|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:57 09. Feb 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
tady vám musím poslat krásnou fotku z dovolené 
Attachments: |

Kopie - Parkování_20080901125756.jpg [ 242.52 KiB | Viewed 3479 times ]
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:58 10. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Vite co me minuly patek dostalo? Programuju si tak doma platnerinu a uvazuju, co by tak meli mit za vlastnosti veci z meteoriticke oceli.. takze si ji pekne slevam, tezim, kovam.... Pak prijdu do prace a hadejte co nam prinesli.... Ano mate pravdu. V praci sem musel roztavovat par kousku meteoriticke oceli, protoze se to pekne debilne tavi (vona je to totiz spis jen struska, nez kus rudy) a my mame bezvadnou pec 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:52 10. Feb 2009 |
|
|
nomis_b wrote: Vite co me minuly patek dostalo? Programuju si tak doma platnerinu a uvazuju, co by tak meli mit za vlastnosti veci z meteoriticke oceli.. takze si ji pekne slevam, tezim, kovam.... Pak prijdu do prace a hadejte co nam prinesli.... Ano mate pravdu. V praci sem musel roztavovat par kousku meteoriticke oceli, protoze se to pekne debilne tavi (vona je to totiz spis jen struska, nez kus rudy) a my mame bezvadnou pec  A co z toho bude Nomísku? Meč? Sekera? 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:41 10. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tretas wrote: tady vám musím poslat krásnou fotku z dovolené  To ani nemusíš chodit daleko. Naše parkoviště vypadá identicky. nomis_b wrote: ... 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:37 10. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Theogil I wrote: A co z toho bude Nomísku? Meč? Sekera?  Prej ej to prisne tajne, takze pssssss jeste ze na foru sem neznamej, snad to necte muj sef 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:28 13. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Citáty chytrých právniček
Jejich autorky nejsou nijak zaostalé. Jsou to právničky! Tyto otázky a odpovědi totiž skutečně padaly vesměs v soudní síni. Z úst soudkyň a obhájkyň:
1. "Je to pravda, pane doktore, že pokud někdo zemře ve spánku, neví o tom až do rána?"
2. "Váš nejmladší syn, ten dvacetiletý, kolik je mu let?"
3. "Byl jste přítomen, když byl pořízen váš snímek?"
4. "Byl jste sám, či o samotě?"
5. "Byl jste to vy, nebo váš mladší bratr, kdo byl zabit ve válce?"
6. "Zabil vás?"
7. "Jak daleko od sebe byla vozidla v okamžiku nárazu?"
8. "Chápu to tak, že jste tam zůstal až do svého odchodu?"
9. "Kolikrát jste spáchal sebevraždu?"
10. Otázka: "Takže datum početí vašeho dítěte bylo pátého srpna?" Odpověď: "Ano." Otázka: "A co jste v tu dobu dělala?"
11. Otázka: "Takže ona měla tři děti?" Odpověď: "Ano" Otázka: "Kolik mezi nimi bylo chlapců?" Odpověď: "Žádný." Otázka: "Byla mezi nimi nějaká děvčata?"
12. Otázka: "Takže ty schody vedly dolu do sklepa?" Odpověď: "Ano" Otázka: "A ty schody vedly také nahoru?"
13. Otázka: "Vy jste podnikl poměrně dalekou svatební cestu, že?" Odpověď: "Ano, jel jsem do Ameriky, paní soudkyně." Otázka: "A vzal jste s sebou svou novou ženu?"
14. Otázka: "Jak bylo ukončeno vaše první manželství?" Odpověď: "Smrtí." Otázka: "A čí smrtí došlo k ukončení manželství?"
15. Otázka: "Můžete tu osobu popsat?" Odpověď: "Byl střední výšky a měl plnovous." Otázka: "A šlo o muže či ženu?"
16. Otázka: "Doktore, kolik pitev jste vykonal na mrtvých?" Odpověď: "Všechny mnou vykonané pitvy byly vykonány na mrtvých."
17. Otázka: "Jste kvalifikován k podávání vzorku moči?" Odpověď: "Odmalička."
18. Otázka: "Doktore, než jste započal pitvu, zkontroloval jste tep?" Odpověď: "Ne" Otázka: "zkontroloval jste krevní tlak?" Odpověď: "Ne" Otázka: "zkusil jste nalézt známku dechu?" Odpověď: "Ne" Otázka: "Takže, je možné, že při započetí pitvy byla pacientka stále naživu?" Odpověď: "Ne" Otázka: "Jak si můžete být tak jist?" Odpověď: "Protože její mozek ležel ve sklenici na mém stole." Otázka: "Nicméně, je i přesto možné, že byla stále naživu?" Odpověď: "Je možné, že byla stále na živu a vydělávala si jako právnička."
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:36 14. Feb 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Sem som este neprispel.... ale pochopil som to tak ze sem mozem dat hocico co je aspon trochu vtipne.... teda vazeni uzivatelia elektroniky, pocitacov a programo a inych vymozenostii techniky.... toto ma celkom pobavilo a navyse je v tom aj kusok pravdy.... http://www.zvedavec.org/humor_1505.htm? ... t3d82qrr63
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 05:30 14. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:30 21. Feb 2009 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:25 22. Feb 2009 |
|
|
můj oblíbeny: http://kotva.alansie.cz/?id=10PS: trocha spamu neškodí... snad
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:53 24. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
správnej creeper 
Attachments: |
File comment: Creep

00118.jpg [ 151.7 KiB | Viewed 3449 times ]
|
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:16 24. Feb 2009 |
|
|
bohužel jenom vtip : Thalie vydržela týden bez pádu serveru !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:18 24. Feb 2009 |
|
|
Fakt vtipný!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:13 25. Feb 2009 |
|
|
LOL 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|