|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:39 06. Dec 2010 |
|
|
Rejty wrote: -RoF- wrote: To je taky fakt no. Na jednu stranu hráči něco chcou a n druhou stranu nejsou WB no. Uvítáme každou pomoc. Neváhej se nám ozvat...  Hehe no jo. Jednu dobu sem si říkal, že bych to aj zkusil, ale ono je to nebezpečné. Hráč pak začne vidět do toho co WB plánují, no nevím. A já ti max vytvořím lokace a tak......do skriptů by se mi rýpat nechtělo  Silvaner: většinou platí, to že každé systémové hlídání nese sebou nějaké bugy. to by asi nedopadlo dobře 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Last edited by -RoF- on 11:40 06. Dec 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:40 06. Dec 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Hehe no jo. Jednu dobu sem si říkal, že bych to aj zkusil, ale ono je to nebezpečné. Hráč pak začne vidět do toho co WB plánují, no nevím. A já ti max vytvořím lokace a tak......do skriptů by se mi rýpat nechtělo  Právěže pomoc s lokacemi by se nám hodila. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:41 06. Dec 2010 |
|
|
Silvaner01 wrote: A bude to probíhat následovně... dung pro 15 - 20lvl...
high levl si sebou vezme tři low - podržtašky co zatáhnou za páky, high to vymlátí i s bossem a parta 17lvl tam dojde a stejně ostrouhá...
není lepší ošetřit to tak, že pokud je v dungu pro 15 - 20 lvl třebas lvl 22 a víc, tak prostě boss nebude? třebas jen poklady, ale boss ne... Ja v to rozdíl vidím. Ty lowíci něco díky tomu získaj. Zadara ti to neudělaj. Pokad je high zradi, ma moznost jinych low, udela tohle jeste 3x a uz nebude moci chodit, bo mu nikdo nebude verit. Pokad je nepodrazi a da lowíkum odmenu např 5.000 gp, no ty bláho, dobrá odmena pro low dle me. Nejaky drazsi kaminek bo tak. Dle toho jakej budou mit poklad.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:49 06. Dec 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Silvaner01 wrote: A bude to probíhat následovně... dung pro 15 - 20lvl...
high levl si sebou vezme tři low - podržtašky co zatáhnou za páky, high to vymlátí i s bossem a parta 17lvl tam dojde a stejně ostrouhá...
není lepší ošetřit to tak, že pokud je v dungu pro 15 - 20 lvl třebas lvl 22 a víc, tak prostě boss nebude? třebas jen poklady, ale boss ne... Ja v to rozdíl vidím. Ty lowíci něco díky tomu získaj. Zadara ti to neudělaj. Pokad je high zradi, ma moznost jinych low, udela tohle jeste 3x a uz nebude moci chodit, bo mu nikdo nebude verit. Pokad je nepodrazi a da lowíkum odmenu např 5.000 gp, no ty bláho, dobrá odmena pro low dle me. Nejaky drazsi kaminek bo tak. Dle toho jakej budou mit poklad. To zase pochybuju, že by těch dungu s pákama se dalo ošetřit tolik ne? U některejch to ani polohově nepujde... Tak se dá ošetřit jeden, dva... tak se bude chodit solovat jinam no... a party budou chodit ty dva...
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:53 06. Dec 2010 |
|
|
Silvaner01 wrote: Tak se dá ošetřit jeden, dva... tak se bude chodit solovat jinam no... a party budou chodit ty dva... Jasny ale uz v tom je jisty pokrok. Ze 4dungu : do 2solisti, do 2party. Nyní to je ze do 4chodej solisti. Byl by to krok k lepsimu, jista zmena, si myslim.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:07 06. Dec 2010 |
|
|
hele domluvit se mužeme, v toolu jsem kdysi dělal, ale nic složitého. Dejte mě někde v práglu školení jak na scripty, jak to uvás chodí se správou souboru, jakasi importace lokaci a další. Potom budu schopnej pomoct. Učit se to někde z webu to podle mě nemá smysl. Je tu někdo kdo naučí s toolem?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:25 06. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
tao kan wrote: hele domluvit se mužeme, v toolu jsem kdysi dělal, ale nic složitého. Dejte mě někde v práglu školení jak na scripty, jak to uvás chodí se správou souboru, jakasi importace lokaci a další. Potom budu schopnej pomoct. Učit se to někde z webu to podle mě nemá smysl. Je tu někdo kdo naučí s toolem? Toolset je sám o sobě dost polopatickej nástroj. Cokoliv rád vysvětlim. V praze se klidně sejít můžem, ale základ je zkusit si to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:33 06. Dec 2010 |
|
|
kucik wrote: tao kan wrote: hele domluvit se mužeme, v toolu jsem kdysi dělal, ale nic složitého. Dejte mě někde v práglu školení jak na scripty, jak to uvás chodí se správou souboru, jakasi importace lokaci a další. Potom budu schopnej pomoct. Učit se to někde z webu to podle mě nemá smysl. Je tu někdo kdo naučí s toolem? Toolset je sám o sobě dost polopatickej nástroj. Cokoliv rád vysvětlim. V praze se klidně sejít můžem, ale základ je zkusit si to. Ja si to zkusil, ale udělat lokaci, NPC,rozhovor,itemy ...to nestačí. Mám hodně otázek spíše do podrobna, takže až k tomu po práci sednu znovu, udělám ti slohovku  . Takže jestli máš příští tejden čas, třeba pátek,sobota nebo neděle. Mužem k tomu sednout. Určitě by nevadilo, když by se přidal někdo další. Kdo by se nechtěl naučit v toolu? Určitě je nás tu víc.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:47 06. Dec 2010 |
|
|
Kazdemu zaujemcovi na tvorbu lokacii rad pomozem a polopatisticky vsetk vysvetlim...staci sa mi ozvat. Holt bohuzel osobne do praglu nedojedu bo to mam hodne daleko, ale zijeme v digitalnej dobe, cize nie je problem pouzit mail, PM na fore alebo ICQ. Dolezity je len zaujem, ochota a cas neco delat. Vacsina zaujemcov skonci tak, ze udela 1 lokaci a pak nato prdi, bo im to zere cas a radsej budu hrat.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:59 06. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
A jaké že lokace se mají tvořit? Kdyžtak PM, možná něco splácám ať pořád jen neexpím 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:12 06. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
tao kan wrote: Ja si to zkusil, ale udělat lokaci, NPC,rozhovor,itemy ...to nestačí. Mám hodně otázek spíše do podrobna, takže až k tomu po práci sednu znovu, udělám ti slohovku  . Takže jestli máš příští tejden čas, třeba pátek,sobota nebo neděle. Mužem k tomu sednout. Určitě by nevadilo, když by se přidal někdo další. Kdo by se nechtěl naučit v toolu? Určitě je nás tu víc. Ideálně mi můžeš cokoliv napsat na ICQ a pokud mám chvilku, tak zkusim pomoct.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:34 06. Dec 2010 |
|
|
Ja bych bral nejaky maly, bezvyznamny klaster v Alansijskych horach, snad bych si ho i vyrobil, kdybych k tomu dostal svoleni 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:47 06. Dec 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
tao kan wrote: .. Tak já bych se taky stavil, aspoň tě zas uvidim 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:40 06. Dec 2010 |
|
|
1. Treba u asabi takove mechanismy, ktere vyzaduji partu jsou. Nicmene do toho dungu zrejme nechodite. 2. Nastaveni, pri kterem se boss neobjevi pri vyskytu postavy urciteho levelu se mi osobne nelibi. a) odhaluje to level postavy ostatnim a nuti to ostatni, aby se zajimali o level ostatnich b) existuje rada moznych, velmi slabych kombinaci povolani a dovednosti, kdyz je nekdo bude hrat, tak v praxi bosse v dungu nezahledne, protoze na levelu na kterym by se mu objevil na nej mit nebude a kdyz uz by na nej mel, tak tam zase nebude boss - tedy orezava to hru rp buildu c) brani to moznosti, kdy epic dela rp ucitele lowum a vubec podobnym situacim, kdy treba jde skupina slozena sice z ruznorodych levelu, ale treba ze stejne gildy d) v praxi to omezuje skladani druzin obecne - skupina pujde tri dungy a pred ctvrtym jeden jeji clen musi zustat venku, protoze ma o level vic nez je povoleno e) zli epici despawnuji bosse 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Decka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:06 06. Dec 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Rejty wrote: -RoF- wrote: Jo to s těma pákama se navrhovalo už taky pěkně dávno, snad před půlrokem nebo víc, kdy se probíralo že hráči solují a nechodí v partě, takhle by to ty hráče donutilo chodit víc partách. Nebylo by to špatné. To je hezký, že se to navrhovalo, otázka je kdo to udělá. Ok napsal jsem scriptík na systém tří pák, který se musí aktivovovat všechny v rozmezí XX vteřin, aby se otevřely cílový dveře. Stačí to strčit do nějakýho dungu. Mám to někomu poslat ?
|
|
Top |
|