|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:04 28. Dec 2009 |
|
|
To takhle jsem si šel pro lvl do alwu a tak jsem chtěl něco zkusit....
Attachments: |

Untitled.jpg [ 132.11 KiB | Viewed 3621 times ]
|
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:08 29. Dec 2009 |
|
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:14 29. Dec 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tak to je nejvic... ...tlusta vilo 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:21 01. Jan 2010 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Muj oblibenej serial z mladi . . . je to desnej narez Sem zla televize Edna Bedna a promenim te ve Vikingu ty tlusta vilo http://www.youtube.com/watch?v=zJu1Sez3RBoSi to spatne definoval to casove obdobi..mel jsi napsat z detstvi,protoze ja si to pamatuju z mladi:)))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:40 02. Jan 2010 |
|
|
Není to vůbec k popukání, ale jenom vytříbené. Na následující karikaturu karikatury mapy vydržím zírat několik hodin.  Klubko hadů s botkama jako Itálie, odzadu tlející ruský medvěd...moc pěkný. (Z: http://www.keiththompsonart.com/)
Attachments: |

Karikatura karikatur Velké války.jpg [ 606.1 KiB | Viewed 3607 times ]
|
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:21 04. Jan 2010 |
|
|
To sou ale provokace .....tahle je o Israela de Aerse  Quote: Baví se dvě karathské Obyvatelky první : Už jste to slyšela ?! Je to šokující zpráva ! Druhá : A co a co ?! První : Aria měla sex z lásky !
Css csss
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:23 04. Jan 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
-RoF- wrote: To sou ale provokace .....tahle je o Israela de Aerse  Css csss Úcta k bohuPřijde Aria za svým dračím bohem : Volal jsi mě můj pane ? Drak : Vykouříš mi Ario ? Aria :A prachy máš ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:33 08. Jan 2010 |
|
|
Sem si tak procházel lamer.cz, no a tohle mě dostalo Quote: <tesiik> všiml jsis někdy že Honza málem králem je takové RPG? <Keeps> ? <tesiik> ta pohádka co je teď na Nově <tesiik> chodí po světě a nabírá skill <tesiik> občas někoho potká <tesiik> teďka dostal quest
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:44 10. Jan 2010 |
|
|
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:09 10. Jan 2010 |
|
|
Garett wrote: Tak tohle mě hodně dostalo!  Moc moc pěkná reklama.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:09 11. Jan 2010 |
|
|
Garett wrote:  ))) tak ta je vazne dobra:))))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:55 13. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Adam odjel z ráje na služební cestu. Po týdnu už chodí Eva po ráji celá nadržená a přemítá, kdo by ji tak mohl uspokojit. V tom uvidí mamuta a rozběhne se k němu. Mamut se vyděsí, začne utíkat a zřítí se do propasti. Pak běží kolem pavián. Eva po něm chňapne, ale pavián skočí na strom, Evě zůstane v hrsti jen chumáč chlupů z paviání prdele. Zase nic... Jde dál kolem řeky a konečně dostane ten správný nápad: Skočí do vody, čapne pstruha a udělá si to s ním. A co z toho plyne? Jak skončili mamuti? UŽ TEDA VÍME. Proč mají paviáni holou prdel? TAKY VÍME. Ale už nikdy se nedozvíme, jak původně voněly ryby...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:09 17. Jan 2010 |
|
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:04 17. Jan 2010 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Sorrow wrote: Škoda tý špatný kvality, mohlo jít líp vidět ty odletující kousky klávesnice 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:04 17. Jan 2010 |
|
|
Hlavne jak tam rve ,,kde je muj Esc,, 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|