|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Progress
|
Post subject: Nefunkční příkaz /delevel Posted: 09:25 09. Sep 2025 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zdravím,
na fóru v novinkách se před několika lety psalo:
Odebírání vlastních zkušeností / delevel Byl přidán nový textový příkaz /-xp, pomocí kterého lze odebrat množství zkušeností. Např. "/-xp 5000" odebere postavě 5000 zkušeností. Používejte rozumně.
Nicméně tento příkaz dnes nefunguje. Je to chyba či záměr? Musím přiznat, že delevel by se hodil, aby postava nemusela jít někam na záměrnou smrt, když se něco při nahazování levelu poplete:)
Děkuji za info.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Nefunkční příkaz /delevel Posted: 23:10 13. Sep 2025 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Progress wrote: Zdravím,
na fóru v novinkách se před několika lety psalo:
Odebírání vlastních zkušeností / delevel Byl přidán nový textový příkaz /-xp, pomocí kterého lze odebrat množství zkušeností. Např. "/-xp 5000" odebere postavě 5000 zkušeností. Používejte rozumně.
Nicméně tento příkaz dnes nefunguje. Je to chyba či záměr? Musím přiznat, že delevel by se hodil, aby postava nemusela jít někam na záměrnou smrt, když se něco při nahazování levelu poplete:)
Děkuji za info. Zdravím, popravdě ani nevím jestli ten příkaz fungoval/nebyl odebrán při nějakém pozdějším updatu. Zkusím vyzkoušet až se dostanu nějak rozumně do hry a v mezičase se ještě pokusím zapátrat mezi skriptama.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Nefunkční příkaz /delevel Posted: 12:20 17. Sep 2025 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4710 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
náhodně jsem nakoukla. Je to teda doba od toho dotazu, ale delevel byl během doby, kdy byl levl dobrodruha nebo jak se to jmenovalo, ale už je to dávno zrušené, pokud se nepletu. Když se mechanika hodila víc do "pohody".
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Progress
|
Post subject: Re: Nefunkční příkaz /delevel Posted: 12:48 17. Sep 2025 |
|
 |
Poutník |
|
|
Pajule wrote: náhodně jsem nakoukla. Je to teda doba od toho dotazu, ale delevel byl během doby, kdy byl levl dobrodruha nebo jak se to jmenovalo, ale už je to dávno zrušené, pokud se nepletu. Když se mechanika hodila víc do "pohody". Já to právě chápal tak, že když se to hodilo více do "pohody" tak byl zrušen ten RELEVEL. Chápal jsem to tak, že DELEVEL je věc, která bude trvale. Což by dávalo i logiku, protože delevel nic nevrací, pouze odebírá. Nicméně je možné, že to tým vidí/viděl jinak. Alternativně je možné, že byla tato možnost odebrána omylem, když se rušila ostatní funkcionalita...
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Nefunkční příkaz /delevel Posted: 22:04 19. Sep 2025 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Ano, příkaz na relevel a delevel jsou dvě odlišné věci.
Trochu jsem se v tom pohrabal a našel inkriminovanou část kódu. Z nějakého důvodu už v aktuálním skriptu není, ale jak bude čas, tak to zkusím vrátit zpět a otestovat jestli tam skutečně nebyl nějaký závážný důvod, proč se to odebralo.
Pokud bude fungovat vše jak má, tak si myslím, že tahle delevel featura má na Thalii své místo.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|