|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:03 04. Dec 2013 |
|
|
Ke mně se také už teleportovala aranea...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Mok
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:26 04. Dec 2013 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Co se týče startovačky, tak já hlavně nechápu ty snahy některých tam "erpit". Každý druhý povrchňan si tam musí otevřít hubu, ale až přes ní skrz to dostane, tak dojde leda na pláč.
A co se týče afkování, ono mnohdy jde spíš o čekání na zbytek party. Ne vždy vás to vykopne na místě, kam lze bez rozmyslu hupsnout.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:31 04. Dec 2013 |
|
|
Mok wrote: Co se týče startovačky, tak já hlavně nechápu ty snahy některých tam "erpit". Každý druhý povrchňan si tam musí otevřít hubu, ale až přes ní skrz to dostane, tak dojde leda na pláč.
A co se týče afkování, ono mnohdy jde spíš o čekání na zbytek party. Ne vždy vás to vykopne na místě, kam lze bez rozmyslu hupsnout. Prašť jak uhoď. Někdo chce ven, někdo ne, hrává tu i 30 hráčů, tak jen říkám že by možná stálo za to se zamyslet co s tím. Čekat 5 min na někoho než se úráčí pohnout je prostě nezáživné...
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:39 04. Dec 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ja uz dostal v přihlašovací lokaci ránu za toli penez v léčivejch letvarech, ze jsem to musel hodinu vydělávat..... Reknu neco strašlivého, ale autodislike je prostě v této fázi úplně zbytečný.
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:09 04. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj. Nebo zda-li se vůbec vyspí když má na sobě zbroj. Na EQ to tak je a to se mi celkem líbí, že postavy nechodí od rána do večera ve zbroji.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:27 05. Dec 2013 |
|
|
Strigo wrote: Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj. Nebo zda-li se vůbec vyspí když má na sobě zbroj. Na EQ to tak je a to se mi celkem líbí, že postavy nechodí od rána do večera ve zbroji. A přesně proto jsem proti tomu, cokoli je z EQ je špatné.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:29 05. Dec 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Strigo wrote: Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj. Nebo zda-li se vůbec vyspí když má na sobě zbroj. Na EQ to tak je a to se mi celkem líbí, že postavy nechodí od rána do večera ve zbroji. Lepší nechat si zajít chuť na systémy, které možnosti omezují a nerozšiřují. Jednou se vždycky obrátí proti těm, kdo po nich volali, až někdo jiný prosadí takový, který nebude po chuti jim.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:51 05. Dec 2013 |
|
|
Strigo wrote: Mohla by být kvalita spánku závislá na tom zda-li postava nosí zbroj. Nebo zda-li se vůbec vyspí když má na sobě zbroj. Na EQ to tak je a to se mi celkem líbí, že postavy nechodí od rána do večera ve zbroji. Soudnej člověk si tu zbroj sundá i tak, bez systému. Shaman88 wrote: Strigo wrote: ... A přesně proto jsem proti tomu, cokoli je z EQ je špatné. Docela silný slova (a dle mýho zbytečný).
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:24 05. Dec 2013 |
|
|
vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:31 05. Dec 2013 |
|
|
sandoftime wrote: vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo. Pošli vizitku, s dobrým ohodnocením se dostaneš na 4. level a to už tě jezevec nezabije.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:39 05. Dec 2013 |
|
|
Tak mi ji napiš, já ji pak pošlu.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:41 05. Dec 2013 |
|
|
Pošli PM. Já jen upozorňuju na to, že je tu dobrá možnost, jak přeskočit ty nejhorší první levely a začít expit jinak.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:43 05. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
sandoftime wrote: vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo. Ja to od prvnih (druheho) expim zabijenim (taky abych overil balanc) a jde to. Navic jelikoz nepadas pod level, tak si porad, ikdyz treba pomalu skrabes nahoru. Vem si, ze nekteri tu tech prvnich deset levelu udelali snad behem dvou dnu(?).
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:55 05. Dec 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Mě třeba s warlockem zabíjeli jezevci do asi 4. levelu možná i víc jsem to pak už radši ani nezkoušel...někoho drapni u škopku no, na nové Thálii jsou nové postavy každý den 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 03:13 05. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: sandoftime wrote: vadí mi jediná věc, systém zkušeností. Trávit roky časovkováním v hospodě, aby mě nesežral jezevec, mě nikdy nebavilo. Ja to od prvnih (druheho) expim zabijenim (taky abych overil balanc) a jde to. Navic jelikoz nepadas pod level, tak si porad, ikdyz treba pomalu skrabes nahoru. Vem si, ze nekteri tu tech prvnich deset levelu udelali snad behem dvou dnu(?). Jsem rozmazlený z modulů kde za tolik stráveného času je čtyřicítka (rozuměno 2 dny). To rozložení expů předělané ku původní hře mne zkrátka "opticky" klame a nelíbí se mi to. To mi nikdo nevyvrátí ani argumentem "voni to vyexpili za dva dny".
|
|
Top |
|