|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:15 28. Jun 2013 |
|
|
Já to taky nechápu, vždyť závěs by měl jít zamknout. V Alwarielu se to dělá běžně. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:25 28. Jun 2013 |
|
|
Já právě myslel že je to schválně a obdivoval jsem, na co všechno tvůrci lokací nemysleli, aby dobarvili místní kolorit...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:26 03. Jul 2013 |
|
|
Kolorit je kolorit, ale když si každý do těch pokojů chodí jak chce, to už realistické není. Ve skutečnosti by si bohatá panička, která si zaplatila pokoj, určitě velmi stěžovala, že jí někdo leze do soukromí... a hospodský by se snažil tohle nějak ošetřit, aby nepřicházel o zákazníky. To jen tak na okraj 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:31 03. Jul 2013 |
|
|
Kathermara wrote: Kolorit je kolorit, ale když si každý do těch pokojů chodí jak chce, to už realistické není. Ve skutečnosti by si bohatá panička, která si zaplatila pokoj, určitě velmi stěžovala, že jí někdo leze do soukromí... a hospodský by se snažil tohle nějak ošetřit, aby nepřicházel o zákazníky. To jen tak na okraj  Zrovna v Alwarielu si myslím, že je tahle premisa úplně mylná. V Kelu možná, to jo. Tam ale skuteční boháči (tedy místní) imho bez ochranky nepolezou nikam na pokoj... Dobrodruzi jsou holt jiná sorta. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:40 03. Jul 2013 |
|
|
Já bych ten nápad až tak nezahazoval. Nejsem expert na slovo vzatý, co se reálií týče, ale co vím, tak každá vyspělá civilizace se k zamykacím dveřím postupně dopracovala. A IR jsem neviděl placený pokoj, kde by mi soukromí chránil závěs. Ona Kath má trošku pravdu s tím tlakem trhu, dle mého. Ať už chci dveře, nebo ne, nikomu za ně nadávat nebudu, když tam budou. Když nebudou, tak by si někteří stěžovat mohli. A pokud jde o Kel, vzhledem k povaze tamního obyvatelstva, bych nepřidal jen dveře, ale i železnou petlici a naklápěcí samostříl do kukátka  .
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:45 03. Jul 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Myslím, že kucík to nadhodil hezky. Musel by to někdo udělat, když se najde někdo, kdo to spáchá (což hádám nebude nikdo z týmu, jelikož ty už moc úpravy současné TH netrápí), tak to bude. Amber wrote: Kathermara wrote: Kolorit je kolorit, ale když si každý do těch pokojů chodí jak chce, to už realistické není. Ve skutečnosti by si bohatá panička, která si zaplatila pokoj, určitě velmi stěžovala, že jí někdo leze do soukromí... a hospodský by se snažil tohle nějak ošetřit, aby nepřicházel o zákazníky. To jen tak na okraj  Zrovna v Alwarielu si myslím, že je tahle premisa úplně mylná. V Kelu možná, to jo. Tam ale skuteční boháči (tedy místní) imho bez ochranky nepolezou nikam na pokoj... Dobrodruzi jsou holt jiná sorta.  Amber to docela vystihla. V Alwarielu dle reálií hledí na majetek a takové věci dost jinak. Takže bohatá panička a soukromí je myslím passé. V Kelu by si bohatý paníček (panička mi tam nesedí) nechal přede dveřmi otroka/strážného, aby hlídal.
_________________ .
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:56 03. Jul 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Myslím, že kucík to nadhodil hezky. Musel by to někdo udělat, když se najde někdo, kdo to spáchá (což hádám nebude nikdo z týmu, jelikož ty už moc úpravy současné TH netrápí), tak to bude. Amber wrote: Kathermara wrote: Kolorit je kolorit, ale když si každý do těch pokojů chodí jak chce, to už realistické není. Ve skutečnosti by si bohatá panička, která si zaplatila pokoj, určitě velmi stěžovala, že jí někdo leze do soukromí... a hospodský by se snažil tohle nějak ošetřit, aby nepřicházel o zákazníky. To jen tak na okraj  Zrovna v Alwarielu si myslím, že je tahle premisa úplně mylná. V Kelu možná, to jo. Tam ale skuteční boháči (tedy místní) imho bez ochranky nepolezou nikam na pokoj... Dobrodruzi jsou holt jiná sorta.  Amber to docela vystihla. V Alwarielu dle reálií hledí na majetek a takové věci dost jinak. Takže bohatá panička a soukromí je myslím passé. V Kelu by si bohatý paníček (panička mi tam nesedí) nechal přede dveřmi otroka/strážného, aby hlídal. A pořád mi to nesedí. Dveře přece neslouží jen k udržení soukromí a ochraně majetku. Jejich další výhodou je tlumení zvuků. Ať už vezmu Kel, či Alw. Řekl bych, že spící zákazníci nebudou moc potěšení, když jim bude do pokoje přes závěs vzdychat rozvášněná panička, nebo hulákat nějaké blbosti ožrala. A z osobní zkušenosti, takových je na světě opravdu dost. Pokud to nebudou místní pobudové, jistě se najdou přicestovalí. Hlavní hostince takových měst, by tyhle typy jednou či dvakrát týdně klidně mohly navštívit. A to už by si vyhazovač ty dveře raději zacáloval sám, než si pořád kupovat nové nerozmlácené obušky  .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 05:59 04. Jul 2013 |
|
|
Tak sexpěte jinde a je to no.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:32 04. Jul 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Tak sexpěte jinde a je to no. Jestli Aria plánuje zřízení hodinového hotelu nic proti tomu nemám :p
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:36 04. Jul 2013 |
|
|
Kathermara wrote: -RoF- wrote: Tak sexpěte jinde a je to no. Jestli Aria plánuje zřízení hodinového hotelu nic proti tomu nemám :p Plánoval jsem, ale vedením mi bylo napsáno, že prý by pro to nebylo na Thalii uplatnění.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:11 04. Jul 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Kathermara wrote: -RoF- wrote: Tak sexpěte jinde a je to no. Jestli Aria plánuje zřízení hodinového hotelu nic proti tomu nemám :p Plánoval jsem, ale vedením mi bylo napsáno, že prý by pro to nebylo na Thalii uplatnění. Založ jen půlhodinovej hotel. Budou taky jen poloviční problémy 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:14 04. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Z vlastní zkušenosti vím, že mnohdy nestačí k utlumení zvuků ani zeď. 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:25 04. Jul 2013 |
|
|
Bohatá panička co by nerada, aby jí někdo lezl do soukromí, si najme strážce, ne?  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:26 04. Jul 2013 |
|
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:04 04. Jul 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: Bohatá panička co by nerada, aby jí někdo lezl do soukromí, si najme strážce, ne?  ) Bohata panička si koupí šmajchldům .....
|
|
Top |
|