|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:18 29. Aug 2011 |
|
|
de Aers wrote: Ty jo, tady aby se fasovali kapesníčky před lognutím do hry  neuvěřitelný, ale člověk se aspoň pobaví  Řekl bych, že většina populace tohoto fora neví, o čem mluvíš. Pokud ti něco vadí, buď přesnější, ať se to dá řešit.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:21 29. Aug 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
G-ladiator wrote: de Aers wrote: Ty jo, tady aby se fasovali kapesníčky před lognutím do hry  neuvěřitelný, ale člověk se aspoň pobaví  Řekl bych, že většina populace tohoto fora neví, o čem mluvíš. Pokud ti něco vadí, buď přesnější, ať se to dá řešit. pardon  já se vám jen smál 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:43 29. Aug 2011 |
|
|
Je to fuk...stejnak končim,aspoň na nejakej čas.Potřebuji odpočinek od toho všeho tady.Tak to prosim už neřešte
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:51 29. Aug 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
proč mi to přijde jako krávovina? pokud vim tak bossové se dokážou nabostit i bez toho aby tam byl DM ne? a bóže dyť je to jen hra jinak na shledanou a hodně štěstí *mává kapesníčkem*
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:23 29. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Narsith wrote: ... Prostě když je dana nejaka vyhoda tak by měla byt využivana a ne hrače za ni trestat.Když už jste tady nakousli i tohle. Jako proč bych nemohl ovladnout Rakasu a vybit s nim ostani.Přeci je mnou ovladan,mě posloucha a je jedno že to jsou jeho rodni druhove. Stava se i v realnem životě že někdo ovladne jedince určite komunity,zfanatizuje ho a pak z bombou na tělě pošle proti svym soukmenovcum.Prostě tuhle logiku trestu za využiti nejake vyhody dane povolanim nechapu. Rakša se dala ovládat, ano..ale pak nějaký magor s ní projížděl prahvozd moc často a moc jednoduše a proto se to muselo zatrhnout
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:13 29. Aug 2011 |
|
|
Trochu z jiného soudku - ne že by mi to trhalo žíly - ale trochu mě iritují NPC kněží, paladini a podobní v chrámu, co pobíhají s tasenou čepelí 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 07:19 30. Aug 2011 |
|
|
Tak oni jsou normálně beze zbraně ale stačí aby v lokaci někdo zameditoval nebo něco vykouzlil a už jsou v pozoru.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:10 30. Aug 2011 |
|
|
farma na vlčí stezce do doubkova, která hoří už asi 10let  Nemohla by už konečně schořet? 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:49 30. Aug 2011 |
|
|
Ne, pravidelně si tam peču marshmalow 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:19 09. Sep 2011 |
|
|
ja teda nevim jestli to sem patri...ale kdyz koncim tak jdu domu - bydlim v Ivory v najemnim dome, pak prijdu prihlasim se a moje postava je sice v Ivory ale na hrbitove.. posledne stala hned za prechodem z karathske cesty a dneska pred branou.. jak je to mozne? ze by byla namesicna a misto spani chodila ven?
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:59 09. Sep 2011 |
|
|
rosnicka wrote: ja teda nevim jestli to sem patri...ale kdyz koncim tak jdu domu - bydlim v Ivory v najemnim dome, pak prijdu prihlasim se a moje postava je sice v Ivory ale na hrbitove.. posledne stala hned za prechodem z karathske cesty a dneska pred branou.. jak je to mozne? ze by byla namesicna a misto spani chodila ven? To je protože se pozice postavy ukládá až po nějaké době. Takže si holt systém zapamtoval tvou pozici před ivory a ne u tebe v bytě. Stačí předím ež odlogneš napsat /pc soul a nebo /pc duše, sice se to otevře možnost jestli chceš meditovat nebo další různé nastavení, ale to zkuše a pak odlogni. Pak si hra zapamtuje přesnější pozici tvé postavy.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:11 09. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já z toho důvodu radši dávám duši dvakrát po sobě 
_________________ .
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:28 09. Sep 2011 |
|
|
To obvykle pomáhá. Pro jistotu ještě mezi tí nechávám pauzu, např. minutu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:24 10. Sep 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Já z toho důvodu radši dávám duši dvakrát po sobě  Tak tak, dvakrát po sobě a nemám s tím problémy. Tedy pokad nejsem v tunelu že 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:54 10. Sep 2011 |
|
|
Docela mi vadí ,že pomocí lopaty nejde zakopat jakakoliv kravovina v přírodě... 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|