|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:54 21. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Pokud budete mít nějaký OOC problém s děním ve světě nebo něco obdobného, prosím vás, abyste to konzultovali s DM a ostatním hráčům neprozrazovali IC info, které může i nevědomky ovlivnit jejich hru! Není to dle mého fér přístup, protože pak je opravdu jednoduché někoho obvinit z metagamu, když mu sami poskytnete všechny informace, i kdyby na něco z toho přišla jeho postava sama. Ti, kterých se to týká, vědí. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:07 23. Dec 2012 |
|
|
Kouzlo ropztýlení a jemu podobné. Někdy mam pocit, že to má z postavičky stáhnout i gatě.
Četnost ,,dvacek" u NPC. Dvacka v kombinaci se sražením.
Dvacky a souboj 1v1. Dalo by se NWN nastavit tak,aby při zásahu dvackou protivník zranil 1/2 , 1/3 z dmg?
*Ze života zálesáka*Čučím na něj, obranu mám jak trp v dubovým sudu se žulovým víkem a on uklouzne na medvědím lejnu a praští mě vší silou do zátylku (mínus 1/5 HP) Tenhle způsob boje se rychle učí, protivník to mile rád zopakuje ještě 3x.
PS: nikde jsem neumřel
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:59 23. Dec 2012 |
|
|
Dvacky, no, to je bioware kostka. Ona ráda spojuje a sdružuje stejná čísla k sobě, to je dokázaný. Třeba jedničky. A dvacítky. Obvykle je, nevím čím to, dostává ten druhý zrovna ve chvíli, kdy je potřebuju já. Ale v tomto dostávání jsem možná proti NPC zaujatá. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 04:48 25. Dec 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Artefakty???To se sešla nouze z bídou????Stojí to tady jako všude za hovno!!!!!!!!!!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 04:50 25. Dec 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: Artefakty???To se sešla nouze z bídou????Stojí to tady jako všude za hovno!!!!!!!!!! Nejde ani tak o sílu jako o prestiž.
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:16 26. Dec 2012 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Nemyslím, že by všechny artefakty byli k ničemu jen asi tak hm 90-95% podle toho, co jsem viděl. Permky jistě proč ne, ale měl by s tím podle mě souhlasit taky hráč, kterému postava patří, pokud ne měl by mít šanci ji z toho vysekat, přece si tu nechceme dělat navzájem zlou krev i mimo IC. Hlavní problém zlounů na povrchu je podle mě v tom, že nemají žádné zázemí / mikrokomunitu a to jde dost těžko vytvořit. Leda drowové ti na to prostředky mají, ale zase vím, že s přídáním se k podtemnu je spousta problémů.
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:22 26. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Shaman88 wrote: Koninho87 wrote: Artefakty???To se sešla nouze z bídou????Stojí to tady jako všude za hovno!!!!!!!!!! Nejde ani tak o sílu jako o prestiž. Nechci nikomu brát iluze, ale myslím, že artefakty nemají už ani tu prestiž
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:31 26. Dec 2012 |
|
|
Mně ty artefakty baví sbírat  ) A mám jeden celkem dobře použitelnej... Co se týká zázemí zlounů na Povrchu, bylo by fajn mít město jako kdysi Hag Grar, kde by kvetlo otrokářstvo, kacířstvo, temné kulty, útočiště vyhnanců a vyvrženců, vrahů, magorů a homosexu.... eh, nechal jsem se nějak unést. Jenže stejně tak by mohl někdo fňukat, že v Podtemnu není město dobráků. Jde o to, že už takhle je svět v podstatě rozštěpen na dva světy, které se potkávají jen občas - a vytvořit ještě "třetí svět" (nebo hlavní frakci) by asi bylo kontraproduktivní. Kdo chce hrát zjevnýho zlouna kterej nemusí být zas až tak chytrej, Podtemno ho rádo přivítá (koho by ten Grinův geniální leták nenalákal?!). Kdo chce hrát zlouna kterej je rafinovanej (a jsem přesvědčenej, že i ten může být zjevně zlej, aniž by se nějak musel obávat protiakcí), najde zázemí i na povrchu. Troufám si tvrdit, že moemntální situace na Povrchu přímo podporuje to, aby se do popředí dostal nějakej zákonně zlej charaakter... je to jen o tom být opatrnej a nedopouštět se začátečnických chyb (třeba vyvolat nemrtvého na nejfrekventovanější cestě království...). EDIT: A vím minimálně o jedné postavě na Povrchu, která je schopná poskytnout zázemí různejm vyvrhelům, nekromantům, psancům a tak dál, a která má potenciál postavit bandu tak silnou, že by se před ní třásl celej Povrch...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 03:19 26. Dec 2012 |
|
|
heh, je to hezký, ale za prvý proč by se měl členit, postavy co očividně nebyly vyhnanci z království libovolně pendlovali mezi hagem a karathou  Proč bych nešel do podtemna je jedna zásadní věc... podtemno je jeden dlouhej stresující dung, temný černý a otravný. Když se chceš odlognout musíš vědět kde, musíš vydžet spoustu psychyckého nátlaku na to, že prostě z tunelu neuhneš a pokud půjdeš jedním směrem, je to linka která někam směřuje. Podtemno je zajímavé, ale nemyslím si, že je to správná volba pro všechny zlouny. A poslední dění na povrchu jaksi ukazuje, že né všechny postavy jsou ochotné se přetvařovat. Prostě charakter neokecáš tím, že postavičku pohladíš dáš jí penízky a kup si bonbónek miláčku, udělá se ti líp... Proč zrovna jedna? Vím o hned několika postavách, které by to zvládly a hlavně proč hrát zlo, až když na to mám. Nemyslím si, že na zloun musím být 100% epik, aby něco uhrál Jen taková maličkost k té cestě  někdo by se měl naučit rozpoznat co vlastně bylo vyvoláno 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 03:44 26. Dec 2012 |
|
|
innfra wrote: A poslední dění na povrchu jaksi ukazuje, že né všechny postavy jsou ochotné se přetvařovat. Prostě charakter neokecáš tím, že postavičku pohladíš dáš jí penízky a kup si bonbónek miláčku, udělá se ti líp... A tak je to správně. Protože jsme na RP serveru. innfra wrote: Proč zrovna jedna? Vím o hned několika postavách, které by to zvládly a hlavně proč hrát zlo, až když na to mám. Nemyslím si, že na zloun musím být 100% epik, aby něco uhrál To taky nikde netvrdím. A napsal jsem "minimálně jedna". innfra wrote: Jen taková maličkost k té cestě  někdo by se měl naučit rozpoznat co vlastně bylo vyvoláno  Nebuď tak vztahovačnej. Byl to jen příklad typický chyby, která tě na Povrchu může dostat do problémů.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 04:10 26. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
innfra wrote: Jen taková maličkost k té cestě  někdo by se měl naučit rozpoznat co vlastně bylo vyvoláno  někdo se nemusí učit rozpoznávat nic, když vidím cosi pobíhající s lebkou msíto hlavy, tak tě v naprostém právu, pokud budu chtít, sejmu a odnesu inkvizici. Tam už se dohodnou, jestli jsi nebo nejsi vinnen, můj problém to není. Navíctebe jsem nechytil kvůli nějakému kostlivci, ale kvůlu tomu, že jste tam na sebe nepokrytě pořvávali o tom, jak a kdo zavraždil dalšího hráče. Jen nápověda pro tvé budoucí epické skutky: tohle také není dobré dělat na nejfrekventovanější cestě v království.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:52 26. Dec 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Jen nápověda pro tvé budoucí epické skutky: tohle také není dobré dělat na nejfrekventovanější cestě v království. ...pokud nejsi 100% epik, že. Holt čím menší level postavy, tím větší inteligence se čeká od hráče. Potažmo, pochopitelně, od postavy. Takovému Azhaelovi by možná prošlo i pořvávání svých stkutků na náměstí v Ivory.  Asi tak do příchodu posil z Karaty. A když jsme u toho, co mi vadí... tak je to nemožnost chytit zločince poslední doby proto, že už mají všichni další postavu a tu hledanou nehrají.  To je vždycky řevu, když má přijít permka - ale super, postava hledaného zločince je venku, nemůže do měst, hráče to po chvíli logicky nebaví, přestává ji hrát, zakládá jinou a sbohem a šáteček. Jedinej, kdo snad tvoří výjimku je výše zmiňovaný Azhael, který ji má jako občasnou, ale stálici.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:26 26. Dec 2012 |
|
|
Už mě štve, jak pořád točíte tu karathskou cestu. Prostě to z hlediska IC jinak nešlo, pochopte to a smiřte se s tím.
Jsem ve hře a psal jsem, že není problém relognout na Finna, stačí jen trochu komunikace. A představte si, když jsem sám a čekám na vyjádření k tomu, co bych u finna potřeboval zahrát budu asi dělat. Nechtějte po mě, abych zas hrál to samé co ve vězení, jen na jiném místě protože a budu čekat dokud se něco nestane. Taky bych rád zkusil jednu věc a nemůžu. Navíc si vzpomeňte v jakém stavu Finn zdrhl, asi pochopíte proč mě nebaví ho logovat, mělo by to jen RP smysl.
Ohledně permky, stále to vytahujete a taky mě to leze krkem, nemáte nejmenší ponětí proč jsem dělal dusno. Ale kvůli permce to nebylo. Smiřte se stím. Postavu jsem založil s tím, že skape.
Edit: Rovnou přiložím jednu věc: Omlouvám se, všem že jsem dělal dusno a kopal kolem sebe, protože jsem byl naštvanej a zlobil jsem se. Nebylo to kvůli vám, ač to tak mohlo vypadat.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:31 26. Dec 2012 |
|
|
Aha. Ty bys ho tak rád hrál, ale nemůžeš, protože ti to RP nedovoluje, chápu. A stačí domluva... ok. Tak já bych chtěla, abys byl ve hře celý den 27.12, co to jen půjde, třeba od poledne výš, a tak jako náhodile, protože lovit někoho, kdo se loguje s tím, že ho bude následující hodinu dvě někdo lovit, to trochu... ztrácí smyl a prvek náhody. Ale toho 27. budu doufat. Edit: vlastně naopak, dovoluje ti to jen RP, jinak tě to - nebaví. No, tím vlastně jen potvrzuješ to, co jsem psala prvně. A snad se někdy logne i zbytek vaší "party". 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:50 26. Dec 2012 |
|
|
Krásná to ironie, jak by se ti líbilo hrát ryuderna bez výbavy Nahodilost? Heh, nevím co je na té nahodilosti tak potřeba.... Pokud se někdo konečně nevymáčkne, tak bych mohl.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|