|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:29 25. Feb 2014 |
|
|
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:30 28. Feb 2014 |
|
|
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:36 28. Feb 2014 |
|
|
Quote: Jede jeptiška taxíkem a zpozoruje, že si ji taxikář neustále prohlíží ve zpětném zrcátku. Ptá se ho tedy: „Proč na mě neustále hledíš, synu? Máš něco na srdci?“ „Ále… mám, ale to se nehodí říkat,“ povzdychne si taxikář. „Synu, mně můžeš říci cokoli, jsem v řádu již dlouho a lecčemu jsem zvyklá,“ povzbudí jej jeptiška. „No, sestro, již od dětství mám tajné přání, aby mi ho jeptiška vykouřila,“ svěří se taxikář. „Tvoje přání se ti může splnit, ale musíš splňovat dvě podmínky,“ odvětí jeptiška. „A jaké, sestro?“ zvědavě se ptá taxikář. „Musíš být svobodný a katolík,“ na to jeptiška. „No, ale já obě podmínky splňuju!“ zaraduje se taxikář.“Tak někde v klidu zastav,“ poradí mu jeptiška. Taxikář zastaví na opuštěném místě a jeptiška se dá do kouření. Vtom si všimne, že taxikář brečí. „Co se stalo, synu? Proč pláčeš?“"Víte, sestro, já jsem vám lhal. Já jsem žid a ženatej…“ „Nic si z toho nedělej, synu. Já jsem Karel a jedu na maškarní…“
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:05 02. Mar 2014 |
|
|
,,Zatímco je veškerá pozornost světových médií obrácena k Ukrajině, Česko využilo příležitosti a znovu obsadilo Slovensko,,
Attachments: |

1977045_653838737997470_432279053_n.jpg [ 50.81 KiB | Viewed 3049 times ]
|
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:35 02. Mar 2014 |
|
|
Definice krásné smrti 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:24 06. Mar 2014 |
|
|
Quote: Co se stalo při zakládání elektronického účtu : - Zadejte uživatelské jméno - logik2 - zadejte heslo! - jablko4 - litujeme, heslo musí obsahovat minimálně 8 znaků! - cervenéjablko - litujeme, heslo musí obsahovat min. 1 číslici! - 1cervenejablko - litujeme, heslo musí obsahovat min. jedno velké písmeno! - 1ZASRANEcervene jablko - litujeme, heslo nemůže obsahovat za sebou nasledující velká písmena - 1ZasraneVyjebaneCerveneJablko,AstrčSiHoDoPrdele! - litujeme, heslo nemůže obsahovat diakritické znaky! - 1ZasraneVyjebaneShnileCerveneJablkoAstrcSiHoDoPrdeleJestliAniTotoNeprijmes - litujeme, toto heslo je již obsazené!
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:22 07. Mar 2014 |
|
|
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:32 07. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:02 07. Mar 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Už asi chápu proč EU se tak vrtá do dění kolem Ukrajiny - viz tisková zpráva rádia Jerevan: "Ukrajina vzhledem ke krizi na Krymu, povolala veškeré vojenské zálohy. K tomuto datu se v západní Evropě zastavily veškeré stavební práce a přestaly poskytovat některé služby. Zároveň zkolabovalo několik velkých nemocnic a zdravotních center."
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:57 08. Mar 2014 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:10 09. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Na tohle jsem nahodou narazil... Doporucuji shlednout. http://www.youtube.com/watch?v=hhQbaCVYqaE
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:02 09. Mar 2014 |
|
|
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:20 11. Mar 2014 |
|
|
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:07 11. Mar 2014 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Puxina wrote: Na co mu to je? Chtěl jsem napsat, že k kakání... Ale s timhle si neutře ani tu zadnici Edit: ninja
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:09 11. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Puxina wrote: Asi si potrebuje neco kompenzovat... Neco velikostne zavisleho.  JInak napsal bych pojmenovani skupiny jedincu, do tkere bych jej zaradil - ale to bych dostal bednu exotickeho tropickeho ovoce. 
|
|
Top |
|