|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jacek
|
Post subject: Chybné jméno nebo heslo Posted: 20:24 19. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, nainstaloval jsem přítelkyni vše potřebné a vypisuje mi to hlášku při přihlašování Chybné jméno nebo heslo. acc. jacek Na druhým kompu se mi to rozjede bez problému.Kontrolu IP adresy jsem vypnul,hrajem z jednoho připojení. PLS poraďte díky Radim (drowisko jak poleno  )
_________________ Irae R´rorrok mladá,samotářská,vždy s úšklebkem na tváři
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 20:35 19. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
skus jinej klic:)
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
jacek
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 20:41 19. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Kdyby to bylo klíčem tak se mi to nerozjede ani u mě.
Někdo povolanější prosím
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 20:47 19. Aug 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Přihlašuješ se do nwn se stejnym jmenem jako na web thalie? Tím by to možná mohlo být
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
jacek
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 20:49 19. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Muthor6 wrote: Přihlašuješ se do nwn se stejnym jmenem jako na web thalie? Tím by to možná mohlo být Yop přihlašuju,na stolním kompu se mi to rozjede na noťasu ne
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 20:57 19. Aug 2010 |
|
|
prověřit tyhle všechny věci: Komp č.1 Svoje CD keye Svou registraci na thalce Vyple kontroly IP Svoje ACC Komp č.2 Absolutně jiný CD keye Jinou rg. na Thalce Vyplou kontrolu IP Absolutně jiný ACC Co mě napadá dál: hláška "Chybné jméno nebo heslo" může opravdu znamenat že ses někde jen úplně banálně uklikl Zkontrolovat VŠUDE velká a malá písmena, zapnutej CAPS LOCK, Numpad, klidně i znovu přepsat hesla. Jasně, klepeš se do hlavy, ale opravdu i já často dělám takovou botu. Pak mě ještě napadá nastavení routeru, ale to už budou muset zasáhnout páni IT, a že se nám jich tady urodilo  Good Luck
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 22:40 19. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Chybne jmeno a heslo ti to vypisuje nejspis proto, ze toto jmeno a heslo nemas registrovane u bioware.
Pokud si ho tam z nejakeho duvodu nechces registrovat, zabran hre pripojovat se na nej. Nejsnaze pridej radek:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server do windows/system32/drivers/ets/hosts
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 22:56 19. Aug 2010 |
|
|
kucik wrote: Chybne jmeno a heslo ti to vypisuje nejspis proto, ze toto jmeno a heslo nemas registrovane u bioware.
Pokud si ho tam z nejakeho duvodu nechces registrovat, zabran hre pripojovat se na nej. Nejsnaze pridej radek:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com #nwn master server do windows/system32/drivers/ets/hosts Pokud by byla chyba v registraci u BioWare tak by to nešlo ani na druhém PC ne?
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 22:58 19. Aug 2010 |
|
|
Pokud ten ucet nema registrovany a na jednom PC ma zakazanou kontrolu na bioware serveru?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 23:17 19. Aug 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Dopsáno a pustí mě to dál. Ovšem ihned zase vyhodí ven...byl jsi zaveden bo tak nějak 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 23:30 19. Aug 2010 |
|
|
Budu hadat. Ze by ucet jacek? Mas na webu vyplnenej jinej klic, nez s jakym se prihlasujes.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 23:30 19. Aug 2010 |
|
|
Trefa a můžeš mi to překopat prosím,já sem totiž na tyhle věcičky trošku negramot 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 23:50 19. Aug 2010 |
|
|
No muzu. Ikdyz je to rucne docela pracny, nez kdyz si to tam vyplnis z webu. Kdyztak mi posli klice, s jakejma se prihlasuje.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 23:59 19. Aug 2010 |
|
|
Tak už to kašli,snad sem to změnil dobře,ale díky moc za rady Teď mi pro změnu chběj nějaká haky tak jdu stahovat 
|
|
Top |
|
Koerhe
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 10:58 05. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, mám teď stejný problém proto nezakládám další auditko. Po zalogování a marném pokusu spuštění hry mě hra vrátí do main menu s tím že "byl jsi zaveden" . Radil jsem se už s kamarádem který měl stejný problém a ten mi řekl že mám zkontrolovat jestli mi sedí CD keys s těmi co jsou tady na webu. Ostatně jsem se řídil i radami které zazněly tady. Přihlašovací jméno i ten Thalie CD klíč tady na stránkách sedí, kontroloval jsem to asi třikrát. Přesto mi ale nejde zalogovat se.  Není problém ještě někde jinde ?
|
|
Top |
|