|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:46 27. Dec 2013 |
|
|
Na druhou stranu pokud by to tlačítko dovedla najít postava bez featů, znamenalo by to, že jsou téměř k ničemu. Navíc jsou tu předměty - poměrně levné, které hledání usnadňují (+4 za kapuci strážce, např.), kouzla, která dělají totéž (např. liščí mazanost za další +2).
Za svoji postavu, která má hod na hledání kolem +2 mohu říct, že se mi tajné vchody podařilo najít nejednou... ne ty nejtěžší, ale podařilo.
(= stávající stav a užitečnost zlodějů se specializací mi přijde vpořádku)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:33 27. Dec 2013 |
|
|
Rozestup meditací. Momentálně, mě ještě deptá, že dobrodruh se započítává do starého systému výpočtu meditace.
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Mok
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 04:01 28. Dec 2013 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
U hledání není ani tak problém v tom DC, ale spíš v tom jak často ten check probíhá a v tom, jak malou oblast ten check vlastně zabírá. Chce to neběhat jak magor a velký místnosti křižovat.
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:25 28. Dec 2013 |
|
|
 Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru. (teď vážně, dejte to pryč  )
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:31 28. Dec 2013 |
|
|
Stav karathské šlechty... holt degenerace neni sranda 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:34 28. Dec 2013 |
|
|
Vždyť to je Fiona! 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:41 28. Dec 2013 |
|
|
Puxina wrote: Vždyť to je Fiona!  To myslíš vážně?  Fiona chodí v zeleným! A navíc je to zrzka! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:55 28. Dec 2013 |
|
|
Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru. (teď vážně, dejte to pryč  )[/quote] Je to docela dobrý orientační bod, když hledám dveře ke kožešníkovi  Nedá se přehlédnout 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:00 28. Dec 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Zeerit wrote: Dejte ji pryč pls. Nebo aspoń k míň frekventovaným dveřím. Vždycky mě rozhicuje a nemůžu se soustředit na hru. (teď vážně, dejte to pryč  ) Jedná se o neodstranitelnou obyvatelku města, jestli ti vadí, domluv se s DM a odstraň ji sám  . (myšleno v IC rovině  )
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:26 29. Dec 2013 |
|
|
Byla i na ST u severní brány - jedna z obyvatelek, co má vlastní popis.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:21 29. Dec 2013 |
|
|
Zatím, krom lagů, mi tady nejvíc vadí jedna věc. Vysvětlíte mi prosím, jak je to z rozbíjením truhel a pokladů?
Nevím, jak ostatním ... mně to přijde ... klofnu Maldoriana a co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní. Patrně nešvar z ST. Pak nevykládejte o přetahování potvor do města a další "hnusárny".
Běžně jsem sundával pasti z truhel ve stokách pod Karathou ...."najednou" se obtížnost pastí povýšila a začali někteří, možná většina poklady rozbíjet.
Navíc, nepřijde mi normální, aby TO získání pastí ve stokách bylo kolem 40-50, když je to dfc lvl obtížnosti 2-4.
Pěkně tím rozbíjením někteří, kazíte hru ... dík.
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:29 29. Dec 2013 |
|
|
Kinkin wrote: Zatím, krom lagů asi jedna věc. Vysvětlíte mi prosím, jak je to z rozbíjením truhel a pokladů?
Nevím, jak ostatním ... mně to přijde ... klofnu Maldoriana a co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní. Patrně nešvar z ST. Pak nevykládejte o přetahování potvor do města a další "hnusárny".
Běžně jsem sundával pasti z truhel ve stokách pod Karathou ...."najednou" se obtížnost pastí povýšila a začali někteří, možná většina poklady rozbíjet.
Navíc, nepřijde mi normální, aby TO získání pastí ve stokách bylo kolem 40-50, když je to dfc lvl obtížnosti 2-4.
Pěkně tím někteří, kazíte hru ... dík. Co se týče pastí pokud vím tak se to už tady řeší. Nějak sem ale nepochopil tvou poznámku "co nemůžu vzít, nebudou mít ani ostatní". Pokud totiž poklad "rozbiješ" tak ho normálně lootneš takže to není o tom, že z rozmaru aby ho nikdo neměl ho rozmlátíš a nikdo z něho nic nemá. Maximálně na ST (prosím o opravu pokud neříkám pravdu) člověk při "rozbíjení" pokladu riskoval rozbití drahokamů a podobných křehkých předmětů na střepy uvnitř lootu. (nevím jestli to funguje i na NT ale ještě jsem se s tím nesetkal).
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:54 29. Dec 2013 |
|
|
Aha ... takže vlastně pasti jsou "zbytečné" stačí to rozbít a lootnu poklad normálně. Akorát mi to trvá déle, kvůli rozbíjení. Předci jenom odpastění je rychlejší. To jsem chtěl vědět. Dík  Jinak jako tulák, jsem se "naučil" celkem úspěšně používat pasti na potvory, když je získám. Povětšinou nejsem v družině, tak mi hodně pomůžou.
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:59 29. Dec 2013 |
|
|
Kinkin wrote: Aha ... takže vlastně pasti jsou "zbytečné" stačí to rozbít a lootnu poklad normálně. Akorát mi to trvá déle, kvůli rozbíjení. Předci jenom odpastění je rychlejší. To jsem chtěl vědět. Dík  Pasti nejsou zbytečné. Postava která odpastí rozuměno sebere si i tu past a nejen zneškodní tak tuto může pak i nadále použít nebo prodat. (takže na tom v důsledku vydělá o něco více než ten který to jen tak rozseká).
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:05 29. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
A nebo do toho klepneš, 200 elektrické, a pozdravuj Astarotha xD Já bych ty pasti zas tak nepodceńoval 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|