|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:39 15. May 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
-RoF- wrote: K čemu je, aby NPC něco vykřikovalo nahlas? K prdu. Je to rušivá atmosféra, bez které se já obejdu. NPC at tam klidně jsou. Já si dovedu ve své fantazii představit, že například ty NPC tam sedí a povídaj sií, chlastají, plácají servírky po zadku, že servírky vystrkují kozy a tak dále.
JInak je to zbytečně investovaný čas pro WB. A nenapadlo tě někdy, že ty popisy činností a rozhovory jsou tam proto, aby si každý onu atmosféru ve stejné krčmě nepředstavil jinak (někdo vidí plačící měšťanky, kterým při útoku drowů pomřeli manželé / jiný servírky plácající se po zadku a sedající mu na klín)? Samozřejmě za předpokladu, že se ty projevy budou měnit v důsledku IC situace a událostí.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:51 15. May 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Aulus wrote: Samozřejmě za předpokladu, že se ty projevy budou měnit v důsledku IC situace a událostí. Takže se mrkneš na to Ivory? Mám pocit, že tyhle kecy můžou měnit i DM, ne? 
_________________ .
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:01 15. May 2013 |
|
|
Nepovažuju ty rozhovory NPC za tak rušivé jako RoF a připadalo by mi škoda je kvůli jednomu hráči rušit, pokud to ostatní s pár výhradami snášejí dobře. Ideální stav by samozřejmě byl, kdyby se ty rozhovory aktualizovaly, ale to je prostě milý bonus, když si některé DM udělá čas a dá si tu práci něco vymyslet a přehodit tam... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:01 15. May 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Jo, taky jsem zjistil, že můžou. Takže to asi večer předělám, pokud už na tom nedělá Derken.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:09 15. May 2013 |
|
|
Amber wrote: Nepovažuju ty rozhovory NPC za tak rušivé jako RoF a připadalo by mi škoda je kvůli jednomu hráči rušit, pokud to ostatní s pár výhradami snášejí dobře. Ideální stav by samozřejmě byl, kdyby se ty rozhovory aktualizovaly, ale to je prostě milý bonus, když si některé DM udělá čas a dá si tu práci něco vymyslet a přehodit tam...  Proč myslíš, že jeden? Se může dát hlasování. Ale tak ode mě je to spíš jen návrh. Ale občas mám chut ty NPC sejmout. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:12 15. May 2013 |
|
|
Mohla by mluvit pomaleji, to ano... klidne i třikrát...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:35 15. May 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Amber wrote: Nepovažuju ty rozhovory NPC za tak rušivé jako RoF a připadalo by mi škoda je kvůli jednomu hráči rušit, pokud to ostatní s pár výhradami snášejí dobře. Ideální stav by samozřejmě byl, kdyby se ty rozhovory aktualizovaly, ale to je prostě milý bonus, když si některé DM udělá čas a dá si tu práci něco vymyslet a přehodit tam...  Ikdyby tu bylo hlasování, tak se zatím týká jen povrchňanských kecálků. Pokud mi něco neuniklo, tak na ty v podtemnu si zde ještě nikdo nestěžoval, takže by tě to i v případě změny nemělo ovlivnit 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:39 15. May 2013 |
|
|
Aulus wrote: -RoF- wrote: K čemu je, aby NPC něco vykřikovalo nahlas? K prdu. Je to rušivá atmosféra, bez které se já obejdu. NPC at tam klidně jsou. Já si dovedu ve své fantazii představit, že například ty NPC tam sedí a povídaj sií, chlastají, plácají servírky po zadku, že servírky vystrkují kozy a tak dále.
JInak je to zbytečně investovaný čas pro WB. A nenapadlo tě někdy, že ty popisy činností a rozhovory jsou tam proto, aby si každý onu atmosféru ve stejné krčmě nepředstavil jinak (někdo vidí plačící měšťanky, kterým při útoku drowů pomřeli manželé / jiný servírky plácající se po zadku a sedající mu na klín)? Samozřejmě za předpokladu, že se ty projevy budou měnit v důsledku IC situace a událostí. No dalo by se hlášky převést z chatu do logu. Účel by to mělo asi stejný, protože log se nevyužívá moc v městkých oblastech... a asi by to hráče moc neobtěžovalo.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:42 15. May 2013 |
|
|
Já bych to nechal tak jak to je. Mně se to líbí, pokud se teda u některých sníží četnost.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:08 15. May 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Četnost není problém snížit a obměnit hlášky taky ne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:10 15. May 2013 |
|
|
Vulgárnost na foru.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 03:11 26. May 2013 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Omlouvám se.Nevim co to mam za blbej zvyk přijít z hospody a psát tu pytloviny.
Last edited by Koninho87 on 14:02 26. May 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:37 26. May 2013 |
|
|
Koninho87 wrote: Mě vadí, že je u nicku napsáno třeba něco co k němu neladí a má tam bejt třeba:Koninho87-debil. ... Co takhle Koninho87 - ten, co si koleduje o ban? 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:49 26. May 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Koninho87 wrote: Mě vadí, že je u nicku napsáno třeba něco co k němu neladí a má tam bejt třeba:Koninho87-debil. Deka-Nevim jak je venku protože sedim jen u pc. Frozzik-Nikdy jsem nepil alkohol. Scrappy-Bug je moje druhý jméno. Nalkamar-Jsem jen blb co píše pičoviny a bydlim ve Znojmě. Ale psát že je někdo bůh se mě nelíbí  Je to jenom příklad tak to na nikoho určitě nesedí.Díky Prosim tě, nepiš sem nic když se vrátíš z hospody....
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:29 26. May 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Amber wrote: Co takhle Koninho87 - ten, co si koleduje o ban?  Precedenty v poslední době jasně ukazují, že příspěvek je zcela v mezích tolerance. Ano patří mezi spíše méne slušné, ale protože kritika jde na hlavu zejména stamotného autora příspěvku, je rozhodně méně neslušný, než Rofoův nepotresaný, v současné době limitní, precedentální příspěvek.
|
|
Top |
|