|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:31 24. Feb 2014 |
|
|
Krysak wrote: Osobně bych navrhoval toulce s neomezenými šípy a počítal použití luku, jako u meče, použiješ bod....
A luky bych opravoval jako meče, hratelné, fér. Vahu nekonečného toulce a cenu bych nechal tak 5 liber. To by se skvěle vyexpovávali kamarádíčci, to je fakt. A hlavně pak ta možnost neomezený toulec zadarmo věnovat další osobě... co na tom že střílí z luku co koupil u vetešíka, hlavně že má 1k10 oheň
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:35 24. Feb 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Radim wrote: Krysak wrote: Osobně bych navrhoval toulce s neomezenými šípy a počítal použití luku, jako u meče, použiješ bod....
A luky bych opravoval jako meče, hratelné, fér. Vahu nekonečného toulce a cenu bych nechal tak 5 liber. Dobrý řešení, pak tedy zbývá navýšit podstatně ceny toulců. Ukažte mi bojovníka co má třeba na 3 lvl element na zbrani JJ, to je taky řešení. Btw - ten bojovník má (většinou) STR build a co má DEXař na ele, má on jako bonus ze síly. Takže bojovník není nijak extra znevýhodněn. A krom toho, kdo PROBOHY na TH řeší expení do 8-10 lvlu? To i lama jako já vytáhne za chvilku. Mno a cena takového "nekonečného" toulce je pak snadně spočítatelná - rozdíl mezi bojovníkovou +X "holou" zbraní (třeba dlouhý meč) a vylepšenou +X zbraní +1kX elementem. V Kelu běžně k mání. edit after Rejty: jo, to by bylo nejlepší. Člověk (elfka  ) si pak pořídí čtyři luky, jako má bojovník čtyři (a více) měčů a bude klid.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 17:37 24. Feb 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:36 24. Feb 2014 |
|
|
To už by bylo lepší zrušit toulce a dát na luky napevno bonus ke zranění elementem.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:39 24. Feb 2014 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
No kdyby se to zvažovalo udělat neomezenou munici tak jestli bude v craftu očarování tak to nastavit jako možnost pro očarování luků vlastnost neomezený střelivo.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:18 24. Feb 2014 |
|
|
Imho pro každý luk neomezenou munici, element a rozsah odlišit dle materiálu. Luky se budou ničit střílením a excesivní dmg bude ošetřený požadavkem na lvl. Jen šípaři holt půjdou o žebrácké holi.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:20 24. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
sandoftime wrote: Imho pro každý luk neomezenou munici, element a rozsah odlišit dle materiálu. Luky se budou ničit střílením a excesivní dmg bude ošetřený požadavkem na lvl. Jen šípaři holt půjdou o žebrácké holi. Zminovany problem: NPC co je imunni na element dmg luku. Co pak? 4 ruzne luky na 4 ruzne elementy? DEXar nema takovou nosnost jak STR build...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:32 24. Feb 2014 |
|
|
Nevím vj akém světě žiješ, já moc bojovníků co by sebou tahali 4 meče nepotkal. S rienem jsem se na ST protloukal dokonce uplně bez elementu a šlo to ne že ne. To že si můžou lučišníci přehazovat šípy dle nálady je absolutní luxus. Zrušil bych to.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:56 24. Feb 2014 |
|
|
Já bych šípy nechal. Upravil je, pokud je to třeba, ale nechal bych je ve hře.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:33 24. Feb 2014 |
|
|
Při nastavení ST z mého lučišníka powerbuild ani nošení všech druhů šípů neudělalo. Nějak nerozumím, co je na tom přesíleného? Bojovník nablízko má narozdíl od většiny použitelných lučišníků devast, element může mít také, a proto by se snad měly rušit očarované šípy? Protože jsou podle tebe z nějakého důvodu lepší?
Že se Rien protloukal bez elementu není argument. Mohl si ho sehnat, stále může, a nechápu, proč by neměl moct i někdo jiný.
Celé to srovnání se ST je zavádějící, tam se tyhle věci tahaly v lahvičkách z alchymie... pravda, ale osobně jsem pro zachování.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
Last edited by Caehan on 20:36 24. Feb 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:35 24. Feb 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
sandoftime wrote: Nevím vj akém světě žiješ, já moc bojovníků co by sebou tahali 4 meče nepotkal. S rienem jsem se na ST protloukal dokonce uplně bez elementu a šlo to ne že ne. To že si můžou lučišníci přehazovat šípy dle nálady je absolutní luxus. Zrušil bych to. Tahat jedinou zbraň je fakt blbost, nevím co se ti na tom nezdá. Zrušil bych tě.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:30 24. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Proč jsem navrhl řešení jaké jsem navrhl je dané tím, že si už ted každej přahazuje zranění elementem mezi kamarády. taky jsem yslel, že by toulec automaticky uvolnoval toulec bez možnosti předat nekomu jediný šíp.... jen by testoval, zda je pack šípů v invu. Zcal pohodové řešení je i dát neomezené zranění elementam přím ona luk a dát nekonečno šípů.
Lukař by nepřišel o živnost - opravy luku , jako zbraní a zbrojí bych dal do craftu. Částečná spotřeba suroviny + penez na opravu.
Podle mne nemá na prvním lvl co delat v rukách postavy zranění elementem 1d6 je to nepomer vůči zbraním. Vazba na luk by vedla k zrušení této nefer výhody.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:13 25. Feb 2014 |
|
|
Já bych zvedl počet šípů v toulci a nevymýšlel něco novýho. Podle mě si na tenhle systém doteď nikdo nestěžoval a zásadně ničemu nevadil. Hádám, že až diskuze vybudila fantasii.
Prostě 10k vadilo týmu, 2k vadí nám, tak kompromis 9k.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:39 25. Feb 2014 |
|
|
Když to (co jsem rozpoutal  ) schrnu. V podstatě vyplynuly tyto "nejsnažší" návrhy na realizaci: 1) vrátit zpátky do toulce 10 000 šípů (a nechat ceny) a nezvyšovat jim váhu (už takhle je pro DEXaře 5,5 libry až moc  ). 2) zavést do hry luky s nekonečným šípy s ele zraněním, odstupňované podle lvlu (NAPŘ.: pro lowíky +1 a +1k4 ele, pro vyšší lvly +2 a +1k6 ele, atd.)
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:40 25. Feb 2014 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Jo, zvednout počet šípů by bohatě stačilo.
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:26 04. Mar 2014 |
|
|
Vadí mi nesmyslně vysoké (tj. jako na ST) ceny za lvlupy na vyšších lvlech. Nešlo by ceny "zlidštit/zelfit/ztrpasličtit", prostě srovnat na nějakou "normální" úroveň? Ta exponenciální progrese je strašná - dávat skoro 45 000 za lvl, když minulý lvl byl cca za 33 000? Představa, že za další 2-3 lvly vylezou ceny přes 100 000  ????
|
|
Top |
|