|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:43 23. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
marii wrote: Ja Kratu znam..se nepotrebuju seznamovat:DD to je fakt. ja ho znam taky.. mu uz nepomuze nic 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:46 24. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to řikáš ty mě? Právě sis udělal nepřítele smrtelníku
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:16 24. Apr 2009 |
|
|
Ajejejejééé bude sekec mazec
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:40 24. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: to řikáš ty mě? Právě sis udělal nepřítele smrtelníku Nechas ho:)))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:11 24. Apr 2009 |
|
|
marii wrote: Krata wrote: to řikáš ty mě? Právě sis udělal nepřítele smrtelníku Nechas ho:))) A jejej druhej sekec mazec
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:13 24. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Krata wrote: to řikáš ty mě? Právě sis udělal nepřítele smrtelníku hm, no asi je na case si ukazat kdo je opravdu lepsi pro hru, zda DM, ci scripter no uvidime, co se s tim da udelat ... ale jedno ti rikej, utok cekej odkudkoliv 
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:17 24. Apr 2009 |
|
|
nomis_b wrote: Krata wrote: to řikáš ty mě? Právě sis udělal nepřítele smrtelníku hm, no asi je na case si ukazat kdo je opravdu lepsi pro hru, zda DM, ci scripter no uvidime, co se s tim da udelat ... ale jedno ti rikej, utok cekej odkudkoliv  Tvuj cas se krati Kraato:)))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:48 24. Apr 2009 |
|
|
Nechte Kratu napokoji! Dost dlho som mlcal, ale uz je toho prilis! Kdo si zacne s Kratou, zacne si i so mnou 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:54 24. Apr 2009 |
|
|
Marvin wrote: Nechte Kratu napokoji! Dost dlho som mlcal, ale uz je toho prilis! Kdo si zacne s Kratou, zacne si i so mnou  vono je stejne jednodusi do skriptu psat: ToAllDms(); než: object player = GetFirstPlayer(); while GetObjectValid( Player) { if player == "krata" continue; player = GetNextPlayer(); } 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:59 24. Apr 2009 |
|
|
Myslim, ze jednoduchsie je stlacit F5 nad postavou Okor ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:08 24. Apr 2009 |
|
|
Marvin wrote: Myslim, ze jednoduchsie je stlacit F5 nad postavou Okor ... hm, no utocit na DM jde aniz bych byl logly. staci to dat na heartbeat 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:12 24. Apr 2009 |
|
|
Na to aby som sa zacal bat by som musel vobec pochopit o com rozpravas  ... ta scripterska hantyrka mi nic nehovori
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:47 24. Apr 2009 |
|
|
Schválně sem čekal kdo se mě zastane, jedinej Marv?! To sem váš bůh když chcete vyměnit oblečení, zvednout z posdvětí, nahradit expi po pádu a vyřešit problém.. ale jak by se mě měl někdo zastat na foru, to neeee... všechno si pamatuju a hněv Kratoslava Mocného zvaného Vznešeného vás nemine Nomis: ToAllDms(); než: object player = GetFirstPlayer(); while GetObjectValid( Player) { if player == "krata" continue; player = GetNextPlayer(); Pěkný ale nepochopil sem, co mi to provede 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:50 24. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: Schválně sem čekal kdo se mě zastane, jedinej Marv?! To sem váš bůh když chcete vyměnit oblečení, zvednout z posdvětí, nahradit expi po pádu a vyřešit problém.. ale jak by se mě měl někdo zastat na foru, to neeee... všechno si pamatuju a hněv Kratoslava Mocného zvaného Vznešeného vás nemine ještě že už nejsi náš DM 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:52 24. Apr 2009 |
|
|
Ještě s váma dodělávám serii posledního Q.. a za tohle si tě vychutnám 
|
|
Top |
|