|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:02 04. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Napočítal jsem 46 vzhledů plášťů. Z toho 31 jsou vzhledy řekněme unikátní, 14 jsou pláště, které akorát asi zakrývají křídla (mají koncovku w/wings) jinak vzhled mají stejný jako 14 pláštů z první 31čky a poslední plášt je non-appearing cloak...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:04 04. Jan 2013 |
|
|
Když už jsme teda u toho... Nevíte někdo prosím, co mám udělat s toolem abych tam měl všechny ty vzhledy plášťů.? Už kdysi dávno mi s tím pomáhal Majky ale to musím při každém zapnutí naklikat do toolu veškeré cepy a thalie haky. Potom se mi pláště zobrazí, jenže když si to uložím a chci se na to mrknout ve hře, nejde to. Myslím že mi chybí nějaké haky nevíte někdo náhodou jaké to mohou být .?
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:28 05. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
ste paču*áci, to projdu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:14 05. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkus si ulozit ten modul; kde si naklikas spravne ty haky 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:16 05. Jan 2013 |
|
|
Jasně že tohle jsem udělal.. ale i přes to, když ho potom načtu tam ty modely nejsou. Haky a cepy tam naklikané jsou ale modely prostě zmizí. Nechápu to 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:30 06. Jan 2013 |
|
|
Dungeony, kde jsou nerozbitné a zamčené dveře – tzn. klíč u sebe mívá boss. Co vím, tak respawn bossů je poměrně dlouhý (někdo tvrdil cca 8 hodin, co je na tom pravdy, nevím), tedy mnohem delší než respawn obyčejných potvor. Tudíž je pak daný dungeon víceméně nedostupný ani pro obyčejný creep.
Přiznám se, že důvod klíčků a nerozbitných zavřených dveří příliš nechápu. Možnost proplížení někoho v útočišti a vybrání pokladu asi nepřipadá v úvahu, ve valné většině případů jsou potvory přímo u pokladů. To samé platí pro projití části dungeonu a vybití až jeho následné části – to je ošetřené a zakázané pravidly. Nedávno jsem se setkal s případem, kdy hráč sebral klíček od prvního bosse, ale dál našel, klíček si nechal a šel tam se skupinou až za pár hodin, víceméně tím blokoval daný dungeon pro ostatní skupiny – stačí si ohlídat respawn bosse a klíček mu vzít.
Namátkou se jedná o asabáky, kryptu na poušti, věž ve hvozdu, ledový palác. Díky existence klíčku může docházet k tomu, že hráč během chvilky vybije prvotního bosse mající klíček do dalších částí dungeonu, aniž by tam šel, pokud tam jde někdo další, dál se nedostane, což mě přijde jako škoda, nehledě na to, že krumpáčem by měl být schopen ty dveře rozmlátit. Takže bych ty zamčené dveře zrušil, nemají-li tedy jinou funkci.
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:50 06. Jan 2013 |
|
|
Bych chtěl vidět jak bys krumpáčem rozmlátil třeba magické dveře Proč se dveře zamykají? Zkus se někoho zeptat v reálu, třeba ti to osvětlí a ano, potom zjistíš že zamčené dveře mají i svou funkci. Nemusí být každej dung přístupnej 24/7 pro creep ne? Mimoto první dva dungy co zmiňuješ, tak drowové do nich nemaj přístup, tak buď rád aspoň za to, že tam nějakou možnost na vstup máš 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:00 06. Jan 2013 |
|
|
Já bych též řekl že zamčené dveře mají jasnou funkci  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:01 06. Jan 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
-darkvision- wrote: Mimoto první dva dungy co zmiňuješ, tak drowové do nich nemaj přístup, tak buď rád aspoň za to, že tam nějakou možnost na vstup máš  Mluvil snad někdo o drowech? Nebuď vztahovačnej.... Tohle jsou lidi z povrchu a dělaj to cíleně.. ty slabší bosse (klíčníky) jde zvvládnout v jednom, ale dál už to člověk sám nedá..... tož takhle lognou ráno a letěj pro klíčky aby jim to nikdo jinej nevybral... a až jim logne parťák/parta, tak se směle vrátí s jistotou, že boosáček na ně čeká.... ... jediný co bych vyjmula z Thurmsova příspěvku je dle mého ledový palác, myslím, že tam se jde klidně na dráčka i bez cíleného ochcávání systému dveří (i když nevím jak to bylo v posledním týdnu třebas)
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:03 06. Jan 2013 |
|
 |
Měšťan |
|
|
karolina wrote: -darkvision- wrote: Mimoto první dva dungy co zmiňuješ, tak drowové do nich nemaj přístup, tak buď rád aspoň za to, že tam nějakou možnost na vstup máš  Mluvil snad někdo o drowech? Nebuď vztahovačnej.... Tohle jsou lidi z povrchu a dělaj to cíleně.. ty slabší bosse (klíčníky) jde zvvládnout v jednom, ale dál už to člověk sám nedá..... tož takhle lognou ráno a letěj pro klíčky aby jim to nikdo jinej nevybral... a až jim logne parťák/parta, tak se směle vrátí s jistotou, že boosáček na ně čeká.... ... jediný co bych vyjmula z Thurmsova příspěvku je dle mého ledový palác, myslím, že tam se jde klidně na dráčka i bez cíleného ochcávání systému dveří (i když nevím jak to bylo v posledním týdnu třebas) Hehe nepochopila nevadi. Darkvisionovi neslo o to, že by to dělali nebo nedělali drowové. Ale o to, že si někdo stežuje, že nemá přístup nonstop do celeho dungu. Protože my ze zdola tam nemáme žádný přistup 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:07 06. Jan 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Zindo wrote: karolina wrote: -darkvision- wrote: Mimoto první dva dungy co zmiňuješ, tak drowové do nich nemaj přístup, tak buď rád aspoň za to, že tam nějakou možnost na vstup máš  Mluvil snad někdo o drowech? Nebuď vztahovačnej.... Tohle jsou lidi z povrchu a dělaj to cíleně.. ty slabší bosse (klíčníky) jde zvvládnout v jednom, ale dál už to člověk sám nedá..... tož takhle lognou ráno a letěj pro klíčky aby jim to nikdo jinej nevybral... a až jim logne parťák/parta, tak se směle vrátí s jistotou, že boosáček na ně čeká.... ... jediný co bych vyjmula z Thurmsova příspěvku je dle mého ledový palác, myslím, že tam se jde klidně na dráčka i bez cíleného ochcávání systému dveří (i když nevím jak to bylo v posledním týdnu třebas) Hehe nepochopila nevadi. Darkvisionovi neslo o to, že by to dělali nebo nedělali drowové. Ale o to, že si někdo stežuje, že nemá přístup nonstop do celeho dungu. Protože my ze zdola tam nemáme žádný přistup  Ne na to si nikdo nestěžuje.. stěžuje si na to, že jsou někteří dobytkové a cíleně blokujou ostatním hráčům dungy... přijde mi to fakt jako prasárna. A kdyby chtěl někdo namítat, že třeba dál nejdou, páč je to tam těžký... to by se vám po pak návratu z takové nepovedené výpravy skorem nevysmáli do xichtu... Já když si naplánuju, že někam pujdu a potkám cestou někoho kdo se z onoho dungu vrací, což mi řekne, tak se otočím na podpatku a jdu dělat něco jiného.. což bych nemusela, pokud bych věděla, že dung nemůže být vybitý, páč mám klíček.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:08 06. Jan 2013 |
|
|
Blbci jsou všude.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:09 06. Jan 2013 |
|
|
Hehe nepochopili, taky nevadí. Podle mě je to stejná prasárna, jako zakázané odlognutí u bosáka. Když si dojdeš pro klíč, vytluč to Klíč by mohl po určitém čase ,jako u pokojů zmizet.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:10 06. Jan 2013 |
|
|
nehorsi je, ze kdyz clovek nelogne v 6 rano, tak pak nema kam jit
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:18 06. Jan 2013 |
|
|
Diemo wrote: nehorsi je, ze kdyz clovek nelogne v 6 rano, tak pak nema kam jit Ranní ptáče dál doskáče! 
|
|
Top |
|