|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:12 19. Mar 2008 |
|
|
Lidicky napiste nam navrhy co vam chyba na zlepsenie hratelnosti a zabavnosti Thalie.
Co by vas take zabavilo a potesilo v hre?
Zatim vime o crafte a natom se uz usilovne dela.
Tak isto pevne Q, tie hadam taky budu.
Nove predmety do obchodov su v plane a coskoro pribudnu v hre.
Tak isto taky naky system byvania a domkov na kupu a prenajom bude casom.
Co este take dalsie by ste chceli??? Samozrejme, ze to nebude hned ale pomaly a postupne pribudne.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:15 19. Mar 2008 |
|
|
Pise jen jasny a konkretni veci. Zadny obecny keci a nebo vykriky do tmy...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:37 19. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Ty pevny Q musi bejt? Ja sem celkem proti - doufam, ze to neni vykrik do tmy.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:57 19. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Bude to chtít nějak ošetřit, přece jen dělat každej den stejnej Q bude trochu divný
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:24 19. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: Bude to chtít nějak ošetřit, přece jen dělat každej den stejnej Q bude trochu divný To se doufám nepředpokládá, některé Q by vypadaly velmi divně kdyby je šlo opakovat ... záchrana unesené ženy např. .... že by se nechala unášet pořád dokola? Dovolím si malý návrh ... je to sice odvislé třeba i na kraftových věcech, ale třeba se to nějak přepracuje nebo se počká co bude. NPC obchodníci typu hostinský, alcimista atd. by mohli požadovat nějaký tovar ... např. hostinský .... maso, pečené maso, obilí, ovoce, bylinky, pivo, víno ... atd. atd. takový nekonečný kvest (něco z toho by se dalo natrhat, něco nalovit, v budoucnu vyrobit nebo požádat někoho aby to za úplatu vyrobil alcimista .... sběrači + shánění speciálních věcí (krunýř stringera, hlava yetyho, žihadlo divokých vos atd. ....) kováří .... mohli by vypisovat zakázky na dodání uhlí, rud, nářadí Je to sice konkurence obchodnímu spolku, ale pokud přijdu pozdě a někdo už mě předběhne, pak to v tom spolku mohu prodat tak jako tak. Možností je, že daný úkol se propíše jen jedné postavě a ta ho plní sama a postupuje v žebříčku od nejlehčí práce po nejsložitější. Napadají mě Q hádankové, tzv. obíhací, kdy si tě NPC posílají od čerta k ďáblu no a nazávěr hrdinné typu osvobozování, znovunalezení atd. Pro chmatáky pak (netuším jak to udělat) Q vražedné a krádežové. Možností je hodně a troufám si říci, že bych dokázal napsat pár scénářů ... horší je, že nedokážu ten Q udělat v Toolu nebo jinde kde se dělá.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:38 19. Mar 2008 |
|
|
Copak bejt poslíčkem, předávajícím stále ten samý dopis dokola od rána do večera, nestačí? Takhle...určitě se na tom zapracuje - i na něčem sofistikovanějším, ale vše se chce postupně naučit a na to je potřeba kupa času. Naštěstí snad seženeme vhodné informátory, kteří již naši věc pomohou rozuzlovat. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:48 19. Mar 2008 |
|
|
V hrdinském Q by se mohlo jednat o velice plodného otce 50ti dcer, který má dávný spor s černokněžníkem, jenž mu pravidelně některou unese Edit Žorž: Ale aby to do sebeš zapadalo, tak by potřebovaly být všechny naprosto totožné, tudíž by se muselo jednat o padesátirčata. ...to měl pantáta asi dlouhou noc.
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:04 19. Mar 2008 |
|
|
Co takle udělat možnost zjištění jakej poměr je mezi časovýma a bojovýma expíkama? Třebas přes duši... ?? Ani nevim jestli je to tehcnicky možný, jen mě to napadlo dyž sem jel teď domů busem 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:06 19. Mar 2008 |
|
|
Mě by opravdu zatím stačilo , kdybych neměl červené agresivní stráže v Ivory a v Doubkově (další jsem nezkoušel). Pokud jste si všimli tak tu už asi 14 dní kvůli tomu nehraji a samozřejmě k mému pesimistickému názoru přispívá i konverzace ala RES a manticory (nebyl jsem tam nevyjadřuji se, ale RESe jsem poznal jako super hráče a bylo mi ctí s ním hrát). To že je Thalie asi nedodělaná je už myslím každemu jasné, viděl jsem ten velký seznam co je třeba napravit - opravit a to se ještě vymýšlí ptákoviny typu - jaké budou vlajky. Dm toho mají potom hodně a nestíhají, a to je Thálie dost kombinovaná a komplikovaná (můj názor je, že ve frakcích dělá bordel ještě i frakce podtemno a překomplikovává to) a Dmka si neumí a ani nemohou umět snadno s každým problemem poradit . Do toho všeho vstupují i socialní problémy kdy se nepodařilo realizačnímu teamu získat důvěru většiny hráčů (nemyslím teď staré plzeňáky) . Kolik sem přišlo kuknout mě známých hráčů a není tu nikdo z nich. Dle mě by měli DM pomáhat hráči když se dostane do bugu zasekne se ve skále , něco mu nefunguje a podobně. Mě osobně se líbili DMka Daanri, IceNice, Žorž a ještě min jeden ale jméno si nepamatuji. I přesto bylo vidět že někteří DM odepisují ve spěchu a trochu nervozně jsem přesvědčen že toho mají jistě dost na práci a to to dělají jen pro zábavu. Na vině je dle mne přetěžující systém který nejede jak po másle ale pěkně drhne. Je jasné např. že system kradení v obchodech je konina , která otravuje úplně všechny a DM to řeší stále dokola ale nechává se to ( to že od hráče nikdo nic nekoupí je vlastně Ban na x dní). Forum - no to je síla : Stará parta převálcuje svým (pro normal lidi) nepochopitelným názorem uplně všechno a všechny. Např Pivo s tím ressem to měl pro každého normál hrače co to zná, jasnou pravdu - přesto tu z něj udělala stará parta v..., pak se divte. Já v obchodě vidím neuveřitelně levnou super věc která tam nebyla nikdy a za 40-50 min ráno zase zmizí (je koupená) a nikdy se neobjeví , no jistě to nebyl podfuk jistě néé. Ono je toho asi víc, ale na Thálii mi opravdu chybí větší pohoda , starost o hráče a trochu nelineárnosti. Bohužel již hraji jinde na jiném serveru , ale doufám se někdy vrátím , snad to mám i ........
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:19 19. Mar 2008 |
|
|
Jachym wrote: Mě by opravdu zatím stačilo , kdybych neměl červené agresivní stráže v Ivory a v Doubkově (další jsem nezkoušel). Pokud jste si všimli tak tu už asi 14 dní kvůli tomu nehraji a samozřejmě k mému pesimistickému názoru přispívá i konverzace ala RES a manticory (nebyl jsem tam nevyjadřuji se, ale RESe jsem poznal jako super hráče a bylo mi ctí s ním hrát). To že je Thalie asi nedodělaná je už myslím každemu jasné, viděl jsem ten velký seznam co je třeba napravit - opravit a to se ještě vymýšlí ptákoviny typu - jaké budou vlajky. Dm toho mají potom hodně a nestíhají, a to je Thálie dost kombinovaná a komplikovaná (můj názor je, že ve frakcích dělá bordel ještě i frakce podtemno a překomplikovává to) a Dmka si neumí a ani nemohou umět snadno s každým problemem poradit . Do toho všeho vstupují i socialní problémy kdy se nepodařilo realizačnímu teamu získat důvěru většiny hráčů (nemyslím teď staré plzeňáky) . Kolik sem přišlo kuknout mě známých hráčů a není tu nikdo z nich. Dle mě by měli DM pomáhat hráči když se dostane do bugu zasekne se ve skále , něco mu nefunguje a podobně. Mě osobně se líbili DMka Daanri, IceNice, Žorž a ještě min jeden ale jméno si nepamatuji. I přesto bylo vidět že někteří DM odepisují ve spěchu a trochu nervozně jsem přesvědčen že toho mají jistě dost na práci a to to dělají jen pro zábavu. Na vině je dle mne přetěžující systém který nejede jak po másle ale pěkně drhne. Je jasné např. že system kradení v obchodech je konina , která otravuje úplně všechny a DM to řeší stále dokola ale nechává se to ( to že od hráče nikdo nic nekoupí je vlastně Ban na x dní). Forum - no to je síla : Stará parta převálcuje svým (pro normal lidi) nepochopitelným názorem uplně všechno a všechny. Např Pivo s tím ressem to měl pro každého normál hrače co to zná, jasnou pravdu - přesto tu z něj udělala stará parta v..., pak se divte. Já v obchodě vidím neuveřitelně levnou super věc která tam nebyla nikdy a za 40-50 min ráno zase zmizí (je koupená) a nikdy se neobjeví , no jistě to nebyl podfuk jistě néé. Ono je toho asi víc, ale na Thálii mi opravdu chybí větší pohoda , starost o hráče a trochu nelineárnosti. Bohužel již hraji jinde na jiném serveru , ale doufám se někdy vrátím , snad to mám i ........ ja jen souhlasim....
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:31 19. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jachym wrote: ... Ano pred 14ti dny bylo neco spatne, proto se nepripojuji, proto (presto ze to bylo opraveno) je to porad spatne a proto se nepripojuji. Tvoje logika nema chybu. Dekuju za tvuj nazor, co je spatne ve scriptech, urcite k tomu prihlednu Novych hracu sem prislo dost a dost jich tu imho zustalo. Pokud chces rozrejpavat vcerejsi flame, tak mas moznost, ale prosim ne tady. U toho zbytku jsem vubec nepochopil, co se snazis rict.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:38 19. Mar 2008 |
|
|
Jachym wrote: Forum - no to je síla : Stará parta převálcuje svým (pro normal lidi) nepochopitelným názorem uplně všechno a všechny. Např Pivo s tím ressem to měl pro každého normál hrače co to zná, jasnou pravdu - přesto tu z něj udělala stará parta v..., U Piva si teda nejsem az tak uplne jistej na co narazis, ale v tom topicu chovani DM ze sebe vola udelal sam kdyz kecal vo necem co nevi jak vzniklo (nevim co ma za postavu, ale rek bych ze to je ten Arto wilenass nebo jak to je kterej prolit podsvetim asi za minutu kdyz sme cekali nez nas prezivsi z party dotahne do chramu) meles vo necem vo cem vis kulovy. Tak raci bud zticha.Pro me je zase nepochopitelnej tvuj nazor Sorry za OT ale sem nasranej
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:43 19. Mar 2008 |
|
|
skarbi wrote: Co takle udělat možnost zjištění jakej poměr je mezi časovýma a bojovýma expíkama? Třebas přes duši... ?? Ani nevim jestli je to tehcnicky možný, jen mě to napadlo dyž sem jel teď domů busem  Trochu se to tu zamluvilo.. moh by mi na to někdo něco říct? Stačí třeba jenom jde/nejde, bude/nebude 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:47 19. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
skarbi wrote: Trochu se to tu zamluvilo.. moh by mi na to někdo něco říct? Stačí třeba jenom jde/nejde, bude/nebude  Vidi pouze DM a imho by to tak melo zustat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:48 19. Mar 2008 |
|
|
Myslim, ze by to byt nemalo, aspon ja som proti. Je to OOC informacia ktora by viedla k zbytocnym komplikaciam. edit: Kucik bol rychlejsi 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|