|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:12 16. Sep 2010 |
|
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:52 16. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to už se mi zdá HC 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:55 16. Sep 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Mě přijde, že to může dost dobře oživit hru! Si představte rytíře, jak sedí u piva a čeká na svou milou. A tak pak konečně přijde a sedni si mu na klín, dá mu pusu a prdne si! Nedej bože kdyby si prdla třeba v posteli  s ním. To bych umřel smíchy asi...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:02 16. Sep 2010 |
|
|
To je moc  nechcete třeba penalizaci -4 charisma zato, že si postava jednou denně nevyčistí zuby? 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:03 16. Sep 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Takže krom občasných front na náčiní v dílnách vzniknou nově i fronty pro záchodky ve městě, jelikož vyměšování ve městě bude trestné. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:05 16. Sep 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Chtěl bych vidět ty komenty v logu... Příjemně jsi se vyspal/a... příjemně jsi se vys... ehm... nebo. Moc dobře ses nevyto, protože se v okolí pořád ozývali divné zvuky.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:16 16. Sep 2010 |
|
|
Ale jo proč ne?  aspon by si někteří hráči občas museli sundat tu plnou plátovou  a na zachodech by na ne cekala hromada najatejch vrahu 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:21 16. Sep 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:34 16. Sep 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
KaTo wrote: a jak si utrou zadek? pomatenyho jezevce co se jim bude trit o zadnici nepocitam 
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:57 16. Sep 2010 |
|
|
Opravdu vám tolik chybí možnost "kakat ve hře" ? Já třeba ve hře kakal a čural tak, že když jsem v realu potřeboval na WC, tak jsem to same napsal do hry postavě, alespoň tam nebylo to "AFK"...  ...ale místo toho: "kaká v křoví, čůrá na strom". Zamyšlení: třeba jen málo lidí si uvědomuje jak vypada karathská severní brána ve špičce (to je tam jak stojí všichni koníci) Těch koňských hovínek musí byt minimalně do půle lýtek, ne li po kolena (měřeno pro člověka, chudaci hobiti) Takže mě občas zaráží, že si někdo dojde s mulou do dílny a všichni ho seřvou jako prase, že tam ta jeho mula udělá jeden bobek třeba a pak se vydají horami hoven vstříct novému dobrodružství Ať nejsem uplně OOT, tak mi na Thalii chybí dobře hraný trpasličí klan, gilda nájemných žoldáků, a duergaří klan. Alespoň tedy nechci něco po scripterech a WB, ale od hráčů 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:48 16. Sep 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Práček wrote: a jak si utrou zadek? ... Zadek si neutírají v rámci hraní RP - neboť 90% PB plátovek má charisma 6 (trpaslíci/orci) až 8 (ostatní)  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:57 16. Sep 2010 |
|
|
Z trochu jiného soudku - mě na Thalii chybí hudba  Ve spoustě lokací vůbec, ve většině lokací změna při boji.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:12 16. Sep 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
a mně chybí BULVA,pseudodrak(nebo jak to je) a faeri dráček... neříkám,že imp neni fajn,ale vůbec si nepamatuju kam se zatoulali 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:28 16. Sep 2010 |
|
|
Braenn wrote: Z trochu jiného soudku - mě na Thalii chybí hudba  Ve spoustě lokací vůbec, ve většině lokací změna při boji. Stiahni zo stranok http://thalie.pilsfree.cz/ke-stazeni-35.htm muzika oblasti a muzika boje, rozbal to do adresara Music, tam kde mas naistalovane NWN - ak tam ten adresar nemas tak si ho vytvor. V kazdej oblasti je nastavena hudba, co sa tyka hudby boja tak myslim, normalne nastavovana nie je, len v urcitych lokaciah pri bossoch. Pajule wrote: a mně chybí BULVA,pseudodrak(nebo jak to je) a faeri dráček... neříkám,že imp neni fajn,ale vůbec si nepamatuju kam se zatoulali  Boli odstraneny a nahradeny inymi pritelickami.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:57 16. Sep 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hm zrovna tuty tři , nikdy sem si toho nevšimla,až nedávno dík daanri 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie