Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:06 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 142  Next
Author Message
 Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí?
PostPosted: 11:07 26. Sep 2014 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Krom Dorna a Pašeráckého přístaviště jezdí lodě každou hodinu.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 11:21 26. Sep 2014 
Bůh
 Profile

kucik wrote:

Kahzet - houbové tunely - 2 hodiny
Kahzet - Daf jamova hlubina - 2 hodiny

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 11:47 26. Sep 2014 
Bůh
 Profile

Barbar321 wrote:
kucik wrote:

JE to opravený od včerejška, jel jsi už?

Reply with quote  

PostPosted: 11:54 26. Sep 2014 
Bůh
 Profile

karolina wrote:
Barbar321 wrote:
kucik wrote:

JE to opravený od včerejška, jel jsi už?

Tak v tom případě to bude v pořádku. Jel jsem včera v noci (ale to jsem myslím už nekoukal, jestli naskakují 2 hodiny). Kouknu, až budu ve hře :wink:

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 15:22 26. Sep 2014 
Bůh
 Profile

Manipulace s fakty - a tim delani id*otu z jinych hracu. Nesystematicnost rozhodovani (neco a'la ceske soudy): jednu dobu rozhodovani trva mesice a rozhodnuto neni a jindy je za par hodin rozhodnuto (pritom jde o stejny problem: nastaveni jednoho kouzla).

Pozn.: Vyse uvedene bylo vyprovokovano denim okolo causy "wall of fire".

porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.

Reply with quote  

PostPosted: 09:27 27. Sep 2014 
Bůh
 Profile

Jen taková věc na zamyšlenou.

Potvory a bossove se respawnuji s urcitou frekvencí, to je jasné.
Svět je celkem velký a da se najit mnoho lovišt.
Vzdycky se najde nejaky vlk.

Ma smysl vyhrožovat po tellu jinym lidem, že kolečkují jeden dung, který dávají, když napřiklad vy sami jich kolečkujete 10 a ona vam vyžral jen jeden?

Reply with quote  

PostPosted: 10:33 27. Sep 2014 
Bůh
 Profile

Krysak wrote:
Jen taková věc na zamyšlenou.

Potvory a bossove se respawnuji s urcitou frekvencí, to je jasné.
Svět je celkem velký a da se najit mnoho lovišt.
Vzdycky se najde nejaky vlk.

Ma smysl vyhrožovat po tellu jinym lidem, že kolečkují jeden dung, který dávají, když napřiklad vy sami jich kolečkujete 10 a ona vam vyžral jen jeden?

Ale! Něco tu nesouhlasí s tvou dravčí morálkou? Není vyhrožování po tellu přesně ta demonstrace síly, kterou tak uznáváš? :P

EDIT: K věci řeknu, že to cenu má, protože je fakt otrava, když někde trvale chybí boss. A to nemluvíme o tom, že příběh jistě inspirovaný skutečností byl možná trochu barvitější, než tady říkáš?

Když víš, že někam chodí i ostatní, je divné tam chodit každý restart, všeho s mírou... to je taková... nepsaná dohoda - ty nelezeš občas na nervy ostatním a oni na ně pak občas nelezou tobě. Občas to funguje! Věř, nebo ne!

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 10:50 27. Sep 2014 
Bůh
 Profile

Caehan wrote:
Ale! Něco tu nesouhlasí s tvou dravčí morálkou? Není vyhrožování po tellu přesně ta demonstrace síly, kterou tak uznáváš? :P

1. Vlk je vznešené zvíře, Dravec je v přírodě potřebný. Raději bych měl doma "ovčacké psy" kteří každou nekalost vlků i hyen prokouknou a budou se umět bránit.

2. Vyhrožování po tellu, prásknání ve hře, která ma sloužit jako relax je spíše nesqehyení specifikum spojené se ztrátou soudnosti.

Mimochodem muj nazor v tomto pripade je "urvi co můžeš", klidně vstavej po restartu když tě ro baví:).

Reply with quote  

PostPosted: 10:35 14. Oct 2014 
Rytíř
 Profile

Atmosféra:
Předmět: Prohřešky hráčů + tresty

Rejty wrote:
ACC: Nesquinka

14.10. 2014
Prohřešek: Nevhodné vyjadřování na fóru - vulgární výrazy.

Trest: Varování.

NesQe wrote:
Nesquinka hrála Zuleiku jak ji hrála, schválně k nasrání a vyprovokování drowů!

Nelíbí se mi, že nejde dohledat ona ukázka, ale za to jde dohledat na veřejném foru ono zmiňované slovo dokonce i u členů týmu.
Začínám si zde připadat jak v diktatuře, či pod cenzurou. Měřme všechny stejným metrem tedy. Tohle se mi přestává líbit. Připadá mi to jako persekuce. Prosím o vyjádření.

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 10:42 14. Oct 2014 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Infra wrote:
Nelíbí se mi, že nejde dohledat ona ukázka, ale za to jde dohledat na veřejném foru ono zmiňované slovo dokonce i u členů týmu.
Začínám si zde připadat jak v diktatuře, či pod cenzurou. Měřme všechny stejným metrem tedy. Tohle se mi přestává líbit. Připadá mi to jako persekuce. Prosím o vyjádření.

Pokud se ti zdá něčí příspěvek nevhodný, tak to nahlas, i kdyby se jednalo o člena týmu. Pravidla slušného chování platí pro všechny stejně, ale nelze kontrolovat vše, takže pokud se ti nějaký příspěvek nezdál a nenahlásil jsi ho, tak si ho třeba někdo jiný nevšiml.

A vyžadování pravidel slušného chování rozhodně není diktatura, ale standard jednání s druhými, možná na to máš jiný názor, ale když se někdo vyjadřuje jako řeznický pes, tak mně to rozhodně vadí, nevím jak tobě.

Reply with quote  

PostPosted: 11:02 14. Oct 2014 
Rytíř
 Profile

To s tebou souhlasím, ale vzhledem k nemožnosti ověřit zdroj informací, mě to dosti zaráží. Nesouhlasím v ohledu, pokud jde o ojedinělé vyjádření v popisu. Spíš si myslím, že jde o to jak danou věc podáš. Protože někdy stačí napsat i ------ a každému je jasné co je tím myšleno. V poslední době se tu objevilo několik trestů, nad kterými mi hlava zůstává stát. Tak by možná bylo vhodné dodefinovat/připomenout některá pravidla ve hře tak na foru.

Týká se to hlavně vyjadřování na foru a ve hře. Protože mi přijde divné striktně každého trestat, když se ve hře v rámci nastavení postav mluví sprostě?
Tady jaksi se děti dostanou více k těm to vulgárním výrazům než-li ve hře.

A dále co se týče konfliktů postav ve městech. Damián něco tuhle popsal ve spamu, tak jsem to považoval za celkem jasnou věc, ale dle padlých trestů v nedaleké minulosti mě zajímají okolnosti těchto trestaných konfliktů ve městech. Ať si hráč může ujasnit co je a není tolerované, když to není striktně psané.

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 11:03 14. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Infra wrote:

ad 1) Podtemňanské fórum...
ad 2) Od nedávné doby se trestají i malé přestupky...

Nevím, o co přesně jde, protože na tuhle část fóra nemám přístup, ale vyznívá to dost jasně jako ironie.

Rád bych tímto nahlásil příspěvek, o kterém vím pouze v doslechu, a na který Neskje údajně reagovala.

Píše se v něm něco ve smyslu, že se pisatel hře s Nesquinčinými postavami vyhne kvůli obavám z dalšího DM killu.

Zní mi to, jako by dával vinu za svůj trest čistě jí. Zpochybňuje tak oprávněnost svého trestu (který, shodou okolností, někdo zapomněl napsat mezi tresty na fóru), a znevažuje tak autoritu těch DM, kteří trest udělili. Jako vhodné opatření si představuji pohrožení prstíčkem a uvedení původního prohřešku v topicu, kam patří.

Když chceme trestat i drobné přestupky, měli bychom být důkladní.

EDIT: A když už bychom měli být opravdu důkladní, upřesnění pravidel pro schovávání se ve městech i jiných, než je Karatha by přišlo vhod... bere se hide jako že se postava skutečně plíží a první strážný, který ji uvidí, ji chytí za límec, nebo spíše jako splynutí s davem? Nebo se to odvíjí podle typu lokace a odhadu hráče?

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 11:32 14. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Máš to Cahene velmi zprostředkované, hlásil bych na mne úplně všechno i zlý pohled.

Nikde jsem nepsal, že jsem zpochybnil GM kill, který mi Nesquinka zařídila, bylo to zasloužené, měl jsem ji ignorovat rovnou a na ni se vykašlat, je moje chyba, že jsem skočil na špek znuděné holce, nachytala mne na švestkách. Uplne vidím jak ji to udělalo radost.

Napsal jsem jen, že dokud nebudu mit jasné, jak je to s možnostmi postav branit se proti provokacím ve městě byť to bylo IC, raději se kvuli byt i 1% sanci na GM kill inetrakci s nesquinkou vyhnu. Moje postavy mají tak vysoký lvl, že splácím DM kill už dva mesíce a nejsem ani v polovine, takže mira rizika v interakcí s postavou, která případný dm kill dozene za 30 minut je asymetrická.

Nikde nevidím zpochybnění autority GM, který by jsi tam rád viděl.

Reply with quote  

PostPosted: 12:01 14. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Krysak wrote:
Máš to Cahene velmi zprostředkované, hlásil bych na mne úplně všechno i zlý pohled.

Nikde jsem nepsal, že jsem zpochybnil GM kill, který mi Nesquinka zařídila, bylo to zasloužené, měl jsem ji ignorovat rovnou a na ni se vykašlat, je moje chyba, že jsem skočil na špek znuděné holce, nachytala mne na švestkách. Uplne vidím jak ji to udělalo radost.

Takže z hlediska IC pravděpodobně nejošklivější kouzlo seslané ve městě ok, ale před znuděnou holkou to byla chyba? Tak to totiž vyznívá.

Někomu to udělalo škodolibou radost (bezpochyby udělalo) a proto to není tvá chyba?

Mně pořád připadá, že ten trest nechápeš. To byl asi fakt zbytečněj, když se nezamyslíš nad důvody.

Krysak wrote:
Napsal jsem jen, že dokud nebudu mit jasné, jak je to s možnostmi postav branit se proti provokacím ve městě byť to bylo IC, raději se kvuli byt i 1% sanci na GM kill inetrakci s nesquinkou vyhnu.

Upřesnění pravidel by přišlo vhod, ano... také mi lezou krkem hidaři ve městě, ale stejně jako ty nevím, jak se jim bez přítomnosti bránit. Kdyby to ale bylo hodně osobní, rozhodně bych si to ale vyřídil mimo město. Přiznávám, v Kelu byly venku krysy a byl to opruz, chápu tvůj postoj, dokonce soucítím - sám jsem jich pár plošnými kouzly zabil, když mi ty pomatené stráže civějící do zdi začínaly lézt krkem, ale ty jsi to udělal, aby se tvá postava předvedla, ne kvůli krysám, bylo to naprosto IC a naprosto nejnevhodnější kouzlo, co v tu chvíli bylo po ruce.

Dělal jsi věci, aby zanechaly dojem, a zanechaly dojem.

Krysak wrote:
Moje postavy mají tak vysoký lvl, že splácím DM kill už dva mesíce a nejsem ani v polovine, takže mira rizika v interakcí s postavou, která případný dm kill dozene za 30 minut je asymetrická.

To nevím, o kterém DM killu to mluvíš, tenhle máš necelý měsíc. Každopádně míra rizika tvé interakce bude příliš riziková s kýmkoliv, jestli jim budeš tohle kouzlo házet na hlavu v povrchňanských městech.

Krysak wrote:
Nikde nevidím zpochybnění autority GM, který by jsi tam rád viděl.

Viděl bych to tam rád?

Spíš bych si nerad zase četl o tom, co někdo viděl někde jinde.

EDIT: Upravil jsem jméno kouzla, jelikož asi nebylo moudré ho psát explicitně, ale věřím, že jeho zevrubný popis patří do topicu mezi tresty.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 12:14 14. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Cahene,
1. Jasně jsem řekl, že GM kill byl zasloužený, nevidim nic co by na tom nebylo k pochopení, kdyby tam nebyla nesquinka, to kouzlo bych nikdy neseslal, takže by trest nepřišel a bylo to na její provokaci. Musís věci vnímat v kontextu a ne jen vytržené.

Nesquinka byla přičina >>> moje akce byla následkem >>> a trest byl sankcí.
prosím neobvinuj mne z nepocpení něčeho o čem sám víš daleko méne a jen od jedné strany.

2. Podle toho jak popisuješ událost, která se odehrále ve hře a nebyl jsi u ni přítomen, tak se domnívám, že lze přímo označit původce tvých informací jednuduchou dedukcí - byli jsme tam Jessica postava, Rothe postava a Damian a Xantipa v roli soudců. Nidko jiný. Zjevně došlo k vynešení IC informací ze hry, to je proti pravidlům. Jak jejich původce, tak nyní ty jejich prezentací porušuješ pravidla světa. Bud prosím opatrný.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 142  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]