|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:53 26. Dec 2012 |
|
|
Braenn wrote: Aha. Ty bys ho tak rád hrál, ale nemůžeš, protože ti to RP nedovoluje, chápu. A stačí domluva... ok. Tak já bych chtěla, abys byl ve hře celý den 27.12, co to jen půjde, třeba od poledne výš, a tak jako náhodile, protože lovit někoho, kdo se loguje s tím, že ho bude následující hodinu dvě někdo lovit, to trochu... ztrácí smyl a prvek náhody. Ale toho 27. budu doufat. Edit: vlastně naopak, dovoluje ti to jen RP, jinak tě to - nebaví. No, tím vlastně jen potvrzuješ to, co jsem psala prvně. A snad se někdy logne i zbytek vaší "party".  A koho že to považuješ za jeho partu?  Jinak za mě - já si taky nemůžu logovat pořád a to kvůli rp a důvodu, který tu rozebírat nebudu, páč by to bylo vynášení IC. Mysli si co chceš a buď taky trochu trpělivá, tobě se to kope když si můžeš ve hře dělat co chceš, lítat kamkoli a stěžovat si na forku 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:02 26. Dec 2012 |
|
|
No jo, můžu dělat co chci. Třeba někoho neloglého lovit ve * *, a když to budu dělat dost dlouho, možná se DM smiluje a rovnou vás po lognutí šoupne do basy.
A parta? Ne jeho, ale vaše, a byla v " " zcela cíleně - myslím že rozebírat to, kdo je momentálně hledaný není tak nutné.
To že se nemůžete logovat, o tom ani slovo, jsou vánoce, jiné důvody, jiná zábava, rodina atd., není chuť, vždyť to je hra. Ale to nevysvětluje hru jiné postavy. A RP důvody nelognutí, no - musím ti věřit, co jiného zbývá. Každopádně, své jsem si řekla, a snad, až tomu teda to RP bude nebo nebude bránit, nebo co, se ještě někdy ve hře objevíte. To mi stačí.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:14 26. Dec 2012 |
|
|
Braenn wrote: No jo, můžu dělat co chci. Třeba někoho neloglého lovit ve * *, a když to budu dělat dost dlouho, možná se DM smiluje a rovnou vás po lognutí šoupne do basy.
A parta? Ne jeho, ale vaše, a byla v " " zcela cíleně - myslím že rozebírat to, kdo je momentálně hledaný není tak nutné.
To že se nemůžete logovat, o tom ani slovo, jsou vánoce, jiné důvody, jiná zábava, rodina atd., není chuť, vždyť to je hra. Ale to nevysvětluje hru jiné postavy. A RP důvody nelognutí, no - musím ti věřit, co jiného zbývá. Každopádně, své jsem si řekla, a snad, až tomu teda to RP bude nebo nebude bránit, nebo co, se ještě někdy ve hře objevíte. To mi stačí. V tomhle se musím těch zlobidel zastat, každý den není chuť obíhat frekventovaná místa, zkoumat dungy a stopovat hráče. Občas je prostě chuť zahrát si nekonfliktní postavu bez rizika nebezpečí atd. Totéž u mě platí když jsem třeba nalitej a mám chuť na NWN, taky nebudu hrát Aze když vím že nic nevím. 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:16 26. Dec 2012 |
|
|
Jj, zcela chápu.  Jak říkám, pokud je hodlají hrát v budoucnu, nebo alespoň někdy, jako vyjádření mi to stačí.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:20 26. Dec 2012 |
|
|
ááá, takže my se máme lognout a čekat až nás milostivě potkáš na mapě jo? Promiň, ale tohle neberu. Kdyby jsi něco zkusila IC, tak by jsi byla určitě dál než teď a nespamovala forum s tím, že se nelogujem. Svoje jsem ti řek a jestli to nechápeš, založ si divokýho elfa a hraj mimo město loanera, za jak dlouho ti to začne lézt na mozek. Protože ta věznice mě poslední týden už na mozek lezla. Promiň, že nechci a nebudu hrát další podobné RP a jsem na jiné postavě.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:21 26. Dec 2012 |
|
|
Že já vůl jsem se to snažil uklidnit 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:23 26. Dec 2012 |
|
|
zachy wrote: Že já vůl jsem se to snažil uklidnit   Dobrá vůle se počítá.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:25 26. Dec 2012 |
|
|
Jsi mi to tam postnul dřív než jsem to stačil odeslat a pak čumim při vybíjení proč se to neodeslalo 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Legition
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:45 26. Dec 2012 |
|
|
Nemohu lognout do hry s ždánou svou postavou  Do výběru se však dostanu 
_________________ Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 06:59 04. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Absence možnosti změnit vzhled pláště. Ať už barvíř, nebo kovadlina.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:07 04. Jan 2013 |
|
|
Prasokralik wrote: Absence možnosti změnit vzhled pláště. Ať už barvíř, nebo kovadlina. *podepisuje se*
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:09 04. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Že žere moc času. Že mě pokouší abych se vykašlal na učení. GRRRR 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:11 04. Jan 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
XŠevyX wrote: Prasokralik wrote: Absence možnosti změnit vzhled pláště. Ať už barvíř, nebo kovadlina. *podepisuje se* Pokud nekdo chcete zmenit vzhled pláště napiše mi do pm bonusy co dava a požadovany vzhled
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:13 04. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já si myslím, že by stačilo udělat prodejce pláštů bez bonusů, který by prodával všechny vzhledy! A bylo by to.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:31 04. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bruciacullo wrote: XŠevyX wrote: Prasokralik wrote: Absence možnosti změnit vzhled pláště. Ať už barvíř, nebo kovadlina. *podepisuje se* Pokud nekdo chcete zmenit vzhled pláště napiše mi do pm bonusy co dava a požadovany vzhled Tohle je super a je fjan že se nabízíš, já samozřejmě vím, že s ochotným DM to jde. Problém je, že je mi proti srsti s tím DM otravovat. Systém šití pláš´tů nemůže být těžší než na thalii fungující systém úprav oblečení/zbraní/štítů. Je jedno, který z těch dvou prostě aplikovat nap láště. Chápu, že je to zabití dalších 30-ti minut pro kučíka nebo jiného wb čaroděje, ale výsledek bude znatelný a hlavně prezistentní.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|