|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:46 21. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:20 21. Oct 2009 |
|
|
už se mi proklatě blíží ta čtvrtá
Attachments: |

ivot.JPG [ 46.01 KiB | Viewed 2699 times ]
|
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:12 22. Oct 2009 |
|
|
Náš vzdělávací systém. 

PRAVDA.PNG [ 30.64 KiB | Viewed 2700 times ]
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:40 23. Oct 2009 |
|
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:59 24. Oct 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:27 25. Oct 2009 |
|
|
Hehehehehehe

vtip7383vj7.jpg [ 73.05 KiB | Viewed 2673 times ]
|
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:30 26. Oct 2009 |
|
|
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:51 26. Oct 2009 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:42 28. Oct 2009 |
|
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:55 31. Oct 2009 |
|
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:25 02. Nov 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:17 03. Nov 2009 |
|
|
|
|
Top |
|
Alenin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:23 04. Nov 2009 |
|
|
Kamarádka se kamarádce svěřuje, že dostala od milence krásný zlatý prstýnek. Bojí se ho ale nosit, protože má žárlivého manžela. Kamarádka jí poradí. Až půjdete se psem do parku na procházku, tak dělej, že jsi ho tam našla. Stane se. Manželka jde s manželem a psem na procházku do parku a šikovně prstýnek pohodí. Pak se sehne a říká: "Hele, Karle, já našla krásný prstýnek. A je celý zlatý a má i kamínek." Nasadí si prstýnek na ruku a říká: "A on mi i je." Manžel na ni kouká a říká: "To máš štěstí. Já tuhle našel za postelí trenýrky a byly mi malý."  ______________________________________________________________________ Přijde manžel o hodinu dřív z práce, jde do kuchyně, vytáhne z ledničky pivo a vypije ho. Všimne si, že manželka není u něho a tak jde do ložnice, kde vidí, že ona leží nahá na posteli a říká mu: "Ježiši, já mám asi infarkt!" Chlap letí zpátky do kuchyně zavolat sanitku, ale vtom zakopne o svoje děcko, které mu říká: "Tati, tati, ve skříni je bubák." Manžel se naštve, vletí do skříně a zařve: "Ty čůr*ku, moje baba tu má infarkt a ty mi tu ještě strašíš děcko?!!!"
_________________ Perum Mert - Pulčík, barbar, jenž si o sobě myslí bůh ví jak není silnej - bohužel opak je spíše pravdou.... Vurk - Půlork, moc nemluví, umí jen par frází ktere opakuje porad dokola... nejčastěji řika žblept "vurk" Hedeia Amalle - černošská paladinka, je ze stejného kláštera jako Edwin Guy
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:32 04. Nov 2009 |
|
|
 i mistr tesař se někdy poplete.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:49 04. Nov 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Modrovousice wrote:  i mistr tesař se někdy poplete. to máte na zahradě? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|