule, jakej sem spamer.. je to výhodné a prosperující pro obě strany
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:47 22. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
http://www.youtube.com/watch?v=alGJcjUX07oskutocnu pointu tohto vtipku pochopite az uvidite samotny film, alebo aspon 20 minut toho filmu. Zde link : http://www.pozeraj.eutreba sa registrovat.. odvazlivci pozor, techno-pop-rock-hop-rap-disko rytmus tohto filmu sa vam NEMUSI! pacit
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:41 22. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: blablabla ehm, asi musím umět anglicky na to abych to pochopil že? xD
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:32 23. Nov 2008 |
|
|
nemusis
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:46 23. Nov 2008 |
|
|
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:58 23. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: nemusis V tom případě sem blbej, protože sem to nepochopil a ten film sem viděl xD
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:00 23. Nov 2008 |
|
|
George wrote: Neithan1 wrote: nemusis V tom případě sem blbej, protože sem to nepochopil a ten film sem viděl xD ja to raz ked tak vysvetlim kazdemu kto to nepochopil 
|
|
Top |
|