|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:33 04. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Molly23 wrote: Já si myslím, že by stačilo udělat prodejce pláštů bez bonusů, který by prodával všechny vzhledy! A bylo by to. Než se crcat s takovýmhle obchodníkem, to už za stejný čas napíšeš úpravu plášťů.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:40 04. Jan 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Prasokralik wrote: Bruciacullo wrote: Pokud nekdo chcete zmenit vzhled pláště napiše mi do pm bonusy co dava a požadovany vzhled
Tohle je super a je fjan že se nabízíš, já samozřejmě vím, že s ochotným DM to jde. Problém je, že je mi proti srsti s tím DM otravovat. Systém šití pláš´tů nemůže být těžší než na thalii fungující systém úprav oblečení/zbraní/štítů. Je jedno, který z těch dvou prostě aplikovat nap láště. Chápu, že je to zabití dalších 30-ti minut pro kučíka nebo jiného wb čaroděje, ale výsledek bude znatelný a hlavně prezistentní. Když se sám nabízím už to není otravováni  to je jak kdyby jsi řikal že otravuješ taxikaře když se s nim svezeš nebo prodavače když jdeš zaplatit zboží 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:44 04. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
No právě... ještě bys chtěl platit...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:01 04. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
No to už se řešilo a problém byl v tom, že by někdo musel projít modely, vyházet ty "neviditelné" apod., ne? A to je prý strašně náročné.
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:39 04. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nalkanar wrote: No to už se řešilo a problém byl v tom, že by někdo musel projít modely, vyházet ty "neviditelné" apod., ne? A to je prý strašně náročné. Ano. Není to strašně náročné. Je to jen 0-255 modelů plášťů. Když jsem dělal barvíře, tak jsem osobně musel projít 255 modelů * 12 částí oblečení * 8 ras * 2 pohlaví a za tři večery krvavejch očí to jde zvládnout.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:45 04. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Takže je mnohem rychlejší udělat obchodníka ne? 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:48 04. Jan 2013 |
|
|
Nebuďte líní a udělejte si to, když to chcete.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:49 04. Jan 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Takže je mnohem rychlejší udělat obchodníka ne?  Nerozumím, jak to řeší problém, že chceš mít určitý druh pláště určitého vzhledu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:41 04. Jan 2013 |
|
|
Myslel jsem to jako obchodníka co by prodával pláště bez bonusů, ale měly by ty různé vzhledy. Takže na parádu dobré.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:44 04. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Molly23 wrote: Myslel jsem to jako obchodníka co by prodával pláště bez bonusů, ale měly by ty různé vzhledy. Takže na parádu dobré. Radši obětuj čas, když chceš vzhledy a nahlaš se kucíkovi, protřiď to a budeš moct měnit vzhled i u plášťů co si pak potáhneš do boje 
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:20 04. Jan 2013 |
|
|
čas at obětuje Prasokrálik. Já jen navrhoval jednoduché skorořešení.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:38 04. Jan 2013 |
|
|
Jednoduché skorořešení je časově stejně náročné, jako složité úplnořešení.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:43 04. Jan 2013 |
|
|
No vytvořit itemy pláštů, hodit je do nabídky obchodu, udělat dialog... prdnout NPC někam do města. To je to co jsem myslel. Možná je tam nějakej zádrhel, který neznám. A nebo jsi ty tak schopný a dokážeš složité úplněřešení pekelně rychle. Odhaduji práci s obchodníkem na nějakých ... 30 minut max.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:52 04. Jan 2013 |
|
|
Molly23 wrote: No vytvořit itemy pláštů, hodit je do nabídky obchodu, udělat dialog... prdnout NPC někam do města. To je to co jsem myslel. Možná je tam nějakej zádrhel, který neznám. A nebo jsi ty tak schopný a dokážeš složité úplněřešení pekelně rychle. Odhaduji práci s obchodníkem na nějakých ... 30 minut max. 1. Kolik času strávíš tím, že vytvoříš obchodníka a dáš mu do nabídky ~100 plášťů, kdy u kazždého budeš nastavovat jiný vzhled? 2. Kolik čas strávíš otevření modulu a klikáním na tlačítko další, kdy se podívaš zda plášť funguje/nefunguje a odškrtneš si ho? Porovnej výše zmíněné.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:55 04. Jan 2013 |
|
|
Musím se kouknout kolik těch pláštů tam je.... to číslo nevím no. Já uvažuji v rámci tak o cca 20ti použitelných vzhledech pláštů. Kouknu na to a zkusím je spočítat.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|