|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: OPRAVENO - Chybný přechod - Království-Skalní hory-doupě 2 Posted: 08:45 25. Oct 2020 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Na sever od Karthy je v lokaci Tábor banditů domeček, který má lokaci s názvem ccca doupě banditů lvl1. Místo do přechodu (uprostřed mapy, schody dolů) do doupě banditů lvl2, to postavu hodí někam do prahvozdu.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Chybý přechod Banditi Posted: 13:45 25. Oct 2020 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Taky jsem se do toho chytil. Přesněji je problém když se postava chce vrátit do vyššího podlaží (z prvního podlaží/patra se postava ještě při sestupu schodištěm dostane do správné lokace). Namísto aby se ale pak vrátila do domku, tak ji to přesune do Prahvozdu do lokace která má podobný název (asi blbý resref).
Bohužel z hlavy si nepamatuju přesné názvy lokací (stará věc, kterou jsem opomněl reportovat na fóru).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Letní režim.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Chybý přechod Banditi Posted: 16:03 25. Oct 2020 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak jsem byl, nehodilo mne to ale nikam divně. Pokud je to ten tábor v lokaci se jménem jako Skalnaté Hory - Tábor?
Jde se tam z Ivorského Lesíka skrz průchod ve skále se stonožkama a jejich bossem?
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Chybý přechod Banditi Posted: 18:31 26. Oct 2020 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Kouknul jsem na to a jedná se o přechod z lokace Království - Skalní hory - doupě 2 do lokace Království - Skalní hory - doupě 1. Postava však chybně končí v lokaci Prahvozd - sráz - doupě 2.
Letní režim.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: OPRAVENO - Chybný přechod - Království-Skalní hory-doupě Posted: 15:21 15. Jan 2023 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Opraveno.
Letní režim.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|