|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:23 23. Apr 2009 |
|
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:26 23. Apr 2009 |
|
|
marii wrote: http://www.novinky.cz/koktejl/167117-chorvati-vymysleli-panske-spodky-s-push-up-efektem.html
vetsina z vas to urcite nepotrebuje....ale nahoda je vul:)) Dva páry ponožek na jeden den to spolehlivě vyřeší také  .
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:35 23. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale představ si to zklamání, když si pak ty trenky sundá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:36 23. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Lepší byla ta podprsenka pro muže.. asi si jednu koupim, byl to fakt revoluční nápad... a asi si koupim i ty trenky, musim jít s dobou
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:04 23. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: Lepší byla ta podprsenka pro muže.. asi si jednu koupim, byl to fakt revoluční nápad... a asi si koupim i ty trenky, musim jít s dobou Jako aby ti zmáčkla břicho a nafoukla hrudník? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:54 23. Apr 2009 |
|
|
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:38 23. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: Lepší byla ta podprsenka pro muže.. asi si jednu koupim, byl to fakt revoluční nápad... a asi si koupim i ty trenky, musim jít s dobou Uz by to chtelo Krato..uz by to chtelo:))))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:40 23. Apr 2009 |
|
|
Trochu mě překvapuje, co všechno, Kráťo, čteš za plátky. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:18 23. Apr 2009 |
|
|
titulek "Podprsenka pro muže konečně tady!" mě nezaujal svym revolučnim nápadem, ale spíš sem si řikal, co to je za blbost  Marii: ted nevim jesli mi naznačuješ, že moje oblečení neni moderní, nebo jesli by se mi hodila ta podprsenka 
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:38 23. Apr 2009 |
|
|
Marii: ted nevim jesli mi naznačuješ, že moje oblečení neni moderní, nebo jesli by se mi hodila ta podprsenka  [/quote] Ze by jsi mel jit s dobou:)))...a vubec...vsichni spamujou...tak chci taky:))
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:36 23. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:19 23. Apr 2009 |
|
|
marii wrote: vsichni spamujou...tak chci taky:)) vítej do clubu 
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:00 23. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
marii wrote: Krata wrote: Lepší byla ta podprsenka pro muže.. asi si jednu koupim, byl to fakt revoluční nápad... a asi si koupim i ty trenky, musim jít s dobou Uz by to chtelo Krato..uz by to chtelo:)))) se chce urco seznamit ja zensky znam :o)
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:01 23. Apr 2009 |
|
|
paja13 wrote: marii wrote: Krata wrote: Lepší byla ta podprsenka pro muže.. asi si jednu koupim, byl to fakt revoluční nápad... a asi si koupim i ty trenky, musim jít s dobou Uz by to chtelo Krato..uz by to chtelo:)))) se chce urco seznamit ja zensky znam  ) 
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:41 23. Apr 2009 |
|
|
paja13 wrote: marii wrote: Krata wrote: Lepší byla ta podprsenka pro muže.. asi si jednu koupim, byl to fakt revoluční nápad... a asi si koupim i ty trenky, musim jít s dobou Uz by to chtelo Krato..uz by to chtelo:)))) se chce urco seznamit ja zensky znam  ) Ja Kratu znam..se nepotrebuju seznamovat:DD
|
|
Top |
|