|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:35 01. May 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Když se ted upravovaly reálie a tak. Plánuje se upravit a rozšířit i část Zeměpis Podtemna? Je oproti zeměpisu povrchu dost krátká a stručná. V blízké době ne, celkově v budoucnu ano, ale až za delší čas.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 02:03 01. May 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Prasokralik wrote: Trochu zrychlit ubývání alkoholu, přecijen, je hezké, když se postava, co se pořádně zlije, svléká, taacuje, zvrací a tak dále, ale aby to mělo takové následky třeba 4 dny poté, co naposledy pila, je divné. Vubec bych na alkohol nesahal, moje postava se ma uz tak problem opit, vyprchava ze me alkohol tak rychle ze nestiham dokrmovat, kdyz jsem naposledy pil s jednim trpem magicem, tak jsem skoncil na deseti procentech a pan magic trpaslik uz se neovladal... jo elfove asi moc neustoji, tak at nechlastaj, kdyz to neumi ha ha
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:14 01. May 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Trochu zrychlit ubývání alkoholu, přecijen, je hezké, když se postava, co se pořádně zlije, svléká, taacuje, zvrací a tak dále, ale aby to mělo takové následky třeba 4 dny poté, co naposledy pila, je divné. Podle me to je nastaveny tak akorat ... moje elfka si nestezuje (5 piv a je to necelejch 20% a pokud se chci neovladat dokrmim medovinou a je to)  A ubejva to podle me taky celkem dobre - pozvolna  Taky bych nato nesahal 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:48 01. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tak aspoň spánkem to srazit, vždyť na thalii se ani nedá vyspat opice, se postava vyspí a má alkoholu stejně jako předtím.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:17 01. May 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
hmmm, spanek by to mohl srazit treba o 20-30%
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:38 04. May 2011 |
|
|
To jo ale pak by měl spánek trvat jako v Baldurech, 8 hodin 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:26 04. May 2011 |
|
|
Na to, aby byla postava ožralá přesně tak dlouho, jak chceš přece nepotřebuješ podporu systému  prostě *chlastej* *vyváděj* *zvracej* *spi* *vzpomínej* *lituj a styď se* 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:16 04. May 2011 |
|
|
Když už jsou pronájmy i v Tartenu, neplánuje se taky něco v Alwarielu, třebas pro bydlení pro Elfy?
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:32 04. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyz nekdo udela interiery, tak muze byt.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:21 05. May 2011 |
|
|
Dungy...pořadne,dlouhe dungy ktere by se musely chodit v partě.Je sice hezke že jsou tady dungy kde je milion pasti,boss ktery jednou ranou srazi hrače a druhou ho zabije....ale to u mě neni pořadny dung.Když tam naběhnou dva dobře postavene bulidy tak je za 10 min po dungu ( no dejme tomu max do pul hoďky,nebyl jsem v epic dungu  )
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:30 05. May 2011 |
|
|
Narsith wrote: Dungy...pořadne,dlouhe dungy ktere by se musely chodit v partě.Je sice hezke že jsou tady dungy kde je milion pasti,boss ktery jednou ranou srazi hrače a druhou ho zabije....ale to u mě neni pořadny dung.Když tam naběhnou dva dobře postavene bulidy tak je za 10 min po dungu ( no dejme tomu max do pul hoďky,nebyl jsem v epic dungu  ) Dungy se dělají. Aspoň já zatím udělal dva  Dlouhé sice nejsou, ale snad budo uzajimavé Teď je to na Daanrimu a Rejtymu, kteří na tom makají a dodělávají NPC a spol  Tak to chce čekat
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:50 05. May 2011 |
|
|
Na dungoch a dalsich lokaciach sa pracuje, ale ako vzdy hodila by sa pomoc. Jednak dalsich WB a urcite dalsich scripterov. Ono aj kazda malicka drobnost pomoze. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:25 05. May 2011 |
|
|
Nešla by tahle sukýnka přidat do hry? Rofík říkal, že prý je v toolu...myslím, že by přibylo elfek/člověčic v sukních 
Attachments: |

sukně.jpg [ 146.82 KiB | Viewed 5033 times ]
|
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:45 05. May 2011 |
|
|
Terbee wrote: Nešla by tahle sukýnka přidat do hry? Rofík říkal, že prý je v toolu...myslím, že by přibylo elfek/člověčic v sukních  A nepříjde vám to teď už moc extravagantní?  Počkej až si Inkvizice usmyslí, že čim víc odhalené kůže tím více temná duše 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:46 05. May 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ano ano v toolu skutečně je, akorát kratší..
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|