|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 06:21 27. May 2013 |
|
|
Krysak wrote: Amber wrote: Co takhle Koninho87 - ten, co si koleduje o ban?  Precedenty v poslední době jasně ukazují, že příspěvek je zcela v mezích tolerance. Ano patří mezi spíše méne slušné, ale protože kritika jde na hlavu zejména stamotného autora příspěvku, je rozhodně méně neslušný, než Rofoův nepotresaný, v současné době limitní, precedentální příspěvek. Chudáčku.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:13 28. May 2013 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: Četnost není problém snížit a obměnit hlášky taky ne. Zkusim to trosku zaktualizovat.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:56 29. May 2013 |
|
|
Vadí mi že pomalu každej druhej je na foru skrytej.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:01 29. May 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
V čem?
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:02 29. May 2013 |
|
|
Aulus wrote: V čem? Nemůžu se dívat co ti lidi dělají 
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:03 29. May 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Aulus wrote: V čem? Nemůžu se dívat co ti lidi dělají  Tak se dívej třeba z okna, Shamane, na kolemjdoucí lidi 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:05 29. May 2013 |
|
|
To taky nemůžu, kdybych odetřel žaluzie tak mi do pokoje vtrhne slunce a najednou by se mi chtělo spát...
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:08 29. May 2013 |
|
|
Pád hry.
Fiona zrovna očarovávala, sice obyčejnou měděnou zbraň ale s obrovským kamenem za 80000 grešlí *povzdech*.
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:41 24. Jun 2013 |
|
|
Hned ve vedlejší lokaci od Ivory - začátek Dorenského hvozdu jsou zperzistentněny 2x NPC výhonky. Plně chápu že tam jsou z důvodu nějakého dlouhodobého Q. Zcela vůbec ale nechápu, proč jsou zperzistentněny v lokaci sousedící s Ivory. Já dnes po dlouhé době přehodil na povrchňana a mé jediné štěstí bylo že jsem měl nad 160HP a že mě ty výhonky nedokázaly přikurtovat k zemi (což mimojiné dělají). I tak jsem odbíhal téměř mrtev - v této lokaci prostě takové zvěrstvo nečekám. Nedokážu si představit 1-2 lvl PC které se směle chce pustit do boje proti jezevcům (kteří jsou v té samé lokaci v první polovině), že by přežilo byť jediné kolo proti těmto kyselinu plivajícím potvorám. Osobně navrhuji NPC výhonky buď nechat na stejném místě, ale markantně oslabit - zůstane zachované IC, ale nebozí nováčci nebudou znechuceni hned první lokací do které vlezou, nebo rovnou výhonky přesunout o dvě lokace na sever, kde mohou vesele škodit všem kteří putují k Tartenu, ale nováčky už by to tolik ohrozit nemělo.
Hned v další lokaci a lokaci následující (Nathanuv srub + most přes propast) přichází na řadu ještě těžší kalibr. Entíci. A tu už jich prý Kucik znatelně ubral. Dvě lokace od "doporučené startovní vesnice" čeká na dobrodruha oživlý smrček s AB35 a aurou slepoty. A ne jeden, čeká jich tam hned spousta. Touto trasou se nováčci dostávají do startovních creepišť pro low lvl. Jezevci, low skřeti, mravenci. A takto jim je do cesty postavena potvora se kterou by měl problém i lvl 18? Ano, dají se lákat, vytahovat a ve výsledku tak nějak uběhat, ale výsledek je pouze ten, že oživlý smrček skončí hned za přechodem, tudíž během prvního hitu rozseká každého lowíka který ten samý den z druhé strany šlápne na modrou. Opravdu prosím, pakliže jsou tam stromečky důležité, opravdu to musí být takové masomlejnky a umístěné v lokaci kterou zpravidla frekventovaně prochází drtivá většina low levlů? Pokud musí být takto silné, byl by až takový problém plesknout je opět o lokaci či dvě na sever?
Osobně nemám problém si ty potvory uběhat a zdrhnout jim, ale stromečky hned za přechodem budou čekat na nejbližšího chudáka. Nebo je to celé koncipováno tak, že do doby než se vyřeší Q, budou lowíci expit pouze časovkami? Pokud ano, mlčím.
EDIT: Tímto povzdechnutím netvrdím že se lokacemi nejde na lowlevlu dostat. Umanévrovat, oběhnout, plížit, obejít obloukem, to vše jde a funguje. Jde mi o to, že nováček který svět nezná, zákonitě půje pod drn, neboť zákonitě si chce šťouchnout do potvory co stojí lokaci od startu. No a pak exnou i všichni ti, kdo budou mít tu smůlu, že jim někdo toho enta přihraje hezky na přechod. V těchto starých lokacích Dorenského je creep nastaven na cirka lvl 1-5, výhonky mi přijdou 5-10, oživlé smrčky 15+. A to mi tam prostě nesedí.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:48 25. Jun 2013 |
|
|
Bahnak wrote: ... Právě pro tyto OOC důvody jsem obětoval jednu svou postavu a teď mě za to zbytek má za blázna (i když postava k tomu IC důvody má). Znova tahat OOC kamínky z ohně ostatních hráčů už nemám zájem. Moc lowíků, co by nevěděli jak to oběhnout teď není, takže to nemá smysl nějak řešit. IC řešení se snad opět někdy rozběhne, takže jediné, co ti mohu poradit je vydržet a zatím obíhat 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:57 25. Jun 2013 |
|
|
Já v tom nic Questového už nevidím. Tohle je prostě regulérně zapomenutý bordel v lokaci. Pokud mělo jít o událost která měla být řešena a hlavně vyřešena, pochopil bych kdyby omezila hratelnost těchto low lokací dočasně (den, dva, klidně i týden). Dle IC dění a zápisu Galiho tam jsou ty potvory od půlky ledna. Tedy skoro půl roku real (a tedy asi 3 roky ve hře) je lokaci od Ivory přichystana nakrknutá borovice, která všechny neznalé nováčky posílá do podsvětí? A pak se Rejty diví, proč na Thalii, když už nějaký ten nováček přijde druhý den znovu nelogne? Ten ent a výhonky prostě dlouhodobě nemají v těchto startovních lokacích co dělat.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:00 25. Jun 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Na questu se pracuje, momentálně se čekám na s questem související úpravu lokace. Nicméně tím, že se o to nikdo dřív pořádně nezabýval, jelikož tu většina lidí jen čeká, že se to samo vyřeší, tak se není čemu divit, že quest leží ladem tak dlouho.
_________________ .
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:51 25. Jun 2013 |
|
|
Když Q zahnívá moc dlouho, ne vždy je to chyba hráčů. Když to jejich chyba je, tak nač to tam zbytečně protahovat, ne? Nezájem PC se asi nezvýší tím, že to odložím do nekonečna. Každopádně ti držím palce, ať je to dřív než v dalším lednu. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 07:25 26. Jun 2013 |
|
|
Bahnak wrote: ..... Nebreč! Stejně jak ty píšeš něco s nějakým křáchem zabijákem, tak bych mohl oponovat, že kousek od Ivory si jdu po cestě a narazím na drsné zlobry, kteří mě zabijí na dvě rány. Jaký je v tom rozdíl? Nízký lvl musí být vždy opatrný kam leze.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:52 26. Jun 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Braenn wrote: Když Q zahnívá moc dlouho, ne vždy je to chyba hráčů. Když to jejich chyba je, tak nač to tam zbytečně protahovat, ne? Nezájem PC se asi nezvýší tím, že to odložím do nekonečna. Každopádně ti držím palce, ať je to dřív než v dalším lednu.  Opravy Karathy (tebou taky kritizované) probíhaly taky celkem rychle, když uvážíme, jak dlouho trvalo vše kolem nich řešit, když mnozí jen kafrají (jako ty), ale nemají zájem pomoct ve hře 
_________________ .
|
|
Top |
|