|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:19 15. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Vůbec.. já souhlasim s damienem 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:29 15. May 2008 |
|
|
Taky souhlasim...
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:21 15. May 2008 |
|
|
Novej web, redakčák, vlastní doména... ad. Novej web: podle mě největší problém je ten, že na to aby se předělal web by musel bejt novej design, kterej už by byl na úrovni aby to za něco stálo... ad. Redakčák: buď je varianta udělat svůj redakčák, do čehož se mi teda vůbec nechce, protože to zabere hodně času a zároveň je k sehnání x hotovejch redakčních systémů. Zkoušel sem nasadit na test Drupal, ale prostě neni to ono... hlavně web Thalie by potřeboval jednoduchou správu, jen přidat článek, editace atp + tak dvouúrovňový menu. Dělal sem se se Správou chyb, využíval jí akorát Kucík, potom chvíli i Rejty, ale teď už nikdo... lidi jsou prostě zvyklý na fórum. ad. vlastní doména: podle mě zbytečný... proč? Za prvý doména thalie.cz je už zabraná a za druhý když si zadáte do googlu "správa chyb" tak jako 1. odkaz vám to nabídne podstránku Správa chyb... pro vyhledávače je to jen o SEO (optimalizace pro vyhledávače), takže v tom problém neni.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:53 15. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
@LD Nemam vyhrad.
Ad web: Blbost, redakcni system je na tehle urovni je nesmysl. Staci udelat normalni web. Nikdo, krom Tebe, tam Igore stejne nebude nic pridavat, potrebu rychlych updatu bez problemu splnuje forum. Web by mel byt predevsim ksichtem, kterej se bude tvarit prijemne a kterej prehledne nabidne nejzakladnejsi informace.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:00 15. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Blbost, redakcni system je na tehle urovni je nesmysl. Staci udelat normalni web. Nikdo, krom Tebe, tam Igore stejne nebude nic pridavat, potrebu rychlych updatu bez problemu splnuje forum. Web by mel byt predevsim ksichtem, kterej se bude tvarit prijemne a kterej prehledne nabidne nejzakladnejsi informace. Jo, dyť řikam že je to hlavně o designu, aby to nějak vypadalo, jinak to nemá cenu. S tim že tam budu přidávat věci akorát já, to je mi jasný... ale fakt mě nebavilo když mi Rejty posílal nějakej text ve wordu a já ho musel ručně otrocky otagovat a vyvěsit na web. Redakčák je zbytečnej, ale já tu otročinu dělat nebudu. Jak řikáš, potřeby splňuje fórum.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:28 16. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
lidi, kteri na thalii hrajou, web asi moc nesledujou, nebo aspon pokud budu mluvit sam za sebe, tak ja ho nesleduju vubec, staci mi cist forum... ale na druhou stranu, pokud ma prijit nekdo novy, tak web bude pravdepodobne prvni vec, kterou uvidi a pochybuju ze bude cist ty tisice nekdy vetsich, nekdy mensich blabolu, co najde na foru 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:12 16. May 2008 |
|
|
Jasně, noví lidi prohlídnou web a forum si všímat nebude, protože bude mít v hlavě že tam se bude jen kecat a ne že tam najde detailnější informace málo koho napadne..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:32 16. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
On ani neni problem, odkazovat se z webu na konkretni texty na foru. Je to tim padem snadno nalozitelny a zaroven to muze upravovat kazdej moderator. Pokud se udela ksicht webu podobnej defaultnimu tematu fora, tak by to ani nemuselo pusobit moc rusive.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:36 16. May 2008 |
|
|
LDamian wrote: LDamian wrote: Nerad Vás obtěžuji ale toto je tak rozsáhlé že mi to nedovolí nezareagovat: - add :Kraft - odladění alchymie a další krafty - ano alchymie je velmi rozsáhlý craft ale mám takový malý postřeh - když se mi podařilo vyrobit lektvar co vyléčí 10 životů tak jsem musel použít katalyzátor 20% a ten stojí tuším teď asi 82 zl , ale u NPC se sežene lečení lehkých zranění za 22 zl. Craft by měl už po několika hodinách trénování přinášet nějaký malý , drobný zisk - třeba 2-3 zl ušetření. Asi jsem už zvyklý na starý craft a mám zkostnatělé myšlení , ale bylo to tak že dosažení cíle - levlu v jednotlivém craftu znamenalo velké náklady ale ty se pak na výrobě pomalinku vraceli čím vyšší lvl v craftu tím vyšší zisk později. V craftu by byl i pro tkzv lehčí crafty (pomocné) a těžké crafty - add : Frakční napětí, konflikty, boje - Tak tohoto tématu se skutečně bojím. Mám takové tušení že toto se ještě nikdy nikomu na NWN nepovedlo . PvP nepřipadá vůbec v úvahu tak jedině CvC charakter versus charakter. Za prvé je tu přece jen na takovou hru málo lidí a za druhé může to způsobit nepředstavitelný řev a těžké komplikace s následnými odchody lidí ze serveru. Jistě si myslíte že zase přeháním a kecám . O né kdepak stačí když si jen vzpomenu na válku craftmenů na Demoně . Jedna skupina si uzurpovala právo na trh se zpracováním kovů, skupina organizovaná ale ne officialně jen domluvení borci a druhá parta se chtěla na trhu prosadit také a to tím že snížila ceny - výsledek neustalé boje - skoro 10 lidí chtělo odejít ze serveru a zásahem admína bylo zrušeno řezání hlav čímž se situace uklidnila. Ale ano ony i frakční boje půjdou jen se na to musí velmi velmi opatrně a rozumně. - add : Vyšší levely, trh mezi hráči, obchod, pohyb peněz No hráči na vyšších úrovních s více zkušenosti se tu zatím ,co vím chovají velmi rozumně . - Trh mezi hráči - a ještě v rámci craftu (systémem ten umí to a ten zase tohle ) je naprostá bomba a tahoun serveru. proto bych se i přimlouval aby jedna postava směla umět jen jeden craft na mistrovské úrovni (nebo expertní -myslím na tu poslední úroveň) Vytvářelo by to zájem (Motivovalo) ostatních dosáhnout mistrovství v jiném craftu. - Obchod mezi nimi - no kdyby si vyráběli vzájemě použitelné přípravky a craftmeni měli třeba jednu skupinu jednoduchých ale klíčových prostředků které jsou často používané a proto vyhledávané. - Pohyb peněz - no všechno to vyladit aby jedna skupina přes příliš nebohatla tak to bude těžký úkol a problém, vůbec tvůrci nezávidím. -add: Nemovitosti, tituly, RP kariéra -K nemovitostem až později - raději. Tituli , No se divím že už si hráči nevolí starostu vesnice Ivory, že starosta nejmenuje velitele domobrany atd , si myslím že už by to šlo. RP kariera - v dobrém NWN světě mohou postavy žít i několik let, mohou se vdávat ženit a když se domluví mohou mít i děti / rodina si samozřejmě smí darovat předměty , peníze atd / To vše je ale nejspíš možné ve stabilním prostředí. Tolik jen pár postřehů
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:19 16. May 2008 |
|
|
co se týče craftu, byl bych pro strop dosažitelnejch úrovní, třeba 40 - součet všech úrovní ve všech craftech, co postava ovládá. to bych viděl jako jednoduše nastavitelný omezení, pokud se teda bude nějaký zavádět.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:34 16. May 2008 |
|
|
Co se craftu týče, umožnil bych hráčům po zavedení VŠECH craftů do hry RESET craftu, protože teď logicky všichni z nudy zkouší alchymii a pak by byli dost omezeni (pokud tedy bude nějaký ten strop). Pokud ne a budou jedny společné craft expy, tak pak to bude asi dost jinak.
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:10 16. May 2008 |
|
|
Já sem na alchymii ještě ani nešáh, čekám na ten svůj, a nevidim nějak důvod potom všechno resetovat.. alchymie snad nijak nerozhodí hru když ji někdo bude zvládat dřív jak ostatní ostatní hráči ostatní crafty.. jenom si bude tiše závidet 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:44 17. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
I kdyz Krata pise i za me....Alchymii nedelam a cekam si na tu svoji vybranou praci, vlastne zatim je to spis TFUJ PRACE?!?!?! resetovani je dle me uplne mimo, to by pak moh chtit nove prichozi hrac taky reset buh vi ceho...
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:14 18. May 2008 |
|
|
Hele, já jsem měl na mysli to, že hráč požádá o reset, ne že se udělá nějakej celoserverovej reset:)))
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:16 18. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Darien wrote: Hele, já jsem měl na mysli to, že hráč požádá o reset, ne že se udělá nějakej celoserverovej reset:))) tak ci tak to je hovadina.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|