|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:36 11. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ještě k těm RP lektvarům...možná by byly vhodné lektvary proměny...do jinných osob jen změna vzhledu - nebo jedy;-)
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:48 11. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
wsweetjane wrote: Ještě k těm RP lektvarům...možná by byly vhodné lektvary proměny...do jinných osob jen změna vzhledu - nebo jedy;-) Lektvary proměn jsou a jedy taky 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:58 11. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Radim wrote: wsweetjane wrote: Ještě k těm RP lektvarům...možná by byly vhodné lektvary proměny...do jinných osob jen změna vzhledu - nebo jedy;-) Lektvary proměn jsou a jedy taky  _________________________________________________________________________ Vážně???:-O tak to se upřímně omlouvám;-)
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:46 12. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ráda bych jednu věc....jakmile kdokoliv ve hře ZABIJE MOJÍ POSTAVU automaticky s ním odmítám hru a jdu očistec....moje volba můj problém....
Každopádně dneska se mi dostalo argumentu že zabití s použitím stínových zranění je tkzv. "systémové omráčení" aby tohle označení bylo fér mělo by být možné se z něj probrat - pak prosím, můžeme se bavit o omráčení - pokud mě musí někdo (nebo snad kněz) nahazovat nožem....nejsem v ŽÁDNÉM bezvědomí;-)
Takže co mi chybí je možnost probrat se z kóma - klidně i nečekaně;-)
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:54 12. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Třeba to v tom spamu nezanikne
Moc bych chtěl, aby byl pytlíček na bylinky, do kterého by se jich vešlo více a ja mohl v klidu trhat. V současnsoti mam všechny trezory zaplavené surovinami a přitom mi furt dochází při testech. Je přiliš mnoho komponent a málo místa. Myslim, že nejen ja, ale všichni alchymisti by pytlik na reagence ocenili. Je silene jezdit Banka - Dílna Karatha - Dílna Kel jen kvuli tomu abych nasel tu spravnou surovinu.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:35 12. Jan 2011 |
|
|
zlato v invu nic neváží. navrhuji přidat item "měšec" kterej bude měnit váhu podle zlatek co má postava u sebe  .
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:36 17. Jan 2011 |
|
|
Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:41 17. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Radim wrote: Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně. když nahodíš odpor stačí by to udělala jedna strana ale když ho rušíš, musí ho stejně zrušit strany obě
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Lambijec
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:42 17. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Radim wrote: Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně. relog... 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:43 17. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
MĚ by zajímalo zda sou někde vypsaný ty příkazy to /pc.. páš si nic nepamatuju 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:45 17. Jan 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Radim wrote: Je prosím nějaké makro podobné jako /pc dislike který nahodí odpor zpátky do normálu?Je to pruda nahozovat všem zpátky a ještě to každýmu vyskočí ve výpisu když se to dělá ručně. když nahodíš odpor stačí by to udělala jedna strana ale když ho rušíš, musí ho stejně zrušit strany obě Jasně ale nemění to nic na mém dotazu takže počkám na vyjádření povolanějšího. Dík 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:59 17. Jan 2011 |
|
|
Pajule wrote: MĚ by zajímalo zda sou někde vypsaný ty příkazy to /pc.. páš si nic nepamatuju  zkus /pc ? vypíše ti to přímo ve hře co všechno můžeš použít
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:00 17. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jo? to ani nevim  tak dík
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:03 17. Jan 2011 |
|
|
Tak jsem si ted ze srandy ty příkazy procházel a když napíšu /pc portrait tak to sice vypíše můj portrét ale taky to aktivuje ještě následující dva: /pc slowme /pc skills
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:47 17. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jee.. asi chybi break 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|