|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kafe
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:36 03. Dec 2013 |
|
|
Něco to rozhodně v pohodě nedává, jinak by ve hře nebyly záseky a npc by neměly v kapse teleportér 
_________________ Pijte mě.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:38 03. Dec 2013 |
|
|
Přesně právě kvůli tomuto Nomisek tenkrát dělal to udělátko s kovadlinou a tokeny, kde se předělávaly vzhledy zbraní, helem a štítů. Dělat to přes rozhovory, tak to zalaguje servr. Ony i ty šaty by šly udělat přes tokeny, akorát je problém s barvami, klasické "dopředu" a "dozadu" pro změnu barvy by bylo klikání opravdu na dlouho, teď když máš obrázek se vzhledy barev pro kovy a kůži jen vybereš a namačkáš číslo. Myslím si že v budoucnu by to šlo nějak poladit, dejme tomu čas.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:40 03. Dec 2013 |
|
|
Bahnak wrote: Přesně právě kvůli tomuto Nomisek tenkrát dělal to udělátko s kovadlinou a tokeny, kde se předělávaly vzhledy zbraní, helem a štítů. Dělat to přes rozhovory, tak to zalaguje servr. Ony i ty šaty by šly udělat přes tokeny, akorát je problém s barvami, klasické "dopředu" a "dozadu" pro změnu barvy by bylo klikání opravdu na dlouho, teď když máš obrázek se vzhledy barev pro kovy a kůži jen vybereš a namačkáš číslo. Myslím si že v budoucnu by to šlo nějak poladit, dejme tomu čas. Jako že bychom tak udělali všechny rozhovory, třeba ve městě, jako klikneš na strážného a otevřel by s inventář a tam nějaké itemy s větvemi rozhovoru?
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:41 03. Dec 2013 |
|
|
Uhm, dole v podtemnu jsem viděl pár putujících npc, třeba v knajpě je ta sazai, ale dneska už nechodila. A v domu rozkoše se něco pohybovalo, nějaká servírka, co se snažila projít stolem, ale moc jí to nešlo... pokud to tedy nebyla snaha o tanec na stole 
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:46 03. Dec 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Bahnak wrote: Přesně právě kvůli tomuto Nomisek tenkrát dělal to udělátko s kovadlinou a tokeny, kde se předělávaly vzhledy zbraní, helem a štítů. Dělat to přes rozhovory, tak to zalaguje servr. Ony i ty šaty by šly udělat přes tokeny, akorát je problém s barvami, klasické "dopředu" a "dozadu" pro změnu barvy by bylo klikání opravdu na dlouho, teď když máš obrázek se vzhledy barev pro kovy a kůži jen vybereš a namačkáš číslo. Myslím si že v budoucnu by to šlo nějak poladit, dejme tomu čas. Jako že bychom tak udělali všechny rozhovory, třeba ve městě, jako klikneš na strážného a otevřel by s inventář a tam nějaké itemy s větvemi rozhovoru? Ne, myšleno že by se tak daly udělat alespoň ty nejvíce klikací záležitosti, jakýmy bezesporu změna vzhledu čehokoliv jsou. Pouze nápad, pokud ti přijde rozhovor jako menší zlo pro zátěž servru, tak nemám co řešit, osobně je mi to fuk, Illithid stejně moc hader na výběr nemá, zbraň, štít ani helmu nenosím, takže za mě šumák... EDIT: rozhovory typu: "Dobrý den pane strážný" - "Nashledanou" netuším proč měnit, zrovna ty toho moc nenalagují.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:19 03. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jop.... ty lagy by chtěly opravit.
Chvíli mi nevadili až tak, ale dneska mě to fakt sralo ... řekl jsem si že se podívám někam a creepy se ke mě portovaly, když jsem uběhával jednu creepu, která byla znatelně pomalejší než já, neměl jsem šanci, protože jsem ji viděl jak se zastavila, dlouho nic a pak jsem dostal prdu protože se portla ke mě a tak jsem asi 15. min. fightil s portující creepou.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:30 03. Dec 2013 |
|
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:31 03. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Ty teleportovací creepy jsou teď celkem běžný, ale zas tak děsný to není 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:33 03. Dec 2013 |
|
|
Server laguje kvůli lidem co jeden creep uběhávaj 15 minut  )))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:35 03. Dec 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Mám takový nápad. Co kdyby se startovací lokace nastavila jako NoPVP zona? 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:37 03. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
A větší možná xD
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:40 03. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Shaman88 wrote: A nemáš lagy jen ty? Nope, většině lidí to laguje. Občas to je v pohodě, občas to fakt "ŠTVE". Ping mám normální pohybuje se mezi 15-30 jak kdy, ale laguje server, né client. Čert ví co to je.
|
|
Top |
|
Jesper
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:10 04. Dec 2013 |
|
|
No nevím jak ostatní, ale já třeba celý dnešní večer fungoval bez lagů.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 07:46 04. Dec 2013 |
|
|
Mourisson1 wrote: A větší možná xD Jo no, kdyby se na to v nějakém updatu někdo mohl kouknout a zvětšit lokaci... Jde o to že se tam naloguje spousta lidí s nahozeným odporem (nechápu sice proč nahazují odpor tady v této lokaci ale to sem nepatří) a když je 15+ postav na dvou metrech čtverečních tak prostě tu a tam nějakej ten příležitostnej do někoho zapluje. Vcelku nerad říkám že dřív nebo pozdějc z toho kouká nějaký zbytečný flejm. Osobně bych startovní lokaci ideálně viděl rozdělenou podle frakce, tedy povrch zvlášť a podtemno zvlášť. Ale chápu že je to akorát zbytečná práce navíc když se můžeme spolehnout na lidskou soudnost. To nastavení noPvP zóny by to deafkto vyřešilo jedním šmahem a rychleji.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 07:55 04. Dec 2013 |
|
|
Bahnak wrote: Mourisson1 wrote: A větší možná xD Jo no, kdyby se na to v nějakém updatu někdo mohl kouknout a zvětšit lokaci... Jde o to že se tam naloguje spousta lidí s nahozeným odporem (nechápu sice proč nahazují odpor tady v této lokaci ale to sem nepatří) a když je 15+ postav na dvou metrech čtverečních tak prostě tu a tam nějakej ten příležitostnej do někoho zapluje. Vcelku nerad říkám že dřív nebo pozdějc z toho kouká nějaký zbytečný flejm. Osobně bych startovní lokaci ideálně viděl rozdělenou podle frakce, tedy povrch zvlášť a podtemno zvlášť. Ale chápu že je to akorát zbytečná práce navíc když se můžeme spolehnout na lidskou soudnost. To nastavení noPvP zóny by to deafkto vyřešilo jedním šmahem a rychleji. Ještě bych dodal, že se mi už stala zácpa  . Přesněji, loglo tolik lidí, že nešlo projít a ti co tam jen tak postávali / byli afk znemožnili vstup do světa ostatním.
|
|
Top |
|