|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
Jeanes
|
Post subject: Lagy Posted: 22:50 20. Oct 2025 |
|
|
Zkusím pozorovat, to co se poslední dobou dějě, třeba to něčemu pomůže...  19.10. (včera) ...hra úplně v pohodě. Ve hře Jeanes, Taurus. Nic nestandardního jme nedělali, oba mimo dung. V 20:05 - 20:37 brutus lagy, nehratelný, ping cca 200-3000. Po cca 20:45 ve hře jenom Jeanes, se to ustálilo na hratelnou úroveň, do půlnoci s menšími lagy, ale ok hratelný.
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..." Kapibarana Bobříková Balisstra Zau’ndar Nenia Dea
|
|
| Top |
|
|
Fryn
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 22:20 22. Oct 2025 |
|
 |
| DM Thalie |
|
|
Jeanes wrote: Zkusím pozorovat, to co se poslední dobou dějě, třeba to něčemu pomůže...  19.10. (včera) ...hra úplně v pohodě. Ve hře Jeanes, Taurus. Nic nestandardního jme nedělali, oba mimo dung. V 20:05 - 20:37 brutus lagy, nehratelný, ping cca 200-3000. Po cca 20:45 ve hře jenom Jeanes, se to ustálilo na hratelnou úroveň, do půlnoci s menšími lagy, ale ok hratelný. Co jsem to předběžně testoval, tak odezva serveru byla ok (do 20 ms), ale zkusím se podívat jestli něco nevyčtu z logů. Co jsem zaregistroval, tak pár dní zpátky se mi docela pomalu načítal web a fórum, ale netuším jak to bylo přímo ve hře.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
| Top |
|
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 19:11 24. Oct 2025 |
|
|
|
S tím webem a fórem souhlasím, bývá to zabržděný, to dřív nebejvalo.
24.10. dneska. Od 10:00 - 13:00 hra uplně v pořádku, ve hře pouze já. Ve 13:00 přilogl Lens, začaly lagy, téměř okamžitě, až do restartu. Po restartu hra ok, ve hře pouze já. Cca ve 15:00, přilogl Lens a opět začaly lagy. Nevím přesně časově, byl jsem v dungu, nedával jsem úplně pozor. Lagy trvaly cca do 17:30. Pak cca hodinu nikdo nehrál, nyní naprosto bez lagů.
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..." Kapibarana Bobříková Balisstra Zau’ndar Nenia Dea
|
|
| Top |
|
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 19:43 26. Oct 2025 |
|
|
|
26.10. dneska. Já jsem přilogl cca ve 14:30. Mimo dung i v dungu hra ok. V 15:10 jsem odlogl uprostřed dungu, cca 5 min mimo hru, pak jsem přilogl zptátky do dungu a začaly lagy, ping 150+. Jestli se nepletu, nikdo jiný od resu připojený nebyl, ale úplně jistě to nevim.
|
|
| Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|