|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:01 25. Sep 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
RoF poukazoval na to, že i bez víly dokáže mág vyžít bez zloděje. 
_________________ .
|
|
Top |
|
etkar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:37 25. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Přiznávám nečetl jsem celý tento oddíl Fóra. Nicméně někde jsem tu od Rejtyho četl, že válečník se stává lepším válečníkem právě bojem a nikoliv kraftem.
Navrhuji rozdávat nějaká XP za boje v aréně. - Každý tam přeci trénuje své bojové schopnosti a tak se válečník po půl dni máchaní mečem s protivníkem logicky stane lepších bojovníkem. - XP pouze v aréně aby to nepodrovalo PVP hunt high lvl na lowbies.
_________________ Goth Danodel, k Vašim službám.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:52 25. Sep 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
etkar wrote: Přiznávám nečetl jsem celý tento oddíl Fóra. Nicméně někde jsem tu od Rejtyho četl, že válečník se stává lepším válečníkem právě bojem a nikoliv kraftem.
Navrhuji rozdávat nějaká XP za boje v aréně. - Každý tam přeci trénuje své bojové schopnosti a tak se válečník po půl dni máchaní mečem s protivníkem logicky stane lepších bojovníkem. - XP pouze v aréně aby to nepodrovalo PVP hunt high lvl na lowbies. časovky tam nepřibývaj snad ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:56 25. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
etkar wrote: Přiznávám nečetl jsem celý tento oddíl Fóra. Nicméně někde jsem tu od Rejtyho četl, že válečník se stává lepším válečníkem právě bojem a nikoliv kraftem.
Navrhuji rozdávat nějaká XP za boje v aréně. - Každý tam přeci trénuje své bojové schopnosti a tak se válečník po půl dni máchaní mečem s protivníkem logicky stane lepších bojovníkem. - XP pouze v aréně aby to nepodrovalo PVP hunt high lvl na lowbies. __________________________________________________________ Udělala bych to jinak...co si za poplatek nechat třeba v aréně vyvolat od správce nestvůru a za její zabití získat xp - pomohlo by to i ekonomice země, byla by další díra do které by šly hodit peníze....A navíc by to mělo i větší význam než pvp v areně - hráč by se tu připravil na bestie které lze ve světě opravdu potkat!:-) PS: Muselo by se to zabezpečit proti zneužití na expení třeba jen určitým počtem nestvůr na den... 
Last edited by wsweetjane on 10:06 27. Sep 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
etkar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:20 26. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
de Aers wrote: etkar wrote: Přiznávám nečetl jsem celý tento oddíl Fóra. Nicméně někde jsem tu od Rejtyho četl, že válečník se stává lepším válečníkem právě bojem a nikoliv kraftem.
Navrhuji rozdávat nějaká XP za boje v aréně. - Každý tam přeci trénuje své bojové schopnosti a tak se válečník po půl dni máchaní mečem s protivníkem logicky stane lepších bojovníkem. - XP pouze v aréně aby to nepodrovalo PVP hunt high lvl na lowbies. časovky tam nepřibývaj snad ? V boji časovky nepřibívají. wsweetjane wrote: Udělala bych to jinak...co si za poplatek nechat třeba v aréně vyvolat od správce nestvůru a za její zabití získat xp - pomohlo by to i ekonomice země byla by další díra do které by šli hodit peníze....A navíc by to mělo i větší význam než pvp v areně - hráč by se tu připravil na bestie které lze ve světě opravdu potkat!:-) PS: Muselo by se to zabezpečit proti zneužití na expení třeba jen určitým počtem nestvůr na den...  To trochu zavání obchodem xp za peníze. Vyvážení xp v aréně vskutku nebude triviální.
_________________ Goth Danodel, k Vašim službám.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:18 26. Sep 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Máte spolu bojovat alá eRPé 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:47 26. Sep 2010 |
|
|
wsweetjane wrote: Udělala bych to jinak...co si za poplatek nechat třeba v aréně vyvolat od správce nestvůru a za její zabití získat xp - pomohlo by to i ekonomice země byla by další díra do které by šli hodit peníze....A navíc by to mělo i větší význam než pvp v areně - hráč by se tu připravil na bestie které lze ve světě opravdu potkat!:-) PS: Muselo by se to zabezpečit proti zneužití na expení třeba jen určitým počtem nestvůr na den...  To uz na Thalii bylo ... mam pocit ze v arene v podtemnu - zrusilo se to z nakyho zavaznyho duvodu, ze uz si nemuzu zaplatit, aby mi spravce vyvolal potvoru ??? 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:00 26. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to je blbost, takhle by každej expil v bezpečí arény, nic dobrého by to nepřineslo... klidně at tam stvůry jsou ale bez xp
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:14 26. Sep 2010 |
|
|
Já vím co mi ve hře chybí  můj hakavarn tím že je velkej a těžkej tak nemuže jezdit na ničem, třeba lidé a elfové jezdí na koních, hobiti a trpaslíci tím že jsou malí a trpaslíci težcí tak jezdí na ponících ale muj hakavarn nemůže na ničem. Jsem měl nápad jestli by nemohli hakavarni jezdit třeba na volech, nebo na medvědech (když už jsou zkrocený jako tažná zvěř) to by byla docela sranda ne? 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:09 26. Sep 2010 |
|
|
DarK_cz wrote: Já vím co mi ve hře chybí  můj hakavarn tím že je velkej a těžkej tak nemuže jezdit na ničem, třeba lidé a elfové jezdí na koních, hobiti a trpaslíci tím že jsou malí a trpaslíci težcí tak jezdí na ponících ale muj hakavarn nemůže na ničem. Jsem měl nápad jestli by nemohli hakavarni jezdit třeba na volech, nebo na medvědech (když už jsou zkrocený jako tažná zvěř) to by byla docela sranda ne?  Klidně, když někdo vytvoří modely a animace...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:42 26. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
btw me by potesili do podtemna jezdici jesterky. na ty animace jsou... jen je zprovoznit. A to se na nich mluvilo uz tesne po wipu 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:28 26. Sep 2010 |
|
|
Jaky ještěrky'? Ja si vybavim jediny pojizdny zviře v podtemnu Kortixe a to nevim jestli by si hráč s rychlostí polepšil 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:40 26. Sep 2010 |
|
|
Digesteři?
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:49 26. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:59 26. Sep 2010 |
|
|
Nevím jestli sem špatně viděl, ale nějak mi chybí v prodeji jídla nějaké sladkosti. Bombóny, čokolády, dortíky a tak dále Šlo by to přidat prosím?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|