|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:05 29. Sep 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
start trek je seriál pro nerdy
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:59 30. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:41 01. Oct 2012 |
|
|
V newyorském metru pozdě v noci jede krásná blondýnka. Osloví ji vedle sedící muž: " Vy se nebojíte tak pozdě v noci v metru , slečno ? A odkud jedete ? " " Ne, já se nebojím a jedu z mezinárodního kongresu nymfomanek" "To je zajímavé a k čemu kongres dospěl ? " "Shodly jsme se, že nejlepší milenci jsou Indiáni a Židé " " Mohu se představit ? Vinnetou Goldstein "
-----------------------------------------------------------------------
Tři generálové se dohadují, kdo z nich má nejstatečnější vojáky. První se rozhodne, že se trochu předvede a přikáže svému podřízenému: "Vylezeš na támhleten sloup, tam zasalutuješ a seskočíš dolů." Voják tak učiní a generál má radost, jak má odvážného vojáka. Ke slovu přijde druhý generál. Zavolá svého podřízeného a velí: "Vojíne, vylezeš na támhleten sloup, tam mi vzhůru nohama zasalutuješ a skočíš dolů po hlavě." Voják tak bez váhání učiní. Generál je na něj také velmi pyšný. Třetí generál zavolá svého podřízeného a říká mu: "Vojíne, vezmeš si do batohu 20 cihel, do ruky samopal, vzhůru nohama vylezeš na támhleten sloup, tam mi zasalutuješ a skočíš po hlavě dolů." Voják si stoupne do pozoru a předpisově pevným hlasem zařve: "Naserte si, pane generále!" Generál se vítězoslavně otočí k předchozím dvěma a povídá: "Tak tohleto je pánové opravdová odvaha!"
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:25 01. Oct 2012 |
|
|
Kvalitka....
Attachments: |

564985_434206353294044_1332134013_n.jpg [ 54.84 KiB | Viewed 1424 times ]
|
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:16 02. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:46 02. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:39 02. Oct 2012 |
|
|
Zákeřné dřevo 
![67e0ece2084095237edde44e9f4fb415[1].jpg](./download/file.php?id=6584&t=1)
67e0ece2084095237edde44e9f4fb415[1].jpg [ 220.18 KiB | Viewed 1429 times ]
|
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:35 02. Oct 2012 |
|
|
Pilotní oční prohlídka 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:58 03. Oct 2012 |
|
|
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:25 03. Oct 2012 |
|
|
Dva kamarádi popíjejí večer v hospodě a jeden se začne druhému svěřovat. "Nevím, co už mám dělat, když se vracím v noci domů z hospody. Nejdříve, než vjedu na příjezdovou cestu ke garáži, tak vypnu motor, pak světla a zajedu tam setrvačností. Potom si sundám boty, po špičkách vyjdu schody nahoru a v koupelně se odstrojím. Opatrně si lehnu do postele, ale moje žena se stejně vzbudí a začne na mě ječet, co si to dovoluji přitáhnout domů zase tak pozdě!" "Jo kamaráde, ty máš úplně špatný přístup k věci. To já do garáže vletím, až skřípají brzdy, vyřítím se po schodech nahoru, hodím boty do skříně, skočím do postele, plácnu ji přes zadek a zeptám se: " Jsi taky tak nadržená jako já?" A ona předstírá, že je v hlubokým spánku.
----------------------------------------------------
Popelce je nyní 95 let. Poté, co prožila život s nyní už nebožtíkem princem, sedí dnes na terase, v houpacím křesle a pozoruje svět se svým kocourem Bobem. Jednoho slunného odpoledne se před ní zničeho nic objeví pohádková babička. Popelka se podiví: "Babičko, co Ty tu děláš po všech těch letech?" Babička odpoví: "Popelko, od doby, co jsem Tě viděla naposledy jsi vedla příkladný život a já bych Ti za to dnes chtěla splnit tři přání." Popelka byla překvapená, zamyslela se a povídá: "Víš, babičko, princ byl skvělý člověk, ale mizerný investor. Dnes tu žiji z ruky do úst z mizerného důchodu. Pomohlo by mi, kdybys mě učinila bohatou." V tu ránu se její houpací křeslo proměnilo ve zlato. Popelka ani nedýchá a děkuje babičce. Babička odpoví: "To je maličkost, jaké je Tvé druhé přání?" Popelka se podívá na své křehké tělo a říká: "Přála bych si být zase mladá, krásná a plná energie, jako jsem bývala." Přání se v mžiku stane realitou, Popelka je zase krásná a v těle cítí příjemné mrazení, jaké již po léta nepocítila. Babička se zeptá ještě jednou: "Máš poslední přání, co by to mělo být?" Popelka pohlédne na vyděšeného kocoura v rohu a praví: "Nemohla bys proměnit Boba v pohledného muže?" Jako zázrakem se Bob protáhne a stojí před ní tak krásný muž jakého ještě svět neviděl. Babička pogratuluje Popelce, popřeje jí šťastný nový život a zmizí stejně náhle, jak se objevila. Bob a Popelka se po sobě chvíli toužebně dívají, Popelka beze slov zírá na nejkrásnějšího muže jakého kdy spatřila. Tu se k ní Bob přiblíží a vezme ji do svých silných paží. Přitáhne si ji k sobě a ona cítí ve vlasech jeho horký dech, kdyz šeptá: "Vsadím se, že teď lituješ toho, že jsi mě nechala vykastrovat."
------------------------------------------------------------------
Nad městem letí Superman a vidí na střeše Kočičí ženu. Leží na zádech, nohy od sebe a roztouženě vzdychá. Pomyslí si: "Když jí to super rychle udělám a super rychle odletím, tak si ničeho nevšimne a oba budeme spokojení." A tak jí to super rychle udělá a odletí. Po chvilce Kočičí žena povídá: "Co to bylo, Neviditelný muži?" "Nevím," odpoví Neviditelný muž, ale děsně mě z toho bolí prdel.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:51 03. Oct 2012 |
|
|
That’s the last time I’ll taxi behind a 747 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:04 03. Oct 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:17 04. Oct 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:04 04. Oct 2012 |
|
|

Eo6DL.jpg [ 77.17 KiB | Viewed 1393 times ]
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:44 04. Oct 2012 |
|
|
|
Top |